TV Recommendation : Episodes

Olen täysin unohtanut vinkata vallan mainiosta TV-sarjasta, nimittäin Episodesista! Katsoin pilottijakson koneessa matkalla Singaporeen ja pakkohan se oli tykittää koko seasoni heti kotiuduttua. 
Episodes kertoo tuotantoyhtiön elämästä TV-sarjojen kulisseissa ja sitä tähdittää Frendeistä tuttu (Joey) Matt Leblanc itsenään. Episodes muistuttaa etäisesti kypsempää versiota Entouragesta ja siinä on yllättävästi ripaus Frendejäkin. Kaiken kaikkiaan Episodes on ihan omanlainen ohjelmansa, jossa on oivallettu komedia täysin uudella tavalla. Plussat myös Leblancille oivallisesta näyttelijäsuorituksestaan.
Huomasin että Episodesin 1.tuotantokautta myydään jo boksina (ainakin Anttilassa) ja seuraava tuotantokausi alkaa Jenkeissä aivan näillä näppäimillä. Uskon että sarjaa voi seurata laillisesti myös netissä, mikäli boksin ostaminen ei  innosta. 

// I’ve totally forgotten to recommend the TV series Episodes for you! Anyways, I watched the pilot on an airplane about six months ago and I immediately got hooked.

Episodes is all about life around a TV network and it is starred by Matt LeBlanc from Friends.Matt Leblanc is representing himself, which makes Episodes even funnier.  You should definitely check it out! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Senjag June 13, 2012

  Eieieiei en vaan voi katsoa hihittämättä Matt “Joey Tribbiani” LeBlancia vanhana :D Frendit on kaikkien aikojen paras tv-sarja, kaikki boksit ostettuna ja vieläkin niitä voi tuijottaa vaikka osaa jo kaikki ulkoa :D tää kuulostaa niin hyvältä että pakko tsekata itsekkin! Kiitos paljon vinkistä :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 13, 2012

   Hahah siis mä olin myös ensin vähän hämmentynyt mutta hitsi että oli hauska ohjelma :D! Suosittelen xx

   Reply
 2. Annina June 13, 2012

  Kiitos vinkistä, olinkin kaivannut jotain uutta katsottavaa. Ja nyt keino paeta tentteihin luvusta ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 13, 2012

   Noni loistavaa ;)! xx

   Reply
 3. Anonymous June 15, 2012

  Minun mielestä tää on tullut Yleltä (kakkoselta) nimeltä Amerikan frendi. LOL tuolle nimelle. En oikein innostunu sarjastakaan kun sitä katsoin.

  Olipas negatiivinen kommentti :( Aurinkoista viikonloppua :)

  Fiipi

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 15, 2012

   Hhahaha mikä nimi:D Joo no toi oli kyl sellanen sarja että ne jaksot piti katsoa putkeen, että pysyi hommassa kiinni! Haha no mut sä oot aina niin positiivinen ;) xx Sulle myös!

   Reply
 4. Anonymous June 15, 2012

  Oi tulinpa hyvälle mielelle tuosta kommentistasi :) Kiitos!

  Fiipi

  Reply