Vacation Look

alexa-dagmar-outfit

Mulla on rehellisesti sanottuna ollut noin kaksi eri asua koko reissun aika, heh onneksi meidän Airbnb-kämpässä on sentään pesukone. Toisesta suosikkiasusta postailinkin torstaina ja tässä on sitten tämä toinen kovassa käytössä ollut asu. Rennot Topshopin housut, pellavapaita ja loaferit, juuri täydellisen rento kokonaisuus lämpimiin hellepäiviin ja sopiva myös aktiviteetteihin.  Nyt kun reissu alkaa olemaan lopuillaan, niin kiitän itseäni siitä että en tällä kertaa ylipakannut (tai ostanut mitään!). Ei ole kauheasti pakattavaa täällä ja säästyy pyykkipäivältä kotipuolessa. Tosin kotiin päästyäni alkaakin sitten toisenlainen pakkaamis-show, kun pitää laittaa tavarat kasaan NYC:in reissua varten. Ihan älytön ajatus että ensi viikolla olen jo siellä. Mutta nyt nautitaan viimeisestä kokonaisesta päivästä täällä ja vielä on postausmatskuakin varastossa!

I have honestly been wearing the same stuff here constantly, that sounds like a true vacay – right? Fortunately we have a washing machine here at our Airbnb, hahah. That’s why I have been pretty lazy taking outfit pictures here, but next week I’ll be traveling to NYC for fashion week, so I need to get my act together before that. Now I’m going to enjoy the last moments here, have a lovely Sunday!

_MG_0240 _MG_0261 _MG_0193 _MG_0253

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Whistles Shirt (similar here!)
Gucci Bag
Topshop Pants -30%
Charlotte Olympia Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Tessa February 5, 2017

  Ihanat housut<3 kullanväriset? Millaista mitoitusta,reilut?

  Reply
  • Alexa February 5, 2017

   Topshopin koot on aina aika pieniä :) Mulla on muistaakseni 38 xx

   Reply
 2. Natali February 5, 2017

  Relaxed and comfy combo, just how a perfect vacation look should be. :)

  https://lartoffashion.com/instagram-roundup-3/

  Reply
 3. Sanni February 5, 2017

  Onko noi linkkaamasi housut samanväriset kun sulla? Näyttää jotenkin Zalandon kuvissa paljon tummemmilta… kiitos! :)

  Reply
  • Alexa February 6, 2017

   Uskoisin että on, kun en ole Topshopin liikkeissä nähnyt muita kun noita mitkä mulla on. Mutta mene ja tiedä sitten, jos he ovatkin tehneet myös tummempia? :D Mutta kivat on joka tapauksessa! xx

   Reply