8 Uudenvuodenlupausta

_mg_0590

Viime vuoden lupaus oli saada hampaat kuntoon ja sehän meni ihan nappiin! Nyt olen jo loppusuoralla hammasprojektini kanssa. Toinen lupaus oli aloittaa täsmällinen ihonhoito ja siinä olen myös onnistunut hyvin. Vitsi mikä fiilis kun on päässyt tavoitteisiin!

Vaikka osa pitääkin uudenvuodenlupauksia ihan höpöhöpö-juttuina, niin pakko sanoa että useimmiten juuri se vuoden vaihde on aika jolloin asetamme itsellemme konkreettisia tavoitteita. Osan lupaus kestää tammikuun, mutta joidenkin kohdalla se on ollut loppuelämää mullistava sitoumus. Unelmia ja tavoitteita on aina hyvä olla – se on se kantava voima mikä vie meitä eteenpäin. Ja kuten kirjani ensimmäisellä sivulla lukikin “A goal is a dream with a deadline”, sehän on juuri näin.

Vuonna 2017 yritän…

•Tehdä enemmän ruokaa itse ja meal prepata taas säännöllisesti. Ennen olin oikein ahkerakin kokki, mutta lipsumisesta täytyy syyttää Woltia ja sen helppoutta kiireessä. Mutta nyt ehdottomasti ryhdistäydyn taas. Täytyy alkaa tekemään keittoja ja laatikoita joista riittää useaksi päiväksi.

•Ylläpitää kuntoani. En tarkoita siis rasvaprosenttia, kiloja tai senttejä (niistä ei ole edes tietoakaan), vaan sitä että treenaan sen verran että kunto pysyy kohdallaan. Kiireessä parikin treeniä viikkoon riittää ja siihen löytyy aikaa aina, mutta rauhallisena viikkona pystyy treenaamaan enemmänkin.

•Panostaa entistä enemmän videosisältöön työssäni. Vaikka se aikaavievää onkin, niin huomaan nauttivani siitä koko ajan enemmän. Siitä saa sellaista uudenlaista onnistumisen tunnetta, kun oppii kerta kerralta editoimaan paremmin ja saa teiltä kannustavaa palautetta.

•Pitää täyslepopäiviä. Syksyllä muutaman sellaisen pitäneenä huomaan että kehoni ja mieleni kaipaa niitä aika ajoin toimiakseen. Eli sunnuntai jolloin en yksinkertaisesti tee mitään kuluttavaa; en urheile tai tee töitä, enkä välttämättä tapaa ihmisiäkään. Se on kaikessa ihanuudessa jopa turhauttavaa, mutta sellaisen päivän jälkeen kaipaakin jo töitä, liikuntaa ja tapahtumaa.

Last year I promised to finally get braces and take better care of my skin. It feels so good that I really kept my promises! I’m pretty much done with my “perfect smile project” and my skin has never felt better. I’m going to make more resolutions for 2017. 

•Cook and meal prep more. I was so busy in 2016 and that was always a great excuse to order food or eat outside. 

•Maintain my condition by exercising 2-4 times a week. It’s the normal routine, nothing more or less. I just want to be healthy and happy, I don’t care about how much I weight or are my abs showing. 

•Film more videos and learn more about editing. It’s actually a new passion of mine, it’s so interesting. 

•Have more 100% day-offs, when I don’t work or exercise. It sounds pretty easy, but it’s not for me. I’m constantly working and I totally love it, but I have noticed that my mind and my body needs to relax completely from time to time. So definitely more Netflix and chill days for me during 2017!

_mg_0613

•Kokeilla uusia lajeja! Viime vuonna hurahdin pyöräilyyn ja innostuin hiihtämisestä, ja sovittiin ystäväni kanssa että lajikokeilut jatkuu myös tänä vuonna. Suunnitelmissa olisi ainakin ratsastusta ja nyrkkeilyä, mutta varmasti paljon muutakin jännää. Joku outo puoli minussa on myös kiinnostunut tandempyöräilystä.

•Aloittaa maalaamisen. Ihan vaan meditaatio mielessä kotona.

