Verhosuunnitelmia

Ei tosiaan tarvitse pelätä että tämä remppa/asunto/sisustusblogi loppuisi muuton jälkeen, sillä sisustaminen on ikuisuusprojekti. Ajattelin pitää tätä siihen asti että asunto on “valmis”, ja kokemuksesta voin sanoa että siinä saattaa mennä vuosi tai jopa parikin. Musta on ollut upeaa huomata kuinka paljon teitä kiinnostaa pienetkin sisustukseen tai remontoimiseen liittyvät detaljit, ja siitä intoutuneena mielellään jaan täällä ideoita ja suunnitelmiani. Teiltä saa myös hyviä vinkkejäkin, joten tämä on ollut kaikinpuolin antoisaa!

Sitten suunnitelmiin. Joskus aikaisemmin kirjottelinkin että suunnittelin laittavani olohuoneeseen ja makkariin valkoiset harsomaiset valoverhot. Verhoille tehtiin oma “kuilu” kun kattoa laskettiin alas, joten lopputulos on varmasti todella upea. Makuuhuoneeseen laitetaan myös samaiset elektroniset pimennysverhot, jotka meillä oli vanhassa asunnossakin. (Postauksen löydät täältä!) En tosiaan voisi enää elää ilman niitä! Verhot laskeutuvat ja nousevat nappia painamalla, ja ne pimentävät todella hyvin koko makuuhuoneen. Voin lämpimästi suositella niitä!

I’m going to be posting a lot of decoration related content after moving, so the apartment blog is going nowhere! It has been so nice to post every little detail from the project and interact with you guys. I was actually really surprised by the popularity of the apartment blog, so thank you guys for supporting me through this whole project. 

So let’s get into the topic. I have been planning curtains for our living room and bedroom and they will be similar to the ones we had in our old apartment; sheer, white and modern. I’m just not a big fan of curtains, but I totally loved the ones we had. We are also going to order blackout curtains to the bedroom, because I couldn’t live without them – especially during spring and summertime. I actually haven’t had any problems with sleeping since we got the blackout curtains for the old apartment. Totally love them!

Pimennysverhot tilattiin Aletalta, kuten viimeksikin. Palvelu on ollut aina todella hyvää, ja olemme olleet ihan huippu tyytyväisiä heidän pimennysverhoihin. Vanhaan asuntoon laitettiin valkoinen pimennysverho, mutta nyt uuteen asuntoon valittiin sävy “chalk“, joka on aavistuksen harmaaseen menevä. Se tuntui sopivan parhaiten kokonaisuuteen, kun seinätkin ovat harmahtavat. Kangasvaihtoehtoja olisi ollut vaikka millä mitalla, mutta verhoissa vähemmän on enemmän.

Valoverhot valitsin Gancedon upeasta valikoimasta, ja täytyy sanoa että pää meni pyörälle niitä vaihtoehtoja pyöritellessä. Varteenotettavia kankaita oli vaikka kuinka paljon, mutta pitäydyin lopulta alkuperäisessä suunnitelmassani. Valitsin siis valkoisen todella yksinkertaisen harsomaisen kankaan. Kun kangas on ohut ja simppeli, niin volyymilla saa paljon aikaan. Vanhaan asuntoon asennetut valoverhot olivat mielestäni turhan niukat ja lopputulos jäi hieman valjuksi. Suunniteltiiin laittavamme nyt kunnolla materiaalia, jotta lopputulos näyttää mahdollisimman kauniilta ja viimeistellyltä.


Yhteistyössä Aletan kanssa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. mii February 14, 2015

  Heidän pimennysverhoihiNSA olisi oikea muoto. Miksi se possessiivisuffiksi on niin vaikea teille bloggaajille. Jos kirjoittaa kirjakieltä niin sitä pitäisi kirjoittaa oikein.

  T. Pilkunviilaaja :D

  Reply
  • Alexa February 14, 2015

   Se on hankala :D xx

   Reply
  • Susanna February 14, 2015

   Hahaa, ja vaatteita ei ole jossakin värissä, vaan jonkin värisenä – esim. paitaa ei ole kaupassa punaisessa värissä vaan punaisena :)

   Sori, en voinut vastustaa, vaikka ei liity tähän postaukseen eikä taida edes olla sinun kirjoitusvirheesi, mutta aika monen bloggarin kyllä… :)

   Onnea uuteen kotiin, näyttää tosi hienolta!

   Reply
 2. Riikka February 14, 2015

  Kiva että jatkat vielä tätä puolta sisustus juttujen parissa, oon tykännyt asuntopostauksista hurjasti! :)

  Reply
 3. Sara February 14, 2015

  Älä ihmeessä ikinä lopeta tätä remppa tai sisustusblogia! Siis tästä on tullut ihan mun suosikki, odotan jokaista postausta! Tykkään tästä jopa enemmän kun “pääblogistasi”, sillä täällä on ihana haaveilla omistakin tulevista remonteista ja asunnoista :)

  Reply
  • Alexa February 14, 2015

   Kiva kuulla! :) xx

   Reply
 4. papukaisa February 14, 2015

  Sisustus tosiaan on ikuisuusprojekti – mietin tässä kerran että onkohan oma asuntoni koskaan “valmis”? Tähän muuttaessa (kohta 6v sitten) ostin periaattessa kaiken, mutta esimerkiksi verhot oli sellainen nopea ja halpa ratkaisu joka ajaa asiansa, on ihan siisti mutta joiden ei ollu tarkoitus tulla jäädäkseen. Eteisen matto on myös vielä hakusassa, sielläkin väliaikainen ratkaisu. Olen huomannut että sen oikean löytämisessä voi mennä yllättävänkin kauan. Mutta näin ajan kans tänne on päätynyt ihan eri ratkaisuja mitä olisin joskus voinut edes kuvitella! Ja hyvä niin! :)

  Reply
  • Alexa February 14, 2015

   Älä muuta sano! :) Mutta tosiaan mieluummin ottaa vähän enemmän aikaa ja löytää just niitä täydellisiä juttuja! xx

   Reply
 5. Misu February 14, 2015

  Tämä sun remppablogi on ihan huippu! Itseasiassa odotan remppablogin postauksia nykyään enemmän kuin normiblogiisi :D olet mun suosikki bloggaaja kiitos mahtavasta ja tosi inspiroivasta blogista :)!

  Reply
  • Alexa February 14, 2015

   Voi kiitos ihana kuulla! Tykkään ihan hurjasti pitää tätä remppablogia! :) xx

   Reply
 6. Kirsikka February 14, 2015

  Voi jumankekkuli nainen tästä teidän kämpästä tulee upee! :D

  Reply
 7. Frida February 14, 2015

  Yhdyn edellisiin kommentteihin, eli remppapostauksia on ollut todella kiva seurata. Tulee sellainen pieni jess!-fiilis kun näkee tekstin “Remppablogissa uutta”! :D Sieltä paljastuu jotain todella kaunista joka kerta, kiitos siitä! Jään innolla odottelemaan lopputulosta. :)

  Reply
  • Alexa February 14, 2015

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! :) xx

   Reply
 8. marika February 15, 2015

  On ollut ihana seurata teidän remonttia! Odotan joka päivä että pääsen lukemaan sun blogia. Viimeisimmässä videossa mainitsit, että olet tehnyt postauksen seinävalaisimistanne. Se on jäänyt multa huomaamatta enkä löytänyt. Voitko linkata ko. postauksen? Mistä muuten se teidän entisen asunnon olohuoneen (?) peili on peräisin?

  Onnea muutosta uuteen kotiin. Olet tehnyt valtavan työn. Lopputulos on upea.

  Reply
  • Alexa February 15, 2015

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! https://alexadagmar.com/bedroom-progress-2/ Tässä linkki postaukseen. Tosiaan peili oli Zarron kautta tilattu, ja rakastan sitä yli kaiken! Hinta sille on muistaakseni n. 1800€. Harmi että uudessa asunnossa ei ole paikkaa sille :( xx

   Reply
 9. venla February 15, 2015

  Pitkäaikainen lukijasi kommentoi kerrankin! : ) Osui nimittäin erityisesti silmään tuo toteamuksesi, että verhoissa vähemmän on enemmän. Olen niiiiiiiin samaa mieltä. Vaaleat verhot tuovat ihanasti valoa sisään ja tunnelma säilyy keveänä. En malttaisi odottaa, että teettämäni Marimekko-verho pääsisi jo ikkunaan pitsiverhojen kaveriksi.

  Reply