UUTTA KOTONA JA PARAS JOULULAHJA

kaupallinen yhteistyö: dyson

Pitkästä aikaa kuvia täältä meiltä. Muutama juttu onkin muuttunut sitten viime näkemän, mutta yllättävän paljon valaisin ja matto saa aikaan! Sohva on sama, joskin vaihdoin nyt syksyksi taas vaalea päälliset siihen.

…ja ennen kun ajattelette, että “ei hitto Alexalla on varmaan rahat loppu, kun se mainostaa jotain imuria”, niin hear me out! Meidän podin kuuntelijat varmaan muistaakin, että toivoin viime vuonna ainoaksi joululahjaksi imuria. En toki mitä tahansa imuria, vaan tietysti Dysonia. Äiti oli selkeästi korvat höröllään kuuntelemassa, nimittäin pukinkontista paljastui nimenomaan Dysonin imuri. Voi sitä onnen määrää, kun kaivoin imurin kauniista lahjapaketista esiin ja onni on vielä moninkertaistunut tässä vuoden aikana.

Here are some pictures of our home for the longest time. A few things has changed since last time. A new carpet and lamp can make a big change! Our sofa is the still same, I just changed the cover.

Hear me out before you think “Alexa must be out of money since she’s advertising a vacuum cleaner”. Our podcast listeners may remember that my only wish for christmas was a vacuum cleaner from Dyson , of course. My dream came true, because my mom got me one for christmas. I’ve loved it ever since.

Se on nimittäin ollut arjen pelastaja! Kaiken rehellisyyden nimissä, meidän edellinen imuri oli jesarilla teipattu kasaan, eli tämä oli kyllä todellinen upgreidaus. Etenkin kun mä olen tämmöinen sählä, joka on aina (tahattomasti) rikkomassa laseja ja tiputtamassa puurohiutaleita lattialle.

Voisin luetella loputtomiin, miten tämä on helpottanut arkea! Tärkeimpänä kuitenkin se langattomuus ja että akku kestää todella monta käyttökertaa. Tässä V11-mallissa on myöskin LCD-näyttö, josta voi tutkailla akun tilannetta – joka tosiaan kestää 60 minuuttia imurointia putkeen. Toinen on tietenkin ne hitsin pölypussit, onneksi niitä ei enää tarvitse. Muistan, että ennen oikean pussimallin löytäminenkin oli ihan oma haasteensa. Eli iso peukku todellakin tälle joululahjalle!

I could just praise how this has helped my everyday life! The most important things are wireless and long lasting battery (lasts up to 60 minutes) This V11-model also has LCD-screen, where you can check the battery. I totally recommend this, if you are looking for one!

Mitä sisustukseen tulee, niin täytyy sanoa, että ainakin tällä hetkellä silmä lepää todella minimalistiselle kodille. En tiedä johtuuko se mun keskittymisvaikeuksista, vai siitä, että elin lapsuuden erittäin värikkäässä kodissa ja nyt kapinoin 😂. Nyt on kuitenkin omaan silmään fengshuit kohdallaan. Tosin jos yhtä elementtiä saisin vielä sisustukseen toivoa, niin se olisi pähkinäpuu, nimittäin se toisi vähän lämpöä kokonaisuuteen. Mä selkeästi sisustelen tätä väliaikaista kotia, kun yritän täyttää meidän asuntoprojektin aiheuttamaa koloa. Toivottavasti päästäisiin vuodenvaihteessa vihdoin sen kimppuun, nimittäin onhan tämä odottelu jo ihan koomista. En malta odottaa että päästään jossain vaiheessa suunnittelemaan sitä seuraavaa asuntoa. Painosanalla jossain vaiheessa.

When it comes to decoration, at the moment I’ve been loving minimalism. I’m not sure if it’s about my concentration struggles or the colorful childhood home I lived in. All in all I’m very happy with this monochrome vibe, though maybe a touch of walnut would be a nice addition, it would bring some warmth. I’m clearly decorating this temporary home, since I can’t focus on our future home yet. Hopefully we could finally start our apartment project in the beginning of next year.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Jenni S. | Big mamas home November 16, 2019

  Vitsi, miten kivalta teillä näyttääkään. Täällä myös odotellaan seuraavan kodin kimppuun pääsemistä.

  Reply
  • Alexa November 16, 2019

   Kiitos 😍 Odottavan aika on kyllä pitkä! 😅 xx

   Reply
 2. Kajsa November 16, 2019

  Ihana rauhallinen tunnelma! Mistä sohvasi on?

  Reply
 3. Ava November 17, 2019

  MIstä ihana matto?

  Reply
 4. Emilia November 20, 2019

  Hei, osaatko suositella mistä sais tollasia coffeetable books? Myös jos on jotain suosituksia vähän edullisempiin tollaisiin kirjoihin opiskelijallw :D ne vaan on niin kauniita

  Reply
  • Alexa November 21, 2019

   Niitä saa kyllä melkeen mistä vaan! Adlibriksestä ja Akateemisesta ym 😍 Kohta on Black Friday, niin saa varmaan hyvällä alella! ❤️ xx

   Reply