UUSI VANHA CHANEL

Tässä on viimeisin laukkuhankintani, tosin ostin sen jo viime elokuussa. Se ei siis monestakaan syystä ole uusi, nimittäin ostin sen silloin käytettynä Vestiaire Collectivesta. Etsin koko kesän itselleni valkoista vintage Chanelia ja kun viimein tähän mini squareen törmäsin, niin se oli menoa sitten. Laukku oli kuitenkin saanut edelliseltä käyttäjältä jonkun verran väriä farkuista jne. vuosien saatossa, niin päätin lopulta ehostaa laukun uudenveroiseen kuntoon. Otin asiasta pitkään selvää ja syksyllä lähetin laukun The Hangbag Spa-liikkeeseen Britteihin huollettavaksi. Siellä laukku siis puhdistettiin kauttaaltaan ja lopuksi vielä maalattiin. Prosessi oli kovin pitkä, mutta nyt laukku näyttää ihan mielettömän hyvältä! Hyvä ajoitus sinänsä, sillä tätä voi sitten käyttää mahdollisesti häissäkin. Laitan huomenna asukuvat laukun kera ja teen ensi viikolla myös toisesta vanhasta Chanelista postauksen, sillä sain sen ehostuksesta hyvät ennen/jälkeen-kuvat. Voin kertoa sen postauksen ohessa lisää tuosta bag spa -prosessista jos kiinnostaa!

Here’s my latest bag purchase. It’s not a new one though, it’s vintage and I bought it last August from Vestiaire Collective. The condition was ok, but I wanted to be a bit more polished, so I shipped it to UK to The Handbag Spa. It took a couple of months to get it bag, but I’m so happy I decided to fix it. After cleaning and painting it looks like a new one! I also fixed my other Chanel, so I’ll show you the before / after pics later next week! 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Natali April 22, 2018

  Its absolutely beautiful, such a gorgeous find!

  https://lartoffashion.com/visit-helsinki-the-tray/

  Reply
 2. Helen April 22, 2018

  Kaunis Chanel.
  Tein joskus päätöksen, etten osta valkoisia käytettyjä laukkuja, koska niissä näkyy aika ja käyttöikä paljon enemmän kuin tummemmissa laukuissa. Tämän päätöksen tein kerran ostettuani ”valkoisen” vintage-Guccin ebaystä.
  Laukkusi ehostaminen näyttää onnistuneen nappiin!

  Reply
  • Alexa April 22, 2018

   Joo ne on kyllä herkempiä! Mutta just kepeiden kesämekkojen kanssa ym. menee. Mulla on nyt vuoden verran ollut se punainen jersey-matskusta oleva Chanel ja vaikka se on materiaaliltaan tosi herkkä, niin se on edelleen ihan kuin uusi 😍🙏 xx

   Reply
 3. Ritva April 22, 2018

  Tuo bag spa todellakin kiinnostaa. Itsellä beesi Chanel, joka kaipaisi spa-hoitoa. Pakko antaa sinulle palautetta; olet yksi harvoista bloggaajista, joka ei kuvaa jokaista elämänsä käännettä/menoa insta-storiin. Jotenkin ihana virkistävä poikkeus, että pystyt pitämään asioita myös itselläsi. Olet ollut jo pari vuotta nyt 14vuotiaan tyttäreni esikuva. Ihanaa kevättä ja kesää sinulle.

  Reply
  • Alexa April 22, 2018

   Teen siitä ehdottomasti jutun, ihan nerokas keksintö! 😍 Ja hei kiitos, tosin pakko myöntää että kyse on ihan vaan siitä että mulla ei henkiset resurssit riitä kaiken somen päivittämiseen 24/7 – koko aikaa ei tarvitse olla online. 😂 Terkut tytölle! ❤️ xx

   Reply
 4. Veera April 23, 2018

  Upea laukku!
  Ja laukunhuolto/spa postaus kiinnostaa! Minulla beige lambskin jumbo kokoinen Chanel vuodelta 2006, joka jo elämää nähnyt ja kerännyt tummentumaa. Netistä kun katsoo ohjeita laukun putsaamiseen, niin tuntuu,ettei hyviä turvallisia puhdistus ja hoitovinkkejä löydy. Eli lähettäminen spa hoitoon on kyllä varteenotettava vaihtoehto. Kerran laukku kävi Chanelin huollossa Ranskassa, koska lukko meni rikki. Laukkua ei kyllä muuten hoidettu ollenkaan, vaikka pyysin.. Mutta lukko oli kauniisti korjattu/ vaihdettu.
  -Veera

  Reply
  • Alexa April 23, 2018

   Joo hei mä teen ehdottomasti postauksen siitä, nimittäin olin ihan mind blown kun näin The Handbag Span referenssikuvia! Ihan uskomattomia muodonmuutoksia, ihanaa että tollasella palvelulla voi saada laukulle lisää käyttöikää. 😍👌 xx

   Reply
 5. KristiinaKoo April 27, 2018

  Kiitos – tuo Handbag Spa -maininta oli todella arvokas ja hienoa jos teet tästä aiheesta vielä erillisen postauksen! Ja jos vielä tiedät minne Suomessa (mieluiten Helsingissä) kannattaa viedä ne parhaimmat kengät niin kerro sekin samalla :) Ymmärtääkseni Haukanvuoren suutari (http://suutarihaukanvuori.fi/fi/) olisi hyvä, mutta en ole vielä itse kokeillut. Kun katsoin tuolta suosittelijat -listaa (http://suutarihaukanvuori.fi/fi/referenssit-/-linkit) niin koin siinä kyllä puutteen – muotiblogaajat puuttuvat listalta. Ehkä sinä voisit testaa? :)
  ps. Ihana laukku!

  Reply
  • Alexa April 27, 2018

   Joo, teen ehdottomasti siitä oman postauksen! 😍 Helsingin suutareista en osaa valitettavasti oikein sanoa mitään, pahoittelen! xx

   Reply
 6. mari April 29, 2018

  Hei Alexa! Kysyisin sellaista, että jos Suomessa olisi tarjolla samanlainen ja samantasoinen palvelu käyttäisitkö? :)

  Reply
  • Alexa April 29, 2018

   No todellakin! Olisi vaan parempi, kun ei menisi tohon lähettelyyn aikaa. 😊 xx

   Reply
 7. Nyde July 5, 2018

  Hei Alexa! Saaneen kysyä miten hoidit postituksen edes takas? Mitä lähetysfirmaa käytit yms.

  Reply
  • Alexa July 5, 2018

   Ihan postilla vaan! 😊👌 xx

   Reply