Dream Shoes

valentino-shoesvalentino-rockstud-pumps2
Vihdoin ne ovat täällä, nimittäin unelmakenkäni. Näitä kenkiä metsästin koko viime kesän tuloksetta. Farfetchistäkin tilasin pariin otteeseen, mutta molemmilla kerroilla sain muutaman päivän kuluttua ilmoituksen että kengät on myyty loppuun. Tukholmassa tuli koeajettua äidin korkeempia Rockstudeja ja niillä muutamana iltana seisoskelleena tulin siihen tulokseen että matalat olisivat minulle se parempi vaihtoehto. Platoa kun kengissä ei ole, niin korkeammat alkavat tuntumaan ikävästi päkiöissä jo hyvinkin nopeasti. Mitotus näissä kengissä on ehkä hiukan outo, sillä normaalikokoni (39) näyttää jopa hieman pieneltä, mutta taas 39,5 oli selkeästi liian väljä. Normaalikokoni siis tuntuu parhaimmalta ja istuu jalassa nätisti, mutta se on silti todella napakka. Nämä matalemmat on sen verran mukavat kengät että uskoisin käyttäväni näitä todella paljon kesän aikana. Ah aivan ihanat!

P.S. Sisustusblogissa uusi kiva postaus!

 They are finally here, my dream shoes! I have been trying to get my hands on them for a year now and it has been so hard the find the perfect color in the right size. My mom has the Rockstuds with the 10cm heel and I borrowed them a couple of weeks ago. They don’t have a platform, so honestly they aren’t the most comfiest shoes to wear. The kitten heel is so cute and it was exactly what I searched for. I was in a hunt for a pair of cool yet comfortable shoes, which sounds like a mission impossible. Nonetheless, they are so comfy!

P.S. New on the apartment blog!

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Liisa May 10, 2015

  Aivan ihanat!!

  Reply
 2. Sasha May 10, 2015

  Woooow I love them, I think I could say these are my dream shoes too!
  xx
  Sasha
  http://www.whatsashawears.com

  Reply
 3. Kaarina May 10, 2015

  Hei Alexa! Tulin moikkaamaan ensi kertaa, vaikka blogiasi olen lukenut jo pitkään. Olen itse myös haaveillut Rock Studeista jo vuosia, mutta kokeilematta en ole uskaltanut ostaa. Toiset kun sanovat että kannattaa ottaa normikokoa isompi.. Mene ja tiedä sitten! Sinulla on ihana blogi ja todella kauniita yksityiskohtia niin kotona kuin vaatetuksessakin. Saan täältä aina hurjasti inspiraatiota :) Mukavaa kevään jatkoa ja tulevaa Tukholman visiittiä!

  Reply
  • Alexa May 10, 2015

   Kiva kun tulit moikkaamaan! :) Tosiaan on kyllä pientä kokoa, mutta jostain syystä se isompi ei istunut samalla tavalla jalkaan. Voi olla että on vain mun vammajaloista kyse haha! xx

   Reply
 4. LadyBlue May 10, 2015

  Ooh miten ihanat! Niitä mustia näkee paljon, mutta nämä nudet on kyllä mun mieleen!

  Reply
 5. Emma May 10, 2015

  Mistä sait noi matalammat metsästettyä, nimim.sama mission impossible takana et mistään ei oo tähän mennes löytyny..? Ja onks noi ne kitten heelit vai onks ne sit vielä erikseen? Paljon tuossa on koron mitta?

  Reply
  • Alexa May 10, 2015

   Valentinon omilta sivuilta :) Kitten heelit on joo samat eli 6cm muistaakseni! Ihan sairaan mukavat. xx

   Reply
 6. joku May 10, 2015

  Onhan nämä nyt ihan massakengät, joka toisella bloggaajalla…. Mut ihan kivat :)

  Reply
  • Alexa May 10, 2015

   Jep älä muuta sano! Harmi sinänsä että ne on niin monella nykypäivänä. Silloin kun metsästykseni alkoi niin kellään ei vielä ollut näitä! Mutta mutta, hyvillä tuotteilla on tapana levitä :) xx

   Reply
 7. Natali May 10, 2015

  They really are a dream pair of shoes! LOVE them and can never get bored of seeing them everywhere I go. :D

  http://lartoffashion.com

  Reply
 8. Mikko May 10, 2015

  Hienot, ja katselin juuri että myös Rockstud-sandaalit ovat aika upeat.

  Reply
 9. Miia May 10, 2015

  U-P-E-A-T!
  Juuri näitä kitten heel -mallisia olen itsekin metsästänyt. Mietin tosin, pitäisikö räväyttää esim. punaisella värillä? Vai mahtaako mennä jo liian “rajuksi”? ;)

  Reply
  • Alexa May 10, 2015

   Uu se vois olla makee! :) xx

   Reply
 10. -H May 12, 2015

  Pure perfect :) Näitä oon itsekin miettinyt jo ainakin vuoden, mutta mietityttää, että tulisiko niille tarpeeksi käyttöä…

  Reply