VALEKAMPAAJALLA

may 29, 2019, outfit

Muutama viikko sitten koin Tukholmassa hyvin mielenkiintoisen kampaajakokemuksen. Olin nimittäin buukannut itselleni pesun ja föönauksen (onneksi en sentään väriä ja leikkausta!) ihan keskustassa sijaitsevasta salongista ja homma meni hyvinkin erikoiseksi. Kun saavuin paikalle, niin omistaja ohjasi minut hänen äitinsä hoiviin, joka ei selkeästikään ollut kampaaja koulutukseltaan. Kun istahdin tuoliin, niin tyyppi laittoi mulle kapan päälle – siis villakangastakin päälle? Riisuin takin alta ja jatkoimme matkaa pesupaikalle. Pesupaikalla homma eskaloitui niin että shampoota oli sekä silmissä että korvissa ja otteet oli sen verran laiskat että tukka ei tullut kunnolla edes puhtaaksi. Siinä penkissä istuessani en voinut olla nauramatta, sillä tilanne tuntui vaan nii älyttömän koomiselta – olen selkeästi valekampaajalla!

A few weeks ago I experienced a very interesting hairdressing experience in Stockholm. I had booked an appointment at a salon in the city center for a wash and blow-dry (luckily no color or cut) and from the moment I stepped into the salon, everything seemed a bit off. When I arrived the owner directed me to his mother who clearly wasn’t a hairdresser at all. When I then sat down this lady was about to put the cape on top of my coat – I mean a wool coat??  I took my coat off obviously and we continued to the washing chair where it all escalated big time. I had shampoo both in my eyes and ears and her grip was so gentle that my hair was dirty even after the wash. While sitting in the chair both eyes itching, I could not help but laugh because the situation was so ridiculously comical – I was clearly sitting on a fake hairdressers chair!


Pesun jälkeen oli föönauksen aika ja sekään ei mennyt ihan nappiin. Fööniä liikuteltiin suuntaan jos toiseen ja tyyppi vaan pörrötti mun tukkaa tyvestä raivokkaasti. Loppuhuipennus oli suoritusrautakiharat (postauksen kuvat eivät muuten liity tähän tarinaan!), jotka ei myöskään menneet ihan nappiin. Rautaa käänneltiin vähän minne sattuu ja lopulta sain varmasti puoli pulloa hiuslakkaa, niin että tukka oli lakasta aivan märkä. Ulos astuessani taivas repesi ja ehkä onnekseni sain tuon kokemuksen jälkeen ihan luonnon pesun tukalle. Kokemus oli niin koominen että en edes viitsinyt valittaa. Lähdin kampaajalta siis pari kymppiä köyhempänä, mutta yhden hyvin jännittävän kokemuksen rikkaampana.

After the hair was “washed” it was time for the “blow-dry”. The hairdryer was blowing to all directions and no brush was used. The sloppy work was finalized with awful curls made with a straightener and a bottle of hairspray (the pictures on this post are not related to this story!). As I stepped out it started pouring heavily and luckily for me, I got my hair washed by nature, haha. The whole experience was so comical that I didn’t even bother to complain – at least I got a good story to tell!

Even & Odd Sunnies
Mango Sweater & Skirt
Chanel Bag
Gucci Shoes

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *