Vase Dagg

dagg-vase-svensk-tenn2 dagg-vase2

dagg-vase-svensk-tenn

Tässä se on, nimittäin suurehko tuliaiseni Tukholmasta. Ihana Svenskt Tennin Vase Dagg -maljakko, jota olen jo vuosikausia ihaillut. Pitkään ihailinkin, nimittäin sen raahaaminen Tukholmasta on hiukan työlästä eikä hintakaan ole ihan edullisimmasta päästä. Nyt Tukholmassa päätin että ostan ainoastaan yhden asian ja se oli juurikin tämä ihana Dagg -maljakko. Voi kuinka hyvä ostos olikin. Se on se jälkeen koristanut sekä keittiön että olohuoneen pöytää ja se tuottaa minulle hurjasti iloa päivittäin. Samalla päätin myös luopua useammasta vanhasta maljakosta, joten sai siinä samalla hiukan lisää tilaa kaappeihinkin. Itse tykkään nimenomaan satsata kotijuttuihin, nimittäin sitä viettää kotona niin paljon aikaa että kauniista ja mieluisista hankinnoista on iloa pitkäksi aikaa. Eikä se toki tarkoita sitä että niiden tulee olla kallista design-tavaraa, vain pääasia on se että ne miellyttää omaa silmää.

Here it is, my only souvenir from Stockholm, the beautiful Vase Dagg from Svenskt Tenn. I have been craving it for years now and I’m glad I finally got it. It’s so beautiful and it looks perfect in our living room. I love to invest in design, because it’s something you see everyday at your home. It doesn’t have to be expensive, the most important thing is that you find it beautiful and it makes you smile every day. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Marianne October 20, 2016

  Todella kaunis ja miten upeita kukkia :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa October 20, 2016

   No eikö vaan! Tuottaa niin paljon iloa silmälle :) xx

   Reply
 2. -heini- October 20, 2016

  Tuo maljakko on niin kaunis. Täällä on haaveiltu myöskin siitä kauan, jospa seuraavalla Ruotsin reissulla.. Ihanaa torstaita!

  Reply
  • Alexa October 20, 2016

   No todellakin, ens reissulta siis ;) Samoin sinne! :) xx

   Reply
 3. j October 20, 2016

  Ihana maljakko! Ja pystyn niin samaistumaan tuohon kotijuttuihin satsaamiseen ja siihen, että kotona viettää paljon aikaa. Huomasin tämän kun etsein omaa kotia, ja pyörein aikani toisten “nurkissa”. Nyt en voisi tyytyväisempi olla varsinkin kun on päässyt kunnolla sisustamaan ja hankkimaan kaikkea uutta. Tietty vielä puuttuu paljon oleellisia juttuja, mutta silti jo niin kodikasta. Mieli lepää ja kaikki muu stressi unohtuu <3

  Reply
  • Alexa October 20, 2016

   Ah ihanaa! Just näin :) xx

   Reply
 4. Carita October 20, 2016

  Ehkä outo kysymys, mut mistä käyt yleensä ostamassa kukkia hehe? On niin kauniita aina! :) xx

  Reply
  • Alexa October 20, 2016

   Yleensä joko Inbloomissa tai Form & Florassa :) xx

   Reply
 5. Lotta October 20, 2016

  Tuo maljakko on ihana! Eikös sulla ole/ollut vastaava, Eightmoodilta? Itse pyrin toteuttamaan mantraani; osta heti se mitä alunperin halusit! Eli ei saisi tyytyä siihen vaihtoehtoon, silloin menee ylimääräistä rahaa :D

  Mukavaa loppuviikkoa sinulle Alexa!

  Reply
  • Alexa October 20, 2016

   Se on! Eikä sekään ollut ollenkaan huono ostos, sillä se menee nyt yhteen mieheni asuntoprojektiin :) Muuten olen kyllä kanssasi samoilla linjoilla! xx

   Reply
 6. Sanna Inspired by love October 20, 2016

  Ihana, kaunis maljakko! Itse haaveilen siitä saman merkin messinkisestä kynttilänjalasta. Kyllä mielestäni meillä suomalaisilla on oikeus satsata kotiin kun niin pitkä pimeä ja kylmä talvikin. :D Oma suosikki maljakkoni on Fritz Hansenin Ikebana, johon kanssa asettelin juuri hortensioita. :)

  http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/2016/09/fritz-hansen-ikebana.html

  Reply
  • Alexa October 20, 2016

   Ah joo se on myös upea! No just näin :) xx

   Reply
 7. Mari October 21, 2016

  Heippa Alexa! Kommenttini ei jostain syystä tullut perille mutta halusin vaan kiittää sua vielä kirjasta, se on niin kaunis ja inspiroiva! Tilasin lahjaksi signeeratun version, oon varma että saaja tykkää, itselleni sen hankin jo aiemmin ja pidän kirjasta todella paljon!
  Ihanaa viikonloppua!

  Reply
  • Alexa October 21, 2016

   Voi ihana kuulla, kiitos ihan hurjasti :) ! xx

   Reply
 8. Bruno October 25, 2016

  Terve Alexa, haluatko kertoa keneltä tilasit asuntosi remontin. Hakusessa olisi tekijät uuden asuntoni täydelliseen peruskorjaukseen. Asuntosi on niin hyvin toteutettu.

  Reply
  • Alexa October 25, 2016

   Joo voin laittaa meiliin :) xx

   Reply