VELVET SOFA

Nyt olisi aika esitellä meidän uusi sohva! Tai itse asiassa vanha sohva, johon tilasin vain uuden päällisen. Miten ihanalta se näyttääkään? Koko olohuone sai kunnon faceliftin, kun sohva vaihtui samettiseen ja saatiin ripaus väriä huoneeseen. Pohdin alkuun harmaan ja keltasen päällisen välillä, mutta päädyin lopulta keltaseen, kun kaipasin tänne väriä. Olen kyllä tosi tyytyväinen päätökseen, sillä vaikka sohva onkin keltainen, niin se menee kaiken olemassa olevan kanssa loistavasti yhteen. Ja pitihän Tikulla ja Takulla olla samanväriset sohvat, eikö vaan?

Here’s our new velvet sofa, isn’t it gorgeous? It’s actually the same sofa, but I just ordered new velvet covers and it took like five minutes to change them. I totally love the pop of color in our white living room, it looks so cozy – right?

Sohva on luonnollisesti meiltä Zarrosta ja meidän samettisohvista mulla on niin paljon kokemusta, että uskalsin rähmäkäpälänä sellaisen kotiini ottaa. Sametti on nimittäin laadultaan parasta mahdollista, eikä likaantumista tarvitse pelätä. Jos jotain juomaa sattuisi vaikka kaatumaan, niin tähän kankaaseen se ei imeydy, vaan sen voi vaikka wipeseilla pyyhkiä pois. Musta on myös huippua että tähän Luca-sohvaan voi tosiaan vaihtaa päällisiä (pellavasta samettiin tai muihin väreihin) , jos joskus kyllästyy tai muuttaa ja haluaa vaan vaihtelua – niin ei tarvitse koko sohvaa lähteä vaihtamaan.

Tämä kyseinen sohva on esillä meillä liikkeessä, jos haluaa mennä koeistumaan tai muuten vaan fiilistelemään.

Ja arvatkaa mitä! Me saatiin viimein meidän uusi nettikauppa liveksi. Olen työstänyt sitä (yhdessä graafikoiden ja koodaajien kanssa) viimeisen vuoden ajan yön pikku tunteina ja nyt se on viimein valmis. Mä olen ihan super ylpeä siitä, se on tällaisen pienen perheyrityksen sivuksi aika mielettömän hieno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Merja June 9, 2019

  Iki-ihana sohva ja miksei värikin, jos päälliset on vaihdettavat, kun kyllästyy. Olen himoinnut koko aikuisen elämäni punaista sohvaa, sävy on aina vähän muuttunut. Milloin se on ollut nahkaa, milloin samettia, milloin mitäkin. Mutta en ole uskaltanut hankkia sitä, kun olen pelännyt kyllästymistä, koska sohva on iso hankinta vuosiksi eteenpäin. Nythän saa jo vaihdettavia päällisiä, joten se hieman helpottaa ratkaisun tekoa.

  Reply
  • Alexa June 9, 2019

   Nimenomaan 😍 Tota saa tosiaan myös punaisella sametilla ja sitten voi halutessaan kätevästi vaihtaa! Punainen sametti on kyllä myös upea 😍 xx

   Reply
 2. Tilda June 9, 2019

  Upea väri, kaunis!! 😍

  Btw.ootko tekemässä jonkun kesäreissun ulkomaille? 😊

  Reply
  • Alexa June 9, 2019

   No eikö 😍 Ei oo vielä lyöty kesälomasuunnitelmia lukkoon. ☺️ xx

   Reply
 3. Katariina June 10, 2019

  Ihanan värinen! Mistä tuo maljakko muuten on?😍

  Reply
  • Alexa June 10, 2019

   Se on Svenskt Tennistä Tukholmasta 😘 Jossain vaiheessa niitä sai myös Stockalta, kannattaa siis tsekata sieltäkin! ❤️ xx

   Reply
 4. Elina June 10, 2019

  Ihana sohva mutta vieläkin ihanampi matto, mistäköhän olet tuollaisen löytänyt? :)

  Reply
 5. Jade June 11, 2019

  Käsittämättömän ihana tuo ensimmäinen kuva. Värin lisääminen rohkeasti usein kannattaa, itse en sitä ”uskalla” tehdä koska pelkään kyllästyväni kyseiseen väriin nopeasti. Ajattelisin ehkä myös sitä, miten saisin talven ja pimeämmän kauden tullen aurinkoisen sisustusvärin muokattua ”talvisemmaksi”. Mistähän tällainen ajatus edes tulee.

  Olisikin hauska nähdä, miten tämän sohvan ympärille saisi muokattua erityylisiä sisustuksia ja ehkäpä vielä eri budjeteilla. Valintasi ovat aina niin hyvällä maulla toteutettuja.

  Reply
  • Alexa June 11, 2019

   Voi kiitos! 😍 Laitetaan postaustoive ehdottomasti ylös! ❤️ xx

   Reply
 6. Ninnu June 12, 2019

  Hei! Onko tuo matto livenä tuollainen hyvin vaalea kuten kuvissasi vai enemmän kermainen kuten kaupan kuvissa? Saako sitä vielä isompana ja mihin hintaan? Täytyy tulla katsomaan Zarroon kunhan muutetaan. Ihana matto!

  Reply
  • Alexa June 12, 2019

   Heippa! 200 x 300 on suurin koko ja väri on luonnonvalkoinen. Tosi nätti kyllä 😍🙏 xx

   Reply
 7. Anne-Mari October 5, 2019

  Ihana sohva! <3 Oon ostamassa uutta sohvaa ja tuo kyseinen on yks vaihtoehto! Siks kysyisinkin, onko sohva miten pehmeä? Istuinosa näyttää aika ”litteältä”. Tuntuuko sohva kovalta? 🤔

  Kiitos vastauksesta ja ihanaa ensviikkoa! <3

  Reply
  • Alexa October 5, 2019

   Ei oo kyllä yhtään kova! Zarrossa voi toki koeistua ☺️❤️ xx

   Reply