•Säästää enemmän. Nyt osakeyhtiö on pystyssä ja raha-asiat on paremmin hallittavissa, joten haastan itseni säästämään enemmän.

•Olemaan enemmän hetkessä läsnä. Saraa lainatakseni “Ihminen, jonka työ kulkee mukana, ja joka saa ideoita pitkin päivää, miettii aina seuraavaa siirtoaan ja multitaskaa, ei ole kovin läsnä olevaa tyyppiä.” Se on valitettavan totta ja oli helpottavaa kuulla tämä kollegan suusta. Läsnäolon taitoa olen viime aikoina yrittänyt kehittää ja sen takia kamerakaan ei kulje enää joka paikkaan. Kaikkea ei aina tarvitse taltioida, sillä loppupeleissä mikään ei ole tärkeämpää kun hetkessä eläminen. Olen huomannut että perheen ja  ystävien treffaamisesta saa niin paljon enemmän irti kun puhelin on lentokonetilassa ja kamera on kotona. Pääsen paljon syvämmälle keskusteluihin kun työt ja muut velvollisuudet ei kummittele alitajunnassa.

•I’m going to try new sports. Last year we tried padel, skiing and long distance cycling and I have tons of plans for this year. For example riding and boxing!

•I want to start painting! Just for fun at home. It’s definitely a form of mediation and letting go. 

•Save more money. It’s definitely not my strength but I want to be better at it. 

•Be more present in the moment. 

_mg_0591

Tiger of Sweden Cardigan
Zara Top
Zara Jeans

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 comments

 1. Minna January 3, 2017

  Hei! Ja hyvää uutta vuotta! Hyviä uuden vuoden lupauksia :) Sulla on elämänmakuinen ja positiivinen blogi! Vaikutat ahkeralta ja aikaansaavalta tyypiltä, silti et koskaan valita kiirestä tai työmäärästä. Tuntuu että sulla on balanssissa asiat, intohimo elämään. Se on hieno piirre ja inspiroi varmasti lukijoitasi. Kiitos blogistasi!! Ps. Mikäs tuo neuletakki onkaan, joka on päälläsi kuvissa? Ihana!

  Reply
  • Alexa January 3, 2017

   Voi kuinka ihana olet, kiitos ihanista sanoistasi! Tulipa hyvä mieli. Neuletakki on Tigerilta, taisin nähdä sen Stockan aleissa kun kävelin eilen naistenosaston läpi. Ihanaa alkanutta vuotta sinne! :) xx

   Reply
 2. Kati January 3, 2017

  Hei! Onko sinulla tietoa, kuinka Zaran verkkokaupan palautus toimii? Itse kun asun sen verran kaukana kyseisen merkin liikkeistä, ei palautus liikkeeseen ole vaihtoehto? Ymmärsin, että heillä on jokin noutopalvelu palautukissa, olenkohan ihan hakoteillä… =)
  p.s. sulla on tosi piristävä blogi

  Reply
  • Alexa January 3, 2017

   Kiitos paljon :) Itse olen aina palauttanut liikkeeseen, mutta heillä on varmasti myös noutopalvelu luulisin näin :) xx

   Reply
 3. mangom January 3, 2017

  Ihanaa uutta vuotta Alexa! Aivan mahtavia lupauksia ja tuo läsnäolo on tärkeintä, mitä voit läheisillesi antaa :) Asian vierestä sen verran, kun sullahan on kaikkia upeita merkkikorkoja. Oon menossa keväällä naimisiin ja etsin täydellisiä korkoja, joilla jaksais olla koko päivän. Mitkä on sun mielestä parhaat korot? Kiitos, jos jaksat vastata :)

  Reply
  • Alexa January 3, 2017

   No just näin! :) Suosittelisin joko Acnen avokkaita tai sitten Valentinon Rockstudeja :) xx

   Reply
   • mangom January 3, 2017

    Kiitos vastauksestasi :) Rockstudit on yhtenä vaihtoehtona ehdottomasti! Acneihin pitää perehtyä. Ihanaa vuotta sulle!

