Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VAHINGOSSA LYHYT TUKKA

june 8, 2018, Beauty
Dress H&M*

Hups! Kävi tosiaan sellanen pikku kommunikaatiovirhe ja meikälle tuli leikattua vähän lyhyempi vaimotukka mitä ajattelin 😂 Mun oma kampaaja oli kesälomalla, niin menin yhdelle hänen kollegalle ja napsahti sitten ihan kunnolla pois! Mutta ei siinä mitään, mun InstaStoriesin kyselyn mukaan yli 3000 halusi mulle long bobin niin tässä sitä ollaan! Nyt parin päivän jälkeen oon taas ihan tottunut mun kesätukkaan ja vitsi onhan siinä kyllä hyvät puolensa. Pesee ja kuivuu jossain minuutissa, ja se on niin helppo laittaa. Ei haittaa kyllä yhtään, ihan hyvä että kampaaja oli rohkea niin mun ei tarvinnut jaaritella että paljonko leikataan.

Ja hei vitsi ollaan ihan mind blown teidän reaktioista meidän uuteen instatiliin (@nonsensepodi). Saatiin eilen viestejä ihan älytön määrä ja seuraajiakin tuli jo reippaasti yli tuhat päivässä (!). Me kun ajateltiin että ehkä joku muutama tyyppi seuraisi alkuun. Mutta tarkoitus on tosiaan tehdä meille ja teille kanava, jossa voidaan jatkaa joka viikko podijuttuja InstaStoriesin muodossa. Käydä teidän kanssa keskusteluja (esim. instalivejä, johon voidaan ottaa teitä mukaan etäyhteydellä) ja jakaa hauskoja stooreja ym. Ihan parasta!

Oops! I didn’t mean to cut my hair this short, but it happened 😂 I think it was a little miscommunication, but I’m totally fine with it. I have already forgotten how easy-going long bob is. It takes just a couple of minutes to wash and dry and it’s so easy to take care of – it’s definitely a fresh look! 

*tuote saatu pressilahjana

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *