Uutta: Acne Canada Scarf

 
Hyviä vinkkejä on aina ilo jakaa! Nyt on pakko hehkuttaa viime vuonna ostamaani Acnen Canada -huivia, sillä se näyttää vuoden käytön jälkeen edelleen ihan uudelta. Viime vuonna ostin huivin sekä tummansinisenä että harmaana ja eilen kävin hakemassa samaisen viininpunaisena suoraan Gaudeten uunituoreesta kuormasta. 
 
Huivi ei ole ehkä halvin mahdollinen (n. 100€), mutta todella joka pennin arvoinen. Se on pehmeä (ei kutita!) ja tarpeeksi iso, joten todella käyttis Suomen talveen. Mallikin sen verran klassinen että huivin voi yhdistää oikeastaan mihin vain. 
 
Viime syksynä Canada -huivit myytiin oitis loppuun, joten jos nopeat syö hitaat! Acnen hinnat ovat Suomessa kaikista halvimmat (kruunun kurssi niin vahva), että huivi on kannattavinta ostaa Suomesta. Gaudete ei ole saanut huivejaan vielä nettikauppaan, mutta kannattaa meilata ([email protected]) sinne mikäli huivin haluaa. Yksi syy lisää olla syksystä innoissaan! :)
 
P.S. Huivista on muuten myös tehty “Alaska” -niminen versio, mikä on tuplasti Canadaa isompi. Harmikseni en ehtinyt sitä mustaa ostamaan, ennenkuin ne menivät loppuun. Huvittavaa että noiden huivien hype on niin iso, että talvihuivit myytiin jo Heinäkuussa loppuun!
 
It’s always a pleasure to share fashion tips! I bought my very first Acne Canada Scarf last year and even though I’ve used it a lot, it still looks like a new one! It didn’t take long before I bought my second one and yesterday, I rushed to get my third (crazy, right?) when I heard that they had arrived. 

Acne has the cheapest prices in Finland (because the Swedish Krona is so expensive atm), so if you are craving for Acne’s designs, you should order them from Finnish webshop Gaudete. :) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.