Uutuus Kartellilta: One More & One More Please

Muotoilun mestari Philippe Starck on päättänyt tehdä legendaarisesta Ghost- sarjasta vielä yhden 
version, nimittäin kätevän selkänojallisen baarituolin! Värejä löytyy niin trendikkäästä mintunvihreästä varmaan mustaan ja selkänojiakin on kaksin kappalein.Tuolit ovat siis jo tuotannossa ja mallikappaleetkin matkalla Zarroon päin.

Olen itse jo aika kyllästynyt tuohon kyseiseen Ghost-sarjaan, mutta markkinoilla on niin vähän selkänojallisia baarituoleja että näistä tulee varmasti hitti! Ja olen ymmärtänyt että sieltä lukijoiden joukosta löytyy aika paljon Kartellin kannattajia, niin siksi oli pakko teillekin asiasta infoilla ;) 
Herra Starck oli suunnitellut myös aika hauskat kynttilänjalat Kartellille, mutta pakko vielä todeta livenä ennen kun uskallan hehkuttaa. Ja täältä pääsette tosiaan äidin blogiin, jossa hän valottaa enemmän Milanon messureissusta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 comments

 1. SENJA SAARTOALA April 24, 2012

  Hei hienoo! Kohta nähdään, toimituksessa takkuilua kun magneetin tekijää ei oikein meinannu löytyä. Nyt homma rullaa, kohta olenkin yhteydessä sinne päin. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 24, 2012

   Sellasta se aina välillä on tällä alalla! No problem, me koodaillaan :)!

   xx

   Reply
 2. JJ April 24, 2012

  Olenkin salaa mielessäni toivonut, että postailisit enemmän juttuja Zarrosta, mutta pitääkin ryhtyä lukemaan myös teidän äitin blogia! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 24, 2012

   Hihi jeps :) Äiti ei oo kylläkään kauhean aktiivinen sen suhteen, mutta on sillä aina ajoittian jotain! Hmm no duunin suhteen inspiksiä tulee aika harvoin kun siellä on 6pv viikosta. Ja jotenkin kaikki työhön liittyvä on mulle niin itestäänselvyys etten oikein osaakkaan kirjottaa siitä mitään (ellei just tuu jotain uutuuksia, josta innostun.) :)
   xx

   Reply
 3. Anonymous April 25, 2012

  Kauniita ovat molemmat, meille sopisi paremmin kuitenkin nuo valkoiset One More-tuolit. Osaatko yhtään sanoa millaisissa hinnoissa nämä tulevat olemaan? Hiukan kuitenkin mietityttää tuo muovi materiaalina, meillä nimittäin on Louis Ghost eteisessä tuolina jossa lähinnä pidän käsilaukkuani ja jossa on istuttu vain muutaman kerran ja tuolin istuinosa meni kuitenkin mielestäni todella nopeasti naarmuiseksi.

  t.Tiiu

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 25, 2012

   Hihi tosi makeet kyllä on! Joo se naarmuuntuminen on kyllä aika tyypillistä tolle tuolinen, vaikka polykarbonaatti onkin kestävin muovi. Se läpinäkyvä on tietysti vielä hankalin, sillä siinä ne naarmut parhaiten näkyy. Valkoinen antaa aika hyvin anteeksi! Voisin kuvitella että mennään 200-300€ haarukassa, mutta saan tänään tarkat hinnat ja palaan asiaan :)!

   xx

   Reply
   • Alexa Aavarinne April 27, 2012

    Hyvin arvattu, 259€ :)

    xx

    Reply