    Reply
    • Alexa January 3, 2017

     Noniin loistavaa :) ! xx

     Reply
 4. Jenni / big mamas home January 3, 2017

  Tosi hyviä juttuja. Tsemppiä näihin tavoitteisiin. Minä sain tänään kirjattua omani ylös. :)

  P.S. Tilasin sen Zalandon pyjaman ja se on maailman mukavin päällä. Nyt on hyvä potea tätä mokomaakin influenssaa.

  Reply
  • Alexa January 3, 2017

   Kiitos paljon! :) Voi kuinka mukava kuulla että vinkistä oli hyötyä! Paranemisia! :) xx

   Reply
 5. Annn January 3, 2017

  Maalaaminen kuulostaa just mielenkiintoiselta ja rentouttavalta :-) Hyvää uutta vuotta!

  Reply
  • Alexa January 3, 2017

   No eikö vaan! Samoin sinne :) xx

   Reply
 6. Sanna Inspired by love January 3, 2017

  Hyviä ajatuksia! Ja tuo läsnäolo… se on haastavaa, mutta kuinka antoisaa onkaan jutella pitkää ja syvällisesti -voittaa mennen tullen someilut ja oikeasti kasvattaa ihmisenä. <3

  Reply
 7. Maijaviola January 3, 2017

  Mustakin tuntuu että videoista tulee tosi hyvä fiilis kun sen vaan saa aikaiseksi! Mä oon vuoden mittaan tykännyt katsella sun videoita. Ihan vaan vaikka semmosia missä oot meikkaillut itseksesi tai sulla on ollut vieraita (METTI!!!). <3 Vaikka blogit onkin visuaalisesti mun mielestä kiinnostavia niin tubevideoihin koukuttuu katsomaan. Ihanaa vuotta 2017 sulle Alexa! :-)

  Reply
  • Alexa January 3, 2017

   Voi kuinka ihana kuulla kiitos! Ja Metin kanssa kuvaillaankin taas ensi viikolla, jee jee! :) Samoin sinne! :) xx

   Reply
 8. Susa January 3, 2017

  Hei! Kiitos Alexa ihanasta, positiivisesta ja ennenkaikkea avoimesta blogistasi! <3 Olisi kiva lukea postausta myös sinulta säästämiseen/rahankäyttöön liittyvistä asioista, kuten esimerkiksi WTD:n Natalta on tämän syksyn aikana aiheesta juttua ilmestynyt. Tästä voisi moni saada hyvää vinkkiä rahankäyttöön liittyviin uudenvuoden lupauksiin, mukaanlukien itseni :) Kaikkea hyvää, ja inspiroivaa alkavaa uutta vuotta sinulle! :)

  Reply
  • Alexa January 3, 2017

   Loistava vinkki, kiitos tästä! Pistetään harkintaan siis! Ihanaa alkavaa vuotta sinnekin! :) xx

   Reply
 9. Miimu January 4, 2017

  Hyvää uutta vuotta! Kiitos ihanan inspiroivasta, kauniista ja hyvänmielen blogistasi – edelleen ?. Tykkään sun videoista tosi paljon! Kommentoin usein vasta jälkikäteen, kun on kiireitä, mutta ne on niin ihania! Katoin teidän Pariisi-vlogin tänään ja siinä on just kivaa itelleen nauramista sen turistibussihösläyksen kanssa, että kyllä, tykkään ?. Kivaa, kun oot noin aito. Niin ja sun meikki-tutoriaalit on kyllä ihan huippuja ?

  Reply
  • Alexa January 4, 2017

   Vo kuinka ihana kuulla, kiitos paljon! :) Tämä tsemppi tuli niin hyvään kohtaan, sillä kuvaan juuri sellaista viikon videopäiväkirjaa ja täytyy sanoa että perfektionistina välillä meinaa hermo mennä :D Kun videopäiväkirjassa ei pahemmin uusia ottoja voi ottaa! Mutta just hauskaa tehdä juurikin ton Pariisi-videon tyyppistä sisältöä enemmän! Jee, nämä tsempit mielessä pitäen on hyvä mennä nukkumaan :) Kiitos ja ihanaa alkanutta vuotta! xx

   Reply