VAIN YKSI LUPAUS

Tänä vuonna en ajatellut tehdä pitkää listaa uudenvuodenlupauksista, sillä vuosi on kiireinen ja projekteja on enemmän kuin koskaan. Oma lupaukseni tälle vuodelle on että pysyisin vain järjissäni. Eli saisin yöni nukuttua, pitäisin säännöllisesti vapaapäiviä, enkä stressaisi liikaa. Oman yrityksen pyörittämisessä on työtä jo oikein mukavasti, mutta kun siihen päälle lisää häät ja asunnon rakennusprojektin, niin hommaa on jo vähän liikaakin. Olen sellainen ikiliikkuja että tykkään siitä että tekemistä riittää ja hyvä draivi pysyy yllä, kun on koko ajan menossa. Aikuistumisen myötä olen kuitenkin huomannut sen että liika on joskus liikaa,  ja siitä syystä yritän tässä elämäntilanteessa pitää erityistä huolta omasta jaksamisestani – ettei vaan jossain vaiheessa käy hassusti. Tällä hetkellä intoa ja draivia riittää vaikka kuinka jokaiseen projektiin, mutta kun tekee montaa mieluisaa asiaa samaan aikaan, niin joskus vauhtisokeus saattaa iskeä. Eli arjessa pitää muistaa priorisoida ja panostaa oikeasti tärkeisiin asioihin, ja karsia siitä mikä ei ole välttämätöntä. Silloin jää aikaa myös oman hyvinvoinnin ja parisuhteen vaalimiselle. Itselleni suurin haaste on henkisen kovalevyn täyttyminen. Kun muistettavaa ja to do-listoja on paljon eri projekteihin, niin yöt menee helposti sängyssä pyörimiseen ja pohtimiseen. Tähän olen kuitenkin löytänyt sopivan ratkaisun, josta kirjoitan ihan erillisen postauksen.

Eli lempeänä muistutuksena nyt tammikuulle, kun monella on suuria tavoitteita tulevalle vuodelle; Muistakaa myös kuunnella kroppaanne ja olkaa itsellenne armollisia. ❤️

I have a lot going on in my life right now, firstly my own company (besides my mom’s company as well), then our apartment project and the wedding of course. So it’s definitely a lot to handle! That’s why I’m only going to make one resolution this year, to stay sain; to sleep well and take days off. As you guys, I love to be an entrepreneur and I’m all about working on multiple projects at the same time. But as I have grown up, I have realised that sometimes it can be too much, but you just can’t see it coming because it’s fun. Currently I’m really excited about 2018 and all the projects, but I’m doing my best to organise my life so that it wouldn’t get exhausting in the long run. I have a couple of tips and tricks which I’m going to share with you later on this week.

So this was just a little reminder for everyone who’s making huge resolutions and goals for 2018. It’s really important to have goals and dreams for sure, I’m all about that life, but we should never forget our health and well-being. That’s basically the base for everything. So let’s be kind to ourselves in 2018, let’s promise that, right? 

Asusta sen verran että mulla on ollut viime aikoina ihan kevätfiilis! Vaikka mittari onkin ollut lähes ensimmäistä kertaa pakkasen puolella, niin silti nämä aurinkoiset päivät ovat kyllä saaneet hymyn huulille – varmaan koko kaupungille? Niin moni ihan tuntematonkin kommentoi eilen upeaa säätä, pelkästään auringonpaiste tekee jo päivästä niin paljon paremman. Tämä asu tuo myös vahvasti kevään mieleen, vaikka uskon että muutamat paukkupakkaset saadaan kyllä vielä Helsinkiin ennen kevään tuloa. Nuo Parfoisin nilkkurit ovat olleet ahkerassa käytössä viime aikoina, ja täytyy sanoa että siinä on kyllä hitsin mukavat nilkkurit – eikä ainakaan hinnalla pilattu. Pelkkää peukkua niille siis!

Here I’m all about spring already! We haven’t had a proper winter yet, but I’m just so excited about all the spring clothes already. I have been wearing my Parfois boots a lot lately, I found them from Zalando and they are really inexpensive and so comfy. Highly recommend them!

 

Juicy Hat
Andiata Coat* (similar here!)
Allsaints Sweater (similar here!)
Andiata Blouse
Zara Jeans (similar here!)
Céline Bag
Parfois Boots 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 comments

 1. Amalia January 9, 2018

  Ihan parasta, mulla sama lupaus! Jotenkin nyt jo helpompi hengittää kun ei “tarvitse” suorittaa kaikkea kokoaikaa kympillä (myös minulla sata ja tuhat projektia vuodelle 2018).

  Reply
  • Alexa January 9, 2018

   No just näin! 😘 Tsemppiä sinne projektien pariin! xx

   Reply
 2. C January 9, 2018

  Mun ainoa lupaus tälle vuodelle oli ottaa vähän iisimmin. Syksy ja talvi joulukuun loppuun asti meni niin pitkillä päivillä ja olemattomilla unilla, että olin ihan loppu enkä vapaapäivänäkään pystynyt rentoutumaan. Onneksi läheiseni tajusivat sanoa jaksamisestani, kun en itse sitä tajunnut. Pelottavaa oikeasti ajatella ettei itse sitä tullut edes ajatelleeksi. Aika nopeasti saa itsensä ajettua loppuun huomaamattaan. Nyt olen onnistunut jo vähän nukkumaan ja jakamaan töitä muille, sekä ymmärtänyt lopettaa pitkäaikaisen harrastukseni joka aiheutti nykyään lähinnä stressiä. Lisäksi olen alkanut syömään säännöllisemmin ja kyllä olo on jo täysin eri. Toivottavasti saan pidettyä tästä muutoksesta kiinni.. :-)

  Reply
  • Alexa January 9, 2018

   Se on kyllä totta! Etenkin jos puuhastelee itselleen mieluisien asioiden parissa. Mutta ihana kuulla että siellä voidaan jo paremmin ja olet ottanut askeleen kohti vähän rauhallisempaa arkea. Kiitän kyllä itseäni siitä, että viime vuonna osasin lopettaa jatkuvan suorittamisen ja relata. Samalla huomasin että ei se maailma kaadu jos otan pari päivää vapaata, päinvastoin, kun mieli sai levätä niin tuntui että ideoita ja inspiraatiota tulee entistä enemmän – plus ihmissuhteetkin voi paremmin! Onneksi on olemassa tällaisia forumeita, jossa voidaan tsempata toinen toisiamme voimaan hyvin. ❤️ xx

   Reply
   • C January 9, 2018

    Tuo on kyllä niiiin totta, että jos ottaa vähän vapaata niin maailma ei kaadu vaan päinvastoin! Sen kun vielä muistaa tulevaisuudessakin :-D

    Reply
    • Alexa January 9, 2018

     No just näin! 😘 xx

     Reply
 3. Marianne January 9, 2018

  Niin kauniisti kirjoitettu postaus ja todella upea asu, Alexa :)
  Kiitos ja kaikkea hyvää sinulle <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa January 9, 2018

   Voi kiitos ihana! ❤️ xx

   Reply
 4. Saranda January 9, 2018

  Tosi kauniit kuvat taas Alexa ja järkevänkuuloinen lupaus. :) Oon ilokseni saanut huomata että tosi moni on luvannut vastaavaa. Siinä missä muutama vuosi sitten yleisimmät uudenvuoden lupaukset liittyivät treenaamiseen ja ruokavalioon, tuntuu että nykyään panostetaan enemmän mielenterveyteen.

  Onnellista uutta vuotta sinulle! <3

  http://www.tyhjaajatus.com

  Reply
  • Alexa January 9, 2018

   No juuri näin! 😘 Kiitos ihana ja samoin sinne! ❤️ xx

   Reply
 5. Kaisa January 9, 2018

  Voi Alexa mä voin niin samaistua tähän sun tekstiin ja lupaukseen. Täälläkin niin älyttömän monta rautaa tulessa, että öisin välillä ihan tärisyttää, kun olen niin innoissani etten malta nukkua :D Ihanaa, että elämässä tapahtuu paljon kivoja asioita ja töitä yrittäjällä riittää, mutta muistetaan myös levätä molemmat! Ja otetaan taas treffit joku päivä <3

  Reply
  • Alexa January 9, 2018

   Haha no just näin! 🙈 Todellakin hei. Laitetaan viestiä, jos saatais vielä tammikuulle treffit. ❤️ xx

   Reply
 6. Michela January 9, 2018

  love these jeans :)
  miki x

  http://littletasteofbeauty.blogspot.it/

  Reply
 7. Karo January 9, 2018

  Samansuuntaisia lupauksia täällä, innostava työ vie niin helposti mennessään. Upealta näytät asussasi! 😊

  Reply
  • Alexa January 9, 2018

   Just näin! 😘 Kiitos ihana! xx

   Reply
 8. Laura January 11, 2018

  Kiva tyyli kuvissa! Jotenkin ehkä erilaisia mitä sulla on yleensä ollut, tummempia ja viileempiä ehkä? Tykkään 😊

  Reply
  • Alexa January 11, 2018

   Ai kiitos! Aika samalla tavalla mä käsittelin nämä, mutta varmaan toi viileän sävyinen lokaatio tekee sen? 🤔 xx

   Reply
 9. el_n January 16, 2018

  Hyvin pystyn samaistumaan tähän.. Onneks osaan ottaa rennostikin ja vaalia sitä “omaa aikaa”. Tänä vuonna tuntuu olevan helpommin sanottu kuin tehty, kun pitäis saattaa tradenomiopinnot loppuun parin tentin ja lopputyön muodossa, tehdä siinä sivussa tietysti töitäkin, sen jälkeen etsiä enemmän “oman” alan duunia ja todennäköisesti se tarkoittaa uutta kotia ja jopa uutta kaupunkia.. :-D Se siitä relaamisesta.

  Reply
  • Alexa January 16, 2018

   Huh aikamoinen vuosi sullekin tulossa! 😅 Pitää vaan muistaa välillä ottaa niitä irtiottoja, vaikka ihan sunnuntaina vaan peiton alla Netflixiä katsoen. Yleensä kun muistaa kiireessä antaa itselleen edes yhden vapaapäivän silloin tällöin, niin inspistä tulee taas huomattavasti enemmän. 🙏 Tsemppiä sinne! ❤️ xx

   Reply