Tuparit via Instagram

Mun mielestä meidän tuparifiilis tulee paljon paremmin esille Instagram-kuvien välityksellä, sillä voitte vaan kuvitella vieraiden reaktion kun vedän esiin järkäleen kokoisen kameran objektiiveineen…  Keräilin näitä ihania tilannekuvia mimmejen IG-arkistoista ja musta yhteenveto kuvaa iltaa paremmin kun hyvin! Vielä kerran pakko totea että IHANA ilta, lisää näitä!
 
// You can assume the reaction of my friends when I pull off my huge camera and start taking pictures… Yes, everyone is awkwardly posing. That’s why I love Instagram, it’s so easy to take natural and funny pictures and nobody minds! 
 
 
Ja väärinkäsityksiä välttääkseni kerron että kolmannessa kuvassa poltamme Eshishia, joka käytännössä maustettua makuhöyryä eli ei sen vaarallisempaa ;) 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. Ilana Johansson May 15, 2013

  Vähäks ootte kaikki nätteinä! Ja ihanii noi kaikki herkut, nami! :P
  Käy tsekkaa minun blogissa serkkuni polttareista kuvia: http://blogilana.blogspot.fi
  ja sieltä teksti: elämäni hauskimpia päiviä

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2013

   Haha ihana, kiitti:)!

   xx

   Reply
 2. Anonymous May 15, 2013

  kuinka hemmeti monta postausta aiot laittaa näistä tupareista??? asuki nähty jo sen seitsemän kertaa. Ois oikeesti ihan kiva et tulis jotain muutaki eikä aina kuvattais vaan jotai hemmeti ruoka asetelmaa 10 eri kulmasta.

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2013

   Haha loppuviikolle ajastettu joka päivälle vielä yhdet:) No ei, tää oli vika!

   Reply
 3. Anonymous May 15, 2013

  Ihania kuvia :) Hei olisin kysynyt, kun olen pitkään miettinyt hiusten värjäämistä tummemmaksi, ja haluisin samanlaisen tummuusasteen kuin sinulla on. Olisin varaamassa aikaa Peiliin, mutta olisin vielä tiedustellut, kuka sinun hiuksesi on värjännyt? Varsinkin viimeisessä postauksessa.
  Mukavaa aurinkoista päivää :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2013

   Kiitti:) Hannella mä olin! :) Kiitos samoin! xx

   Reply
 4. Anna Murawski May 15, 2013

  Those snapshots are the best! :) what are you smoking on the third picture? What’s eshish? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2013

   Thanks:) It’s like shisha! xx

   Reply
 5. Katerina Alezandra May 15, 2013

  Ihanan näköistä! :)

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2013

   Hihi, kiitti!:) xx

   Reply
 6. music May 15, 2013

  Nice Blog !!

  Reply
 7. Anonymous May 15, 2013

  En nyt menisi sanomaan Eshishaa “täysin vaarattomaksi”. Vesipiipuista ja vastaavista tuotteista kun on myös tutkimustuloksia, joiden mukaan ne vaurioittavat keuhkoja ihan kiitettävästi.

  http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/aiheet/tietopaketit/tupakointi/vesipiippu
  http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/aiheet/tietopaketit/tupakointi/sahkosavuke

  No, pidettiinhän perustupakkaakin aikoinaan jopa terveellisenä… En siis paheksu Eshishan käyttöä, mutta vaarattomina tai terveellisinä niitä ei kannata mainostaa.

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2013

   Aiheesta niin vähän tietävänä en ota asiaan enempää kantaa. En kuitenkaan missään vaiheessa ole kehottanut ketään kokeilemaan tai muutenkaan puhunut Eshishin puolesta. Näkökulmia on varmasti monia ja faktat puolin ja toisin häilyviä.

   Reply
 8. Nadia May 15, 2013

  Poltatko ikinä tupakkaa? Kun mua kiehtois noi eshishat tosi paljon, voin kuvitella itseni kesäterassille tollaisen ja skumppalasin ääreen :) Mut en oo ikinä polttanut, ja siks mua vähän epäilyttää että oppisinkohan nauttimaan noista. Mut toi teidän kuvakin näyttää jotenkin niin ihanan femme fatale-henkiseltä, että ehkä pakko kokeilla…

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2013

   Poltin monta vuotta, mutta lopetin tavattuani J:n :) Saatan satunnaisesti juhliessa (: ehkä kerran vuodessa) polttaa, mutta musta Eshishissa on jotenkin niin eri fiilis! Tupakka on tunkkasta ja kun sitä harvoin poltan, niin mulle tulee siitä enemmänkin vaan huono kun hyvä olo. Eshishasta ei tule mitään “vaikutusta”, pelkästään ihanan tuoksuista savua vaan. Aika sama fiilis kun vesipiippua polttaessa. Mutta jees, ah kesäterassi ja Eshish täydellinen kombo! xx

   Reply
 9. Anonymous May 15, 2013

  Olen aina pitänyt sinua järkevänä nuorena, mutta mutta…

  En pysty uskomaan, että eshishat ovat myrkyttömiä. Elimistöösi poltat esimerkksi glyseriiniä ja muita haitta-aineita, eikä varmasti ole hyvä juttu. On myös eri asia varmasti laitatko “vaarallista hammastahna- ainetta” pienen määrän hampaittesi päälle, vai poltatko sitä keuhkoihisi. Ja jos eshisha on ollut markkinoilla vasta x ajan, niin eihän pitkäaikaisvaikutuksia edes tiedetä. Sama asia oli esimerkiksi aikaisemmin tupakan kanssa. Kun se lanseerattiin, niin mainostettiin, että “sopii myös raskaana oleville ilman haittavaikutuksia”

  Pelottava trendi-ilmiö. Enkä halua pahoittaa mieltäsi, mutta mielestäni todella typerää.

  Enkä todellakaan itse ole mikään “kukkahattutäti”. Olen itsekin nuorempana tupakoinut jne.

  J,

  Reply
 10. Anonymous May 15, 2013

  Musta on niin paljon parempi että “polttaa” tollasta kun oikeaa röökiä. Mun lapsuudenkodissa poltettiin ja meni vuosi omilleen muuton jälkeen ettei enää kaivannut henkosia. Tää siis vaikken ole koskaan itse polttanut. Eli jos toi eshish jonkin marginaalinen terveyshaitan sisältäiskin, niin se on silti paljon parempaa hönkäilyä kuin tupakka.

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2013

   Haha kyllä se noista kahdesta on se parempi vaihtoehto:)

   xx

   Reply
 11. Anonymous May 15, 2013

  Kiinnostais tietää pääsitkö helposti eroon röökistä? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2013

   Hmm no se oli aika semmonen “kerrasta poikki” juttu. Huijasin J:lle etten polta (ja se polttaminen muutenkin tuntui niin dorkalta…) ja meillä oli juuri samaan aikaan kisamatka (harrastin cheerleadingiä ja hyvän urheiluhengen ylläpitämiseen ja edustukseen kuuluu tietysti se ettei kisamatkoilla polteta), joten tilanteen pakottamana vaan lopetin. Pureskelin nikotiinipurkkaa kuukauden ja sen jälkeen sekin alkoi maistumaan ihan kuralta. Huomasin että addiktio perustui enemmänkin tapoihin ja kun niistä pääsi irti, niin koko tupakka unohtui:)

   xx

   Reply
 12. Anonymous May 16, 2013

  Eshish kerää joka tapauksessa nestettä keuhkoihin.

  http://www.nokianuutiset.fi/Uutiset/1194739989209/artikkeli/varoitus+7+kuukautta+sahkotupakkaa+vei+sairaalaan.html

  Reply
 13. Anonymous May 19, 2013

  Niin samaa mieltä tästä. Glyseriini keuhkoissa – ihan oikeasti ei ole ok. Bloggaajat markkinoivat tätä “makuhöyrynä” ja “ei sen vaarallisempaa kuin saunominen”. Rohkenen olla eri mieltä. Eshish on sähkötupakka ilman nikotiinia. (Ks. http://www.vapelux.fi –> Info & FAQ: “Miten Eshish toimii? Sisäänhengittäessäsi aktivoit akulla toimivan sähkötupakan virtapiirin.”)

  http://www.iltalehti.fi/terveys/2012012815137384_tr.shtml

  http://www.hs.fi/paakirjoitukset/S%C3%A4hk%C3%B6tupakