Valkokangas!

“Alexa Dagmar valkokangas” on jostain syystä yksi suosituimmista hakusanoista blogiini, joten ajattelin nostaa kissan pöydälle. Valkokankaan hankkiminen oli alunperin (yllätys) poikaystäväni idea, johon suostuin hyvän ratkaisun löytyessä. Kankaalle tehtiin oma “kuilu” alaslaskettuun kattoon, joten sitä ei juurikaan huomaa sen ollessa ylhäällä. Itse valkoangas oli tietysti tilattava mittatilaustyönä, jotta kangas olisi mitoiltaan kuiluun täydellinen. Taisi remppapojilla mennä yksi päivä tuota kangasta ihmetellessä, mutta asennus meni onneksi ihan nappiin. Projektori on Epsonilta (EHTW6600) ja olemme olleet siihen todella tyytyväisiä. Kuva on todella terävä, vaikka valoa huoneessa olisikin. Joskin olemme miettineet myös hankkivamme olohuoneeseen pimennysverhoja, jotta saisi myös valoisaan aikaan parhaimman mahdollisen leffaelämyksen. Varmaankin ennalta-arvattavaa että tämäkään idea ei ollut minulta lähtöisin?

Kiitos kaiken poikaystäväni hifistelyn voi valkokankaalta katsoa ihan tavallista telkkaria, Netflixiä tai vaikka tietokoneen välityksellä leffoja. Myös radion kuuntelu ja Youtube luonnistuu hifi -laitteiden avulla. Täytyy myöntää että vaikka en tästä koko ideasta ollut kovin innoissani aluksi, niin tämä on kyllä mullistanut vapaa-aikamme. En ole koskaan ollut mikään telkkarin katsoja, mutta nyt on käynyt toisin. Kun huone on pimeä ja House of Cards tulee täydellä teholla, niin siinä jää kyllä Instagrammailut kakkoseksi. Tuntuu että tämän valkokankaan myötä osaan jopa rentoutua paremmin! Kuka olisikaan arvannut. Video valkokankaasta postauksen lopussa!

People have been googling our silver screen like crazy, so I chose to do a whole post about it. Down below you can see a video of the silver screen and as you can see, it’s pretty darn amazing. We have been watching Netflix, movies and regular television via the silver screen and it has really taken the tv experience to a whole new level. I really need to thank my boyfriend for talking me into this, because I have been pretty obsessed about it. When the screen plays my favorite TV shows, I don’t even think about reaching for my iPhone and scrolling Instagram. I can actually relax in a whole new way with this cute little entertainment center.  Don’t worry, I’m still working out, I won’t be a couch potato haha! :) 

P.S. Olipa muuten hirvittävä toi lätkämatsi. Tänään ois syytä mennä paremmin ja etenkin kun vastassa on Tanska…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. noora May 3, 2015

  En olisi ikinä uskonut että tossa on noin terävä kuva!

  Reply
  • Alexa May 3, 2015

   No älä! Ja ei ees ollut pimeetä! :) xx

   Reply
 2. Susanna May 3, 2015

  Vitsit näyttää mageelta! Pääs kyllä ehdottomasti mun ‘näitä hankin kotiin sitten joskus miljoonan vuoden kuluttua kun on ajankohtaista’ -listalle!
  Mun veli osti juuri vuosi sitten itselleen ekan omakotitalon ja teki yhdestä makkarista viihdekeskuksen, jossa on myös samantyyppinen kangas. En oo ite sitä vielä nähnyt kun välimatkaa on meillä tällä hetkellä reilut 800 kilsaa. Mut kuulemma on hyvä!

  Reply
  • Alexa May 3, 2015

   No eiks vaan! :) Sun pitää mennä viettämään sinne leffaviikonloppu. Joskus syksyn sataisena viikonloppuna ei ole yhtään huono idea :) xx

   Reply
 3. Annamari May 3, 2015

  hyvältä vaikuttaa! Onko teillä millainen säilytysratkaisu tuolle projektorille? Nostatte sen ilmeisesti esiin silloin kun leffailta tms alkaa? Tuo kattoon upottaminen on kyllä tyylikäs ratkaisu, varsinkin jos seinälle saa laitettua taulun joka mahtuu valkokankaan taakse :)

  Reply
  • Alexa May 3, 2015

   Se on tuolla tv-tason sisällä. Pian saadaan taulutkin seinälle :) xx

   Reply
 4. Cami May 6, 2015

  Ihanaa, nyt voidaan elää tätä meidän vuoden parasta aikaa! :D Toivottavasti Suomi pärjää hyvin. Uskon edelleen mahdollisuuksiin hieman hankalasta alusta huolimatta :)

  Reply
  • Alexa May 6, 2015

   Joo mulla on ollut vahva fiilis tosta joukkueesta alusta lähtien! Kyl se mitali sielt tulee :) xx

   Reply
 5. souphie May 13, 2015

  jooo!! tommonen meillekkin! saako kysyä hintaa? ja mistä tommosen kotelon saa vai tehtiinkö se itse?:)

  Reply
  • Alexa May 13, 2015

   En muista tarkkaa hintaa mutta kuitenkin useita tuhansia euroja. Valkokangas tehtiin mittatilauksena Saksassa ja projektori on huippuluokkaa. “Kotelo” on rakennettu remontointi vaiheessa, kun laskettiin kattoa alas huoneen reunoilta. Pelkkä kotelo voisi siis näyttää aika hölmöltä, mutta kun alalaskettu osuus kulkee ympäri huoneen, niin “kotelo” jää huomaamattomaksi. Remppamiehillä oli myös vähän tekemistä kankaan asentamisessa, mutta hyvin se lopulta meni. Hyvä satsaus siis joka tapauksessa! :) xx

   Reply