Valkoinen Kattaus

kattaus-idea2kattaus-idea valkoinen-kattaus2moet-ice-imperial valkoinen-kattaus
Synttärikattauksesta tuli vahingossa todella kiva. En ole koskaan nauttinut kattaamisesta vaikka esteetikko olenkin, mutta inspiraation puute on saattanut johtua siitä että kivoja astioita ei ole juurikaan ollut. Huonoista lähtökohdista on tosiaan aika hankalaa saada kivaa kokonaisuutta. Äitini antoi minulle joululahjaksi valitsemani astiaston, mutta rempan ja muuttohässäkän keskellä jäi astiat valitsematta. Nyt kesällä päätin kuitenkin hoitaa asian kuntoon, sillä onhan sitä mukavempaa kutsua kavereita syömään kun on kunnon välineet. Astiasto on Alessin valikoimista ja “kristallilasit” ja servietit on ostettu Nougatista. Halusin pitää astiaston todella simppelinä ja ajattomana, kuten arvata saattaa – tykkään lopputuloksesta kovasti.

Pöydän keskellä oleva A -kirjain oli heräteostos Papershopista, ja se on mun mielestä todella suloinen – täydellinen rekvisiitta esimerkiksi häihin! Hintaa kirjaimella on 20€ ja valot toimivat paristoilla. Täytyy ehkä ennakoida ja ostaa myös J -kirjain säästöön häitä varten. Helpohoitoisuutensa ansiosta hortensiat kuuluvat suosikkikukkiini. Ne säilyvät hyvänä pitkään, eikä vaadi sen kummempaa huomiota osakseen.

I totally like the all white setting I made for my birthday dinner. Most of the tableware is from an Italian brand Alessi and the “crystal” glasses and the A letter are bought from a local store in Helsinki. I totally fell for the letter, it’s too cute! I guess I’m going to buy another one with my boyfriend’s initial, because they will be so cute at a wedding reception. We are not getting married anytime soon though, but a girl can dream haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. carla September 1, 2015

  Täytyy sanoa, että upea kattaus.

  Blogiasi on mukava lukea, koska täällä ei mennä massanmukana. Nyt jokaisessa blogissa testataan Balmuirin ryppyisiä perkaalipuuvilla-lakanoita. Arvostettavaa että täältä ei testausta löydy, vaikka tuollaisista yhteistyö(?)-tarjouksista kieltäytyminen voi olla vaikeaa.

  Reply
  • Alexa September 1, 2015

   Kiitos! Noo kyllä täälläkin välillä mennään massan mukana, mutta jos vaan pystyn välttämään niin vältän. Perkaalipuuvilla ei ole mun juttu yhtään, tykkään eniten egyptinpuuvillasta :) xx

   Reply
 2. Simone September 1, 2015

  The table setup looks really really beautiful, and I agree, the letter is cute :D
  White is in my opinion the best colour for everything at home, and you can add splashes of colour here and there to accentuate. My mum has taught me from childhood on, do always have white walls, as that is elegant and can be combined with everything. And I have never had anything else ;)
  Anyway, I will now check through your apartement blog for the chairs. I need new chairs, and while I have a few ideas already, the ones in your photos are very much my taste as well.

  Take care, Alexa, and no worries, your dream will surely come true xx

  Simone**

  Reply
  • Alexa September 1, 2015

   I totally agree with you Simone! I love the chairs, they are the comfiest chairs ever. They are from an Italian brand called Magis. Hope you find something similar! xx

   Reply
 3. irene September 1, 2015

  Haha. Mä kans pelkäsin, että sunkin blogissa esitellään jo niitä Balmuirin ryppyisiä lakanoita :D Niitä on esillä ehkä 30 blogissa tällä hetkellä. :D

  Reply
  • Alexa September 1, 2015

   Oikeesti? :D Mä oon ollu tosi huono lukemaan blogeja viime aikoina, kun on ollut niin paljon hässäkkää. Myönnettävä on että mulle kyllä tarjottiin niitä, mutta sanoin “kiitos ei”, kun tykkään paljon enemmän noista egyptin puuvillalakanoista. Toisaalta tietääkseni Balmuir ei koskaan edellytä ketään postaamaan, joten kyseessä on varmasti myös hyvä tuote. :) xx

   Reply
 4. mapsu September 4, 2015

  Kaunis kattaus! Sisustusblogisi on muutenkin ollut mukavaa luettavaa ja miellyttävää katseltavaa. :)
  Ravintola-alalla työskennelleelle vaan sattui silmään että veitsi osoittaa ns. väärään suuntaan. Äärimmäisen pikkujuttu mutta ai kauhistus kun jäi vaivaamaan :D ihanaa syksyä! :)

  Reply
  • Alexa September 4, 2015

   Hahah joo mä oon tosi huono tälläsissa :D Kiitos samoin! xx

   Reply