Uudistusta treenivaatteisiin ja ajatuksia elämäntavoista!

Saan täällä usein kysymyksiä urheiluun liittyen, joten ajattelin jakaa kanssanne kuvia mun uusimmista treenivaatteista ja vähän höpistä siitä. Tossa viime viikolla kerroinkin että treenivaatekärpänen on mua puraissut ja tuli tosiaan tehtyä vähän uudistusta kaappiin. Nyt on kyllä motivaatiota vielä kuorallinen enemmän, sen verran on pirtsakat nuo vaatteet :)  
 
En ollut aikaisemmin kuullut urheiluvaatteita valmistamasta Pure Limestä, mutta nyt vaatteita kokeiltuani suosittelen sitä teille ilomielin. Aika sokkona mä ne tosiaan tilasin, päällisin puolin vaan mallien ja värien perusteella. Mutta voi vitsi noi matskut tuntuu päällä hyvältä! Topit ovat tukevia, mutta myös hengittäviä ja joustavia, en kohta muita käytäkään! Otin itse S/M kokoisia, mutta väittäisin että nuo vastaa ehkä enemmän kokoa XS/S. Materiaalit ovat toki joustavia, joten siinä mielessä koko ei ole niin justiinsa. Laitoin vielä linkit tuotteisiin kuvien alle, mikäli kiinnostaa kurkkailla :) 
 
//You have been asking me a bunch of questions about sports, healthy living,sports gear etc. So I wanted to combine them by showing my new workout clothes and some thoughts about healthy living. 

My new workout gear is from a label called Pure Lime, I’ve never heard about it before but now I’m in love! The clothes are so beautiful and bright and they also feel great while practicing. Such great combination, right? If you’re considering ordering, the sizes are small, just so you know! I bought all of them in S/M but they feel like XS/S. The material is stretchy, so the size doesn’t have to be precise. 

And what comes to healthy living and gym, I’d rather not give you too many tips because we all are individuals and we all need different workouts / diets. Though there is one thing I can recommend for all: Diversity. It’s always  important to vary your workout and eat all kind of clean food (Good fats from avocados, nuts, salmon…, Good carbs from quinoa, oats, fruits…, and protein from quark, meat, beans… etc.) I’m varying my weekly workout with the following activities: running, gym, yoga and various aerobic classes. I’m working out 3-6 times a week, it depends on my flow. I don’t take healthy living too seriously though, I like going out with friends and eat pick ‘n’ mix sometimes (regretfully!)   
 
 
 

 

 
 
 
Tosiaan niitä treeni – ja ruokavaliovinkkejä kysytään aina satunnaisen säännöllisesti ja siitä jaoinkin ajatuksiani aikaisemmin keväällä (täältä postaukseen). Kuten sanottu, meillä kaikilla on uniikit vartalotyypit ja tottumukset, joten ei aina kannata ottaa naapurista oppia. Kun on oppinut tuntemaan oman vartalonsa hyvin, on helpompi lähteä kikkailemaan treenien kanssa. 
 
Mutta ohje, jonka voin ilomielin jakaa kaikille on MONIPUOLISUUS. Se että varioi urheiluharjoituksiaan ja syö rohkeasti monipuolisia puhtaita raaka-aineita, voi tuskin olla kenellekään haitaksi. 
 
Itse pyrin tekemään viikottaisesta treenista mahdollisimman monipuolisen. Siihen sisältyy esim. juoksua tai powerwalkia, ryhmäliikuntaa, punttitreeniä ja joogaa / rauhallista venyttelyä. Sama pätee tietysti siihen saatuun ravintoon; lautaselta löytyy niin hyviä hiilareita kun hyviä rasvojakin ja tietysti sitä PROTSKUA haha. Ja olen myös semmoinen satunnainen herkuttelija (Makuunin irttarit…), mun mielestä missään asiassa ei pidä olla ehdoton!
 
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

26 comments

 1. Tiina Vuorenpää July 18, 2013

  Mahtavat värit :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 18, 2013

   Haha eikö vaan! Oon ihan innoissani:)

   xx

   Reply
 2. Anonymous July 18, 2013

  i’d love to see a post with some of your healthy meals/ the recipes, would this be something you could think of?
  the yellow top look FANTASTIC on you, good buy :))

  Reply
 3. Jossu July 18, 2013

  Pirteän väriset kamat lisää intoa treenata – indeed! Ja terveelliset ja terveet asenteet niin liikuntaan kuin ruokailuunkin on enemmän kuin tervetulleita ja musta on kiva kun moni bloggarikin sen tuo julki (ja sisäistää) :) Elämä on turhan lyhyt stressattavaksi ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 18, 2013

   Haha nimenomaan!:)

   xx

   Reply
 4. pretty classy July 18, 2013

  Kivoja värejä :) Käytkö muuten SATSilla? Punnitsen hieman sen ja Elixian välillä, Elixia oli kyllä laadukas mutta toisaalta paljon hintavampi… Täytyy varmaan käydä tutustumassa SATSillakin :)

  ♡: pretty classy

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 18, 2013

   Käyn Esportilla :) Satsilla oon käynyt Tukholmassa ja sekin vaikuttaa hyvältä!

   xx

   Reply
 5. Daria July 18, 2013

  you look amazing :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 18, 2013

   Haha thanks:)

   xx

   Reply
 6. Casey Sorrell July 18, 2013

  I agree your tips are very good, eating everything in moderation and sticking to clean foods most of the time with a few splurges here and there. I should have more diversity in my exercise but I own an elliptical and it’s the easiest morning workout for me to climb out of bed and hop on that, after 2 mins I’m awake and my heart is pumping and I can pick up speed and run like the wind. In the early evenings I add yoga, pilates, or weights. I like to take walks on the weekend with the dog too.

  http://www.caseyslife365.blogspot.com/

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 18, 2013

   Exactly! :) xx

   Reply
 7. Melissa July 18, 2013

  I love your gym gear, so bright and colourful.

  http://melissalovesthis.blogspot.co.uk/

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 18, 2013

   Haha, me too;)

   xx

   Reply
 8. joleisa July 18, 2013

  That’s really important to have good balance in sports & diets! Love your clothes :)

  funkyjoleisa.blogspot.ru

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 18, 2013

   Haha indeed :)

   xx

   Reply
 9. Steffi July 18, 2013

  JEEE treenipostaus! :) Minua ainakin kiinnostaa nämä (tuliko yllätyksenä?).

  x Steffi

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 19, 2013

   Hahahah just hyvä :D Mä oon vaan niin mielikuvitukseton mitä näihin tulee! Mutta ehkä tämmönen satunnainen katsaus on paikallaan :D

   xx

   Reply
 10. Anonymous July 19, 2013

  Kunnon herkku värit nois topeissa ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 19, 2013

   Todellakin;)

   xx

   Reply
 11. Marika July 19, 2013

  Näyttää kyllä niin hyvältä. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 19, 2013

   Jee!:)

   xx

   Reply
 12. Krista July 19, 2013

  Upeita värejä, rakastuin tuohon limen väriseen toppiin! <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 19, 2013

   Hihi se on ihana:)

   xx

   Reply
 13. Anonymous July 28, 2013

  Olet hyvässä kunnossa, katsoin juuri biksukuviasi.. nice job! Ja olen samaa mieltä kanssasi – Missään asiassa ei kannata olla ehdoton ;)

  Keep it going,

  Omppu

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 29, 2013

   Hihi voi kiitos kovasti :)

   xx

   Reply