Unettomuutta

_mg_9979

Tämä ja edellisviikko on mennyt vähän sumussa, kun jostain syystä kroppa on käynyt niin kierroksilla että unta on ollut vaikea saada. Outoa on ollut se että kierrokset ovat olleet niin kovat, että en ole pahemmin edes tuntenut väsymystä päivällä. Nyt viikonloppuna pyrin rauhattamaan mieltä ja kehoa enemmän, lukemaan kirjoja ja sulkemaan ajatukseni työjutuilta. Yrittäminen on kyllä aikamoista vuoristorataa, sillä välillä ahdistaa kun mitään ei tapahtu, ja yhtäkkiä tapahtuu niin paljon että ei meinaa itse pysyä perässä. Onneksi sain nuorena seurata äitini yrittämistä aitiopaikalta, niin nämä tuntemukset eivät koskaan tulleet yllätyksenä. Mutta kyllä se yrittäjyys veressä on, en kyllä vaihtaisi päivääkään!

Sunnuntai sujuu siis levollisissa merkeissä, sillä ensi viikolla riittää hommia paiskittavaksi ennenkuin hyppään koneeseen kohti Etelä-Afrikkaa. Nyt kun olen kokeillut kaikkia kikka kolmosia ja saanut pari yötä nukuttua taas hyvin, niin ajattelin että kirjottelen teille vinkkejä parempaan uneen huomiselle. Kaunista sunnuntaita!

This week has been such a blurry week for me. I have been so excited about new upcoming projects and trips that I haven’t been able to sleep. It’s crazy, I have been so psyched, that I haven’t even felt tired during the days. But on Friday evening I started reading again (instead of brainstorming and answering to e-mails) and I have felt so much better ever since. So that definitely helped me to calm down and let go of the work-related stuff during the night time. 

Here I’m wearing my favorite jacket (also love this affordable version from Topshop) with a cozy sweater dress, such a perfect casual weekend look – right? 

_mg_0020

Näissä kuvissa on mun talven lempparivaatteita. Acnen vanha takki (tämä Topshopin vastaava on myös upea), Minimumin muhkea neulemekko ja Billi Bin nilkkurit. Nilkkurit oli ehdottomasti yksi syksyn parhaista ostoksista. Ne on niin mukavat jalassa, eikä ole menneet miksikään huonommissakaan keleissä.

balenciaga-mini-city _mg_9987

_mg_0028

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Acne Jacket (similar here!)
Minimum Sweater Dress
Balenciaga Bag
Billi Bi Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä / *tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Natali January 22, 2017

  Looking super cool in this combo!! Happy Sunday!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa January 22, 2017

   Thanks Natali :) xx

   Reply
 2. K January 22, 2017

  Hei ja kiitos ihanasta inspiroivasta blogista :) aina ilo nähdä kun oot tänne päivittäny uusia juttuja! Haluaisin kysyä pari kysymystä: minkälainen suoja sulla on tietokoneen kuljetukseen? Ostin juuri itselleni uuden koneen ja haluan varjella sitä kaikin keinoin :) ja sitten vielä haluaisin kysyä, että kun bloggaa ja saa yrityksiltä tuotteita, jotka eivät ole mitään yhteistöitä, niin tarviiko niistä ilmoittaa verotukseen?

  Ihanaa sunnuntaita <3

  Reply
 3. Saranda January 22, 2017

  Ajattelen monesti kiireisempinä viikkoina että “hitto soikoon mieti Alexankin arkea, jos se pystyy siihen niin pystyn minäkin” :D Tottakai blogista ei välttämättä saa oikeaa kuvaa toisen henkilön elämäntahdista, mutta sun kirjoituksista välttyy usein se että sulla on monta rautaa tulessa mutta suoriudut niistä aina kunnialla ja vieläpä tosi laadukkaalla lopputuloksella. Ei voi kuin ihailla! :)

  http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

  Reply
  • Alexa January 22, 2017

   Eikä hahah, ihan super hauska! :D Kiitos ihana! xx

   Reply
 4. Jenni S. / big mamas home January 22, 2017

  Toivottavasti saat yöunet taas raiteilleen. Uni on kuitenkin niin tärekää ihmiselle. Tuo harmaa neulemekko on todella kaunis. Mulla on myös hakusessa sellainen oikeanlainen harmaa neulemekko mustan lempparini kaveriksi. Mekon malli on visualisoituna jo mielessä. Nyt pitäisi vain löytää oikeanlainen kaupasta.

  Reply
  • Alexa January 22, 2017

   No se on just näin :) Toivottavasti löydät! xx

   Reply
 5. Roosa January 22, 2017

  Voi ei, unettomuus on yksi ikävimmistä ongelmista! :( Toivotaan että ongelma korjaantuu pian! Ihanat kuvat jokatapauksessa :)
  http://roosamononen.com

  Reply
  • Alexa January 22, 2017

   Kiitos :) Onneksi jo pari hyvin nukuttua yötä takana, kyllä se tästä taas! Ja loma! :) xx

   Reply
 6. Pirpana January 22, 2017

  Pisteitä ettet myynyt tuota takkia, voit käyttää tuota lopunikääsi iästä riippumatta ja se vain kestää ja kestää ja näyttää hyvältä asussa kuin asussa!

  Reply
  • Alexa January 22, 2017

   No just niin! :) xx

   Reply
 7. Hemppe January 22, 2017

  Ihana asu!! :) Mulla on ollut kans univaikeuksia tuossa kesällä kun oli ihan hurja stressi töiden ja opparin takia, onneks kuitenkin ne meni ohi! En usko mihinkään unipillereihin mutta silloin piti ottaa yks (Lidlistä ostin paketin) niin se autto heti. :D

  Reply
  • Alexa January 22, 2017

   Voi kiitos :) No mutta mukavaa hei että on jo helpottanut! :) xx

   Reply
 8. Tania January 23, 2017

  Come to Mexico, i love you!never change! I love your clothe

  Reply
 9. Sofia January 25, 2017

  Ootko koskaan miettinyt voisiko sun unettomuus johtua hormoneista? Itellä alkoi n.vuosi sitten, 27-vuotiaana, selittämätön, viikon pari kerralla kestävä unettomuus, joka tuli ja meni, ja kun aloin sitten seuraamaan sitä tarkemmin huomasin että menee ihan synkassa kierron kanssa :D Luin lisää ja yks pms-oireista on just unettomuus. En tiedä miten sitä voisi helpottaa, mutta jotenkin sekin riittää kun tietää mistä johtuu :)

  Reply
  • Alexa January 25, 2017

   Kaikki on tietysti mahdollista, etenkin kun hormooneista puhutaan. Mutta nyt on onneksi uni taas tasaantunut kun olen osannut rauhoittaa itseni hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoa :) Kiitos pohdinnoista! xx

   Reply
 10. Sofia January 27, 2017

  Nojoo, ja unettomuuteenkin voi vaikuttaa niiin moni asia :) Hyvä kuulla että uni on tasaantunut :)

  Reply