TV STAND

_MG_5369 _MG_5373

Noniin nyt pääsette kurkkaamaan mun herran lempikorneriin, ja mun ehkä vähemmän suosikkispottiin asunnossa. Tilattiin viime syksynä Boknäsista ihan klassinen musta TV-Taso messinkivetimillä olohuoneeseen, sillä jossain vaiheessa ajateltiin että sinnekin tulee telkkari. Toisin kävi, koska herra päättikin hankkia valkokankaan telkkarin sijaan. Tykkään kyllä telkkaritasosta, ja se tuo kivasti tasapainoa huoneeseen. Yllätyin itsekin kun halusin välttämättä tilata valkosen sijaan mustan, mutta se oli todella hyvä ratkaisu. Taso on muistaakseni 37cm syvä eli se on loppuen lopuksi aika kevyen näköinen ollakseen musta. Valkokangas -ideaa tukee tietysti asianmukaiset Genelecin kaiuttimet, mitkä on musta ihan ok. Mutta toi subbari oi miksi? Miksi miesten pitää fiilistellä noin älyttömiä juttuja. Ihan kun mun laukku-fiilistely olisi sitten normaalimpaa…  Täytyy kuitenkin myöntää että leffojen katsominen on ollut aika super kivaa, ihan kun olisi leffateatterissa konsanaan. Pitää ehdottomasti kuvata teille joku pieni video tuosta meidän “omasta leffateatterista” jossain vaiheessa.

Kysymys kuuluu. Miten voin piristää tuota puolta olohuoneesta? Ideoita! Seinällekin jotain mahtuisi, sillä kangas tulee n. 10cm ulos seinästä.

Let me introduce you to my boyfriend’s favorite corner of the apartment. The Boknäs TV stand is right below the silver screen and it hides most of the hi-fi systems. He also wanted to get Genelec speakers with a subwoofer to spice it up. I’m not a hi-fi kind of girl and I don’t normally watch a lot of TV so I wasn’t a fan of these things at first. They aren’t very decorative but man the silver screen is great! It’s like a movie theater at home. I need to take some video material of it for you guys!

But please help me out! How could I cheer up this space? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

28 comments

 1. Erika March 8, 2015

  Taulua se kaipaisi mielestäni ainakin, mutta miten olisi tason päälle joku moderni, kapea sisustustakka, tyyliin Iittala Fireplace (niitä on kyllä paljon muitakin hienoja..)?

  Reply
  • Alexa March 9, 2015

   Mahtava idea tuo sisustustakka! Mulla ei olisi tullut mieleenkään :) En tosin tiedä miten se toimisi valkokankaan kanssa, mutta pitää tsekata! xx

   Reply
 2. Eea March 9, 2015

  Näkyykö siitä valkokankaalta sitten normi tv-kanavat?

  Reply
  • Alexa March 9, 2015

   Tähän täytyy sanoa että en tiedä :D Olemme katsoneet sitä kautta Netflixiä ja leffoja vaan nimittäin! Harvemmin tulee katsottua normitelkkaria. xx

   Reply
 3. Fevejii March 9, 2015

  Heheh, just muutettiin kk sitten uuteen asuntoon ja saman aiheen kanssa käytiin vääntöä. Ja samalla tavalla meilläkin löytyy subbari tv-tason jatkeena. Meillä tosin on se telkkari valkokankaan sijaan. Mutta uusi, isompi telkkarihan oli miehen aivan pakko saada, vaikkei aiemmassa ollut vielä mitään vikaa ;)

  Reply
  • Alexa March 9, 2015

   Haha niin tyypillistä :D xx

   Reply
 4. janni March 9, 2015

  Ohut kullan/messinginvärinen kehys- printtikuva( 1 kpl isohko tai 3 pienempää), printtikuvana melko rauhallinen, yksinkertainen aihe. Päävärinä valkoinen tai valkoisen sävyt. Mukana hiukan mustaa, kevyesti, ehkä myös hiukan kultaa?

  Reply
  • Alexa March 9, 2015

   Loistava idea, kiitos! :) xx

   Reply
 5. M March 9, 2015

  Meillä loppui kiistely, kun löytyi valkoiset Genevat. Käypä katsomassa http://www.genevalab.com. :)

  Reply
  • Alexa March 9, 2015

   Joo tiesin että niitä on! Ei olisi vaan sopinut ton TV-tason kanssa :) xx

   Reply
 6. Julia March 9, 2015

  Hmm. Onko tuo TV-taso suoraan valkokankaan alla?

  Mietin vaan että jos miehesikin arvostaa hyvänlaatuista äänentoistoa, niin saisi varmaan samalta valmistajalta hyvän näköiset valkoiset kaijuttimet, sekä surround-äänentoiston (en tiedä mikä suomenkielinen nimi surroundille on :) ) Teillä kun on niin korkea kattokin niin ääni kuuluu varmaan surroundill ihan mahtavasti. Vai olenko ymmärtänyt ihan väärin ja teillä on jo niin?

  TV-tasonne on nimittäin mielestäni upea mutta nuo kaijuttimet ehkä pilaa vähän sitä kaunista kokonaisuutta. Ja kun nyt kerran valkokankaankin saa piiloon… :)

  Reply
  • Alexa March 9, 2015

   Mulla ei ole noista mitään havaintoa :D Mutta laitan sanan eteenpäin, kiitos! xx

   Reply
 7. O March 9, 2015

  Hei! Jokin iso taulu messinkisillä kehyksillä voisi sopia tuohon. Myös mustista ja/tai kultaisista erikokoisista ja muotoisista kehyksistä koottu kehyskollaasi voisi olla kivan näköinen! :)

  Reply
  • Alexa March 9, 2015

   Inspiroiduin aikaisemmasta kommentista ja keksin ratkaisun! Kolme abstraktia mustavalkoista teosta messinkikehyksillä. TV-tasolle ehkä joku pitkä orkideaistutus :) xx

   Reply
 8. Anna March 10, 2015

  Heippa!

  Kiitos ihanasta blogista, todella mielenkiinnolla seurannut remonttia ja nyt sisustuksen edistymistä. Saa välillä sellaisen vaikutelman, ettei nuo herran hifistelyt sua aina niin miellytä, niin tutustu sellaiseen kaiutinvalmistajaan kuin Upload Audio, http://www.uploudaudio.com/. Sen sloganinakin on: “Never again shall speakers tear a couple apart.” ;)

  Reply
  • Alexa March 10, 2015

   Hei ihan super hyvä! Ja propsit sloganista :D Kaiuttimet tosiaan on ja pysyy, mutta nämä on sellasia pikku juttuja! Ei ne mun maailmaa kaada :) xx

   Reply
 9. Marie March 10, 2015

  Hah, minä olen varmaan yhtä kova ellen kovempi intoilemaan kaikesta elektroniikasta, kuin poikaystävä. Hommasin meille nuo ihan samat Genelecit ja subbarin, mut valkoisena. Toistaiseksi ne on mustalla tv-tasolla ja onhan se kieltämättä vähän hassun näköistä, mutta noudattaapahan ainakin olkkarin mustavalkoteemaa. :) Muistan kun ekan kerran otin ne paketista ja istuin vaan keskelle lattiaa fiilistelemään miten hyvältä musiikki voikaan kuulostaa!

  Reply
  • Alexa March 10, 2015

   Hahaha ihan super hyvä! Te olisitte “match made in heaven” :D xx

   Reply
 10. Fabulous March 10, 2015

  Seinälle voisi sopia myös tauluhyllyt, joihin olisi helppo vaihtaa tauluja, kirjoja yms. fiiliksen mukaan. Itse olen ollut todella tyytyväinen Ikean taulyhyllyihin, näihin: http://www.lily.fi/blogit/fabulous-things/livingroom-details-56. Ikean tauluhyllyn syvyys on 9cm, joten voi olla liian syvät valkokankaan kanssa. Tauluhyllyjä on varmaan kyllä muilla valmistajilla kapeampiakin.

  Reply
  • Alexa March 10, 2015

   Totta, hyvä idea! :) xx

   Reply
 11. aanaV March 11, 2015

  subbari ei oo yhtään älytön vaan se on huikee! meiltä löytyy myös olkkarista ja leffojen kattominen on paljon kivempaa, kun on kunnon äänentoisto! :)

  odotan innolta miltä tuo tv-tasoseinämä tulee lopulta näyttämään. on ollut kiva seurata asunnon edistymistä!

  Reply
  • Alexa March 11, 2015

   Kiva kuulla! :) Joo, sain vihdoin kivoja ideoita! xx

   Reply
 12. Aimee March 11, 2015

  I would spruce it up with short flower arrangements and candles! (with maybe a special photo or two of family and friends)

  Reply
  • Alexa March 11, 2015

   Thank you for the tip Aimee! :) xx

   Reply
 13. stiia March 12, 2015

  Noh tuo on vielä pientä.. Meillä olohuonetta koristavat reilu metrin korkuiset kaiuttimet (onneksi tosin pianolakattuina valkoisina), yhdessä nurkassa on subbari ja koska aktiivikaiuttimia ei voisi edes ajatella, niin tokihan tuohon piti mahtua vielä jäätävän kokoinen vahvistin ja yhtä jäätävän kokoinen CD-soitin hifistelyä varten ja vähemmän hifistelyä varten sitten täytyy olla vielä DA-muunnin, jotta voi kuunnella joskun iPadista Spotifytä (joo, digitaalinen tulo pitää muuttaa analogiseksi, eihän sitä muuten voi kuunnella). Ja tähän kun lisätään se, että koko komeus on maksanut uudehkon perheauton verran, niin alkaa munkin hymy jo hyytyä :D

  Edellisessä kämpässä meillä on 7.2 järjestelmä, jotta voitiin katsoa leffoja kunnolla, mutta sitten mies keksi panostaa stereopuoleen, niin päästiin eroon niistä 6 muusta laitteesta olohuoneessa..

  I feel you tämän asian suhteen kyllä!

  Reply
  • Alexa March 12, 2015

   Ah kiitos tästä kommentista! Mä nauruin täällä vedet silmässä, toki empatiat sun puolella :D Huh huh, voi näitä miehiä! xx

   Reply
 14. Tiffy S March 12, 2015

  Well especially since the screen is only down when you guys watch a movie, there is some kind of emptiness going on on top of the whole thing. Maybe you could hang a harmonic painting that will only be covered when the screen is down.
  Also the black builds an extreme contrast to the whole really nice beige/white/nude thing you got going on in what is pretty much the rest of your appartment. So it def. calls for some decoration, not in white (not a fan of black/white furniture mix) but maybe more nude-ish. Maybe there’s even some kinds of “table cloths” you could use? Not easy to find sth that will re-introduce the black into the rest of your home, but I’m sure you’ll find a way, you seem to have a very good eye for interiour :) !

  Reply
  • Alexa March 12, 2015

   Thank you so much for your tips Tiffy! I wanted to give contrast to the decoration with the TV stand and it plays well together with the dramatic dark painting in the living room. I guess I’m going to put some harmonic prints with brass frames above the stand and I have also been thinking about getting an orchid or another plant to cheer up the TV stand . I’ll let you guys know when it’s ready! :) xx

   Reply