UNELMAPÄIVÄ NYCISSÄ VIDEO

Pahoittelen blogihistoriani hiljaisinta viikkoa, mutta nyt on reissusta kotiuduttu ja pystyn palaamaan taas normaalin rytmiin. Sain onneksi NYC:in vlogin koneessa editoitua, niin laitetaan se kehiin samantien. Ihan mieletön reissu kyllä kokonaisuudessaan, ei voi muuta sanoa. Toivottavasti tykkäätte videosta! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

21 comments

 1. Marianne November 12, 2017

  Unelmien kaupunki :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 2. Jonna November 12, 2017

  Huhhuh miten mielettömän näköistä tuolta yläilmoista – varmasti upea kokemus! ? Ja vlogi taattua Alexa-laatua taas. Näitä katellessa iskee muuten aina inspiraatio ja halu haastaa itsensä pitkästä aikaa kokeilemaan videoita, ehkä joku päivä vielä ;) Ihanaa sunnuntaita sinne!

  Reply
  • Alexa November 12, 2017

   Voi kiitos ihana! Todellakin alat testaamaan vlogien tekemistä. Vaikka alkuun kuvaat joka päivä vähän, jotta totut kameraan ja eihän sitä ei tarvitse edes julkaista. Tai sitten teet jonkun hassun hauskan koosteen niistä ? Vlogien tekeminen on niin erilaista kun kuvien tuottaminen, kun se vaan tulee “siinä sivussa” eikä tarvitse etsiä kuvauslokaatiota jne. Haaste on ehkä siinä että osaa kuvata niin että ne saa leikattua johdonmukaisesti, etenkin kiireessä ja montaa asiaa samaan aikaan sählätessä voi olla haastavaa ? Mutta lopputuloksen näkeminen ja kannustava palaute on parasta! ❤️ xx

   Reply
 3. Iida November 12, 2017

  Oi vitsi mikä unelmapäivä! ? Varmasti tulee muistamaan tuon koko loppuelämän! Ja video ei ollut yhtään sekava tai mitään. :) Niin ihanaa että jaksat päivittää blogia ja tehdä vlogia ja kaikkea muuta siinä samassa, oot selvästi kaikella omalla työlläsi ansainnut tuon yhteistyön ja varmasti kaikkea muuta yhtä huikeeta tulevaisuudessakin! ?

  Reply
  • Alexa November 12, 2017

   Hei ihana kuulla, kiitos Iida! ? xx

   Reply
 4. Emilia November 12, 2017

  Vautsi! Upea matka sulla ollut! Kate Spade on munkin ihan lemppari merkkejä, hienoa et oot päässy ison merkin kanssa tekee yhteistyötä. Ja video oli kivaa katsottavaa, taattua Alexa-laatua!

  Kivaa uutta viikkoa!❤️
  Emilia

  Reply
  • Alexa November 12, 2017

   Kiitos, ihana olet Emilia! ❤️ Kivaa viikkoa sinnekin ? xx

   Reply
 5. Jessica November 12, 2017

  Ihana video ja ihana sinä <3 oon uusi lukija ja täytyy sanoa että sun persoonaan mä oon tykästyny ihan täysiä! Oot ihan huippu roolimalli naisille. Itsevarmuus huokuu, "rehellinen tyyli" videoilla ja kupliva söpö persoona :D jess! Niin iloinen tästä blogista!

  Reply
  • Jessica November 12, 2017

   Ja muuten ei mitään käryä mikä toi mun mopokuva tossa on :D

   Reply
  • Alexa November 12, 2017

   Voi kuinka ihana oot, kiitos hurjasti! ❤️? xx

   Reply
 6. Elina November 13, 2017

  Huikea kokemus varmasti! Ja hyvä vlogi! Ei ollenkaan sekava. Oliko noissa upeissa silmälaseissaoikeat voimakkuudet valmiina vai oliko ne ns. feikkisilmälasit ilman voimakkuuksia?

  Reply
  • Alexa November 13, 2017

   Kiitos paljon! ?? Ne oli ihan feikkilasit! xx

   Reply
 7. papukaisa November 13, 2017

  Näyttää siltä että oli tosi mahtava reissu! Nää videot on tosi laadukkaita, niin kuin sun blogi muutenkin, kiva että jaksat tehdä niitä – tiedän kyllä kuinka aikaavievää editoiminen on! Oot kyllä kaikki yhteistyökuviot ja kokemukset ansainnut! :)

  Reply
  • Alexa November 13, 2017

   Voi kiitos ihana olet Kaisa! ❤️ xx

   Reply
 8. Emmi November 13, 2017

  Moikka Alexa! Osaatko sanoa onko noita lukulaseja vielä myynnissä? :)

  Reply
  • Alexa November 13, 2017

   En valitettavasti osaa sanoa! ? xx

   Reply
 9. Aaa November 13, 2017

  Mulla oli jotenkin vaikeuksia keskittyä mihinkään muuhun kun noihin sun kulmakarvoihin.. se miten ne nousee tosta keskeltä ylös..

  Reply
  • Alexa November 13, 2017

   No siinä tapauksessa kannattaa etsiä ehkä jotain muuta seurattavaa! ?

   Reply
 10. V November 13, 2017

  IHANA IHANA video <3 matkakuume Nyciin sen kun kasvaa!

  Reply
  • Alexa November 13, 2017

   Voi kiitos ihana! ?? xx

   Reply