UUDEN ASUNNON TYYLI

august 28, 2019, Apartment Blog 2.0

Edelleen ollaan viimeistä starttilupaa vaille valmiita aloittamaan, mutta eiköhän sekin kohta saada. Tullaan siis laskemaan tiiliä katolta ja huputtamaan talo, joten tarvitaan kaupungilta tuohon aloittamiseen virallinen päivämäärä. Aikamoinen projekti tosiaan! Mutta musta tuntuu että muut on malttamattomampia kuin minä itse, kun olen ollut vähän sillä asenteella että se alkaa kun alkaa. Eipä tässä ole ollut kiire mihinkään, kun väliaikainen asunto on todella viihtyisä.

Moni teistä on kuitenkin kaivannut katsausta meidän remontin inspiraatiokansioon, niin fiilistellään vähän tässä odotellessa!

Kohde on ullakkoasuntona tietysti moderni ja se vaikuttaa myös remontin suunnitteluun. Tällä kertaa ei ole siis suunnitteilla kattorosetteja tai muuta vanhaan taloon ominaista. Sen sijaan mietitään miten saadaan uniikista kohteesta mahdollisimman paljon irti esim. valaistuksen avulla. Kattoon tulee myös pitkä kattoikkuna, joka luo varmasti erityisen tunnelman asuntoon.

Kalanruotoparketista ja marmorista pidetään edelleen, joten niitä tullaan varmasti valitsemaan myös tulevaan kohteeseen

Tummat yksityiskohdat viehättää, joten lasioviin tulee todennäköisesti mustat karmit ja keittiö tulee olemaan myöskin tumma – messinki yksityiskohtineen.

Sisustusta en ole vielä ihan hurjasti miettinyt, mutta modernimpi asunnosta varmasti tulee. On kyllä huikeaa että päästään kohta hommiin! Heti kun hommat käynnistyy, niin päivittelen täällä ahkerasti.

We are still patiently waiting for our final permission to start our renovation. The idea is to remove tiles from the roof and hood the house so we need an official date from the city to get started. Quite a project indeed! Even though it’s been a long time coming, I feel like good things take time and I’m not as impatient than one could imagine.

However, many of you have longed for a sneak peak of the inspiration and style that we are going for in the new apartment. One of the main goals is to get the most out of the unique attic apartment by focusing on the light. There will be a long skylight in the ceiling which will surely create a special atmosphere in the apartment. Marble and fishtail parquet are both much liked so those will chosen as surfaces. Dark details appeal to us as well, so we have decided on a dark kitchen and black frames to glass doors.

I haven’t planned the interior quite yet, but we will keep it modern. I’m so glad to get started soon and when the renovation finally begins I will let you know – stay tuned!

Photos by Pinterest

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *