Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Äidin kanssa | Video

march 13, 2016, video

Ehdin juuri ja juuri kuvaamaan uuden videon ennen reissuun lähtöä ja tässä se tulee! Kuvattiin äidin kanssa “Meet My Mom” -tag, eli kysyin äidiltä kysymyksiä itsestäni ja höpöteltiin niistä mitä nyt mieleen saattoi juolahtaa. Jännittävää ja erilaista, mutta hauskaa!

Pakko vielä pahoitella sitä että äidin tukka oli silmillä jatkuvasti, sillä huomattiin se vasta kun oltiin kuvattu koko pätkä. Normaalisti tällaisissa tilanteissa kuvaan uudelleen, mutta koettiin että keskustelu menettää merkityksensä jos se on “harjoiteltu” jo kertaalleen. Eli näin tällä kertaa, mutta ensi kerralla sitten äidin tukka laitetaan vaikka kiinni! Toinen huomionarvioinen asia on mun raudat! Ei niitä kyllä juurikaan huomaa, vau.

Olisiko teillä muuten toiveita videoiden suhteen? Kokeilin sitä videopäiväkirjaa kolmen päivän ajan, ja täysin rehellisesti sanottuna se ei ole mun juttu sitten ollenkaan. Sen tekeminen ei tuntunut luontevalta ja kaikki muu tekeminen kärsi siinä sivussa. Ihan noin esimerkkinä, että rikoin useita astioita yrittäessäni vlogata heh heh. Tulin kuitenkin siihen tulokseen että ihan kaikkea ei tarvitse osata tai tehdä, vaan pitää keskittyä siihen mikä on itselle (ja tietysti myös teille) mielekästä. Jatkan siis harjoituksia näiden tutorialien / höpöttelyvideoiden merkeissä, sillä niiden tekemiestä nautin ja olen jo siinä hiukan kehittynytkin.

Kuvaan muuten asuntovideon heti kun kotiudun täältä reissusta, sillä sellaista on toivottu jo pitkään!

52 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *