Ultimate Hair Crush: Kate Beckinsale

Olen väistämättä kuullut Kate Beckinsalen nimen muutamia kertoja, mutta voin häpeäkseni myöntää etten tiennyt naisesta juuri mitään! Törmäsin kuitenkin naikkosen kuvaan (jälleen kerran) Perez Hiltonin sivustolla (joka päiväinen guilty pleasure) ja ihastuin hänen hiuksiin niin, että oli pakko ottaa hänestä selvää! Selailin Zimbiosta Katen kuvia ja silmäni kyllä lepäsivät kuvia katsellessa. Neidin hiukset olivat joka kuvassa viimesen päälle ja ei ollut kyllä asuissakaan moitittavaa :)
Pakko kyllä sanoa että blogger vääristää vähän näitä värejä, siniset näyttää entistä sinisemmiltä ja lämpimät värit taittavat oranssiin. Eli kannattaa googlettaa kuvia jos kiinnostaa enemmänkin, niin saa oikean käsityksen noista älyttömistä kultakutreista :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Anonymous May 14, 2012

  Sulle sopis mun mielestä erittäin hyvin tummanruskeet hiukset tai sit voisit kokeilla ihan dippejäki! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 14, 2012

   No jaa :D Mulla oli niin pitkään sellaset et vitsi en jotenkaan osais enää olla tummanruskeilla

   xx

   Reply
 2. Luisa^ May 14, 2012

  Voi Kate on niin kaunis! Rakastan kun se näyttelee Pearl Harborissa ;) Mutta noi hiukset on kyllä ihanat! Musta tuntuu että tällä hetkellä mun hiukset on samanväriset kun tossa ensimmäisessä kuvassa kun on vähän on aikaa viime värjäyksestä :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Ah se on kyl tosi hot! Haha no mut sellanen haalistunut väri on nyt hot! Mäkään en oo tehny mun tukalle aikoihin mitään ja must tuntuu että oon saanu enemmän kehuja kun koskaan :D

   xx

   Reply
 3. Martta May 15, 2012

  Kate on ihana! Olen naista ihaillut siitä asti kun joskus vuosia sitten näin ensimmäisen kerran Pearl Harborin. Niin kaunis ja tyylikäs, enpä muista että olisin koskaan nähnyt hänen epäonnistuvan tyylivalinnoissaan! Nuo hiukset kelpaisi minullekin! Voi kun olisinkin Hollywood-tähti, jonka hiukset pitäisi hovikampaaja kunnossa aina! ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Se on ah! Jep hovikampaaja kelpais kyllä:D

   xx

   Reply