Uusi vuosi, parempi arki?

alexa-dagmar-nuoren-naisen-opas2

Nyt kun suurinosa meistä on kovassa iskussa uudenvuodenlupauksien kanssa, niin ajattelin että tulen vinkkaamaan kirjastani. Nimittäin siellä on mitä loistavampia vinkkejä, jotka varmasti edesauttaa lupauksien pitämistä. Itsekin tartuin siihen jälleen ja aloitin meal preppaamisen kirjan resepteillä. Lopulta niin pieni vaiva, mutta helpottaa arkea kummasti kun lounaat on valmiina jokaiselle arkipäivälle. Kapkaupungissa meinaan tehdä kirjan treenejä päivittäin, sillä siellä mun on pärjättävä ilman salia ja välineitä. On se uskomatonta kuinka pelkällä omalla kehopainolla saa huikeita treenejä aikaiseksi!

Sen lisäksi kirjasta löytyy vinkkejä positiivisempaan arkeen ja parempaan ajanhallintaan, unohtamatta pehmeitä otteita omaan henkiseen hyvinvointiin. Eli vaikka olisit jo kirjan lukenut, niin saatat löytää sieltä uutta tsemppiä uudenvuodenlupauksiisi. Ja jos et ole lukenut sitä vielä, niin kustantajalla on nyt erä myös Nuoren Naisen Opasta -30% tammikuun ajan. ♥

It seems like yesterday when my book came out and soon it has been five months on the market. I’m still really touched by the positive feedback I have gotten from you guys. The book is so personal to me (like my own baby) and the love and the support from you – it’s everything. ♥

alexa-dagmar-nuoren-naisen-opas3

Tänään pidän yhdestä lupauksestani kiinni ja otan omaa aikaa joogatakseni illalla. Parin viikon tauon jälkeen ihanaa taas päästä kuumaan huoneeseen hengittelemään ja harjoittelemaan hetkessä elämistä.

alexa-dagmar-nuoren-naisen-opas4

Kuvat on ihanasta Shakespeare & Sparkle -blogista, suosittelen kurkkaamaan. Blogista löytyy lumoavan kauniita kuvia ja loistavia kauneus -ja kirjavinkkejä. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Maria January 15, 2017

  moi!

  Tää on ihan nyt vaan lukijana toive, mutta toivoisin että blogi ei olisi näin selvä markkinointilähde kirjallesi – itseä kun kiinnostaa blogisi ja kirjoittelusi, mutta ei kirjan ostaminen lainkaan, on turhauttavaa kun usein kommenteissasi kirjoittelet (tai blogiteksteissä joskus) kommaat kysymykseen “tästä asiasa lisää kirjassani”. Ei sillä, vastauksen varmasti saa kirjasta, mutta nyt menee turhaan blogin kustannuksella ;/

  Toki ymmärrän business-mielessä markkinoinnin, kannattaahan sitä omaa tuotetta saada myytyä! Mutta alkaa jo hapottaa, omasta mielestäni sisältö kärsii täällä blogissa nyt siitä, että asiat jäävät avaamatta viitteellä että “osta kirja”. Mutta ihan vaa lukijapalautteena, ei sen kummempaa!

  Mukavaa viikkoa ja tsemppiä haasteisiin! :)

  Reply
  • Alexa January 15, 2017

   Heippa,

   Ymmärrän pointtisi, mutta kirja on mulle tärkeä asia ja osa mun elämää niin tietysti puhun siitä täällä aina aika ajoin. Loppupeleissä tosi vähän olen postannut itse kirjasta, ehkä keskimäärin kerran kuussa jos sitäkään – ottaen vielä mun postaustahdin huomioon. Eli en tosiaan lähtisi kritisoimaan sitä että laatu (kokonaisuudessa) kärsii, kun olen silti panostanut muuhun sisältöön. Ymmärtäisin kritiikkisi paremmin, jos täällä ei juuri muuta sisältöä olisi.

   Kirjan suosittelu “lisätiedoiksi” resepteistä tai toimivista arkikampauksista jne. tulee välillä puolihuomaamatta, sillä vilpittömästi vaan ajattelen, että olen jo kertaalleen tuottanut todella huolella materiaalia juuri tosta aiheesta mistä kysytään. Kyllähän blogin arkistot ovat täynnä vaikka ja mitä, mutta aina on helpompi suositella kirjaa jos tiedän että sieltä löytyy aiheesta kattavasti.

   Mutta lohduttaakseni sinua voin kertoa että kirjaprojekti alkaa olemaan loppusuoralla ja siitä en varmasti tule enää ihan älyttömästi postaamaan.

   Ja tähän loppuun haluaisin vielä kysyä että minkälaisesta sisällöstä olet kiinnostunut, mitä haluaisit nähdä täällä enemmän? :)

   xx

   Reply
 2. Maria January 16, 2017

  Moikka!

  Jeps, tämä olikin vain toive, onneksi tosiaan ei ole jatkuvasti toistunut asia :D itsellä asia on häirinnyt hieman, mutta hei, still here – vaan siitä syystä että teet hyvää työtä ;)

  Itse tykkään eniten juuri resepti-, ravintolasuositukset-postauksistasi, sekä aivan erityisesti pelkistä höpötyspostauksista siitä mitä kuuluu ja mitä ajattelet asioista. Ja reissuista on aina kiva kuulla :)

  Tsemppiä taas töihin!

  Reply
  • Alexa January 16, 2017

   Jee, kiva kuulla ja kiitos että vastasit! :) Ensi viikolla onkin edessä reissu Cape Towniin ja sen jälkeen NYC:iin, joten reissumatskua on tiedossa paljon!

   Kivaa viikkoa! xx

   Reply
 3. Jenni / big mamas home January 16, 2017

  Pitääpä palata noihin kirjan sivuihin uudestaan, jos saisi tätä tasapainoprojektia eteenpäin. Jumppa rutiinit alkaa onneksi muotoutua tässä ihan kivasti.

  Reply
  • Alexa January 16, 2017

   Noniin loistavaa! :) xx

   Reply
 4. Anu January 16, 2017

  Olen huomannut ettet juuri edes postaa kirjastasi ja ei minua ole mitenkään häirinnyt kirjan markkinointikaan, sillä se on sinulle ollut iso juttu ja olisi tekopyhää väittää ettenkö itsekin tekisi niin vastaavassa tilanteessa. Sun blogi on kyllä ihana näin ja monipuolinen. Luen kaikki kyllä mielenkiinnolla,mutta ehkä videopostaukset ovat olleet nyt suosikkejani.

  Reply
  • Alexa January 16, 2017

   Kiitos, tosi mukava kuulla! :) Aloin itsekin miettimään että onko mun todellisuudentaju hämärtynyt vai luulenko vain itse että olen postannut kirjasta todella maltillisesti, esim. verrattuna moneen muuhun some-kirjailijaan. Mutta mukava kuulla myös toista näkökulmaa. Tottahan se on että tietysti siitä välillä kirjoitan, koska se on luonnollisesti ollut suuri (vuoden kestävä) projekti minulle. Se projekti alkaa myös pian lähenemään loppuaan, joten olen myös ollut tietoinen siitä että en tule siitä ikuisesti kirjottamaan. Johan oli höpötykset, mutta toivottavasti tuli vähän ajatuksiani esille :D xx

   Reply