VELVET SOFA

june 9, 2019, Interior design

Nyt olisi aika esitellä meidän uusi sohva! Tai itse asiassa vanha sohva, johon tilasin vain uuden päällisen. Miten ihanalta se näyttääkään? Koko olohuone sai kunnon faceliftin, kun sohva vaihtui samettiseen ja saatiin ripaus väriä huoneeseen. Pohdin alkuun harmaan ja keltasen päällisen välillä, mutta päädyin lopulta keltaseen, kun kaipasin tänne väriä. Olen kyllä tosi tyytyväinen päätökseen, sillä vaikka sohva onkin keltainen, niin se menee kaiken olemassa olevan kanssa loistavasti yhteen. Ja pitihän Tikulla ja Takulla olla samanväriset sohvat, eikö vaan?

Here’s our new velvet sofa, isn’t it gorgeous? It’s actually the same sofa, but I just ordered new velvet covers and it took like five minutes to change them. I totally love the pop of color in our white living room, it looks so cozy – right?

Sohva on luonnollisesti meiltä Zarrosta ja meidän samettisohvista mulla on niin paljon kokemusta, että uskalsin rähmäkäpälänä sellaisen kotiini ottaa. Sametti on nimittäin laadultaan parasta mahdollista, eikä likaantumista tarvitse pelätä. Jos jotain juomaa sattuisi vaikka kaatumaan, niin tähän kankaaseen se ei imeydy, vaan sen voi vaikka wipeseilla pyyhkiä pois. Musta on myös huippua että tähän Luca-sohvaan voi tosiaan vaihtaa päällisiä (pellavasta samettiin tai muihin väreihin) , jos joskus kyllästyy tai muuttaa ja haluaa vaan vaihtelua – niin ei tarvitse koko sohvaa lähteä vaihtamaan.

Tämä kyseinen sohva on esillä meillä liikkeessä, jos haluaa mennä koeistumaan tai muuten vaan fiilistelemään.

Ja arvatkaa mitä! Me saatiin viimein meidän uusi nettikauppa liveksi. Olen työstänyt sitä (yhdessä graafikoiden ja koodaajien kanssa) viimeisen vuoden ajan yön pikku tunteina ja nyt se on viimein valmis. Mä olen ihan super ylpeä siitä, se on tällaisen pienen perheyrityksen sivuksi aika mielettömän hieno.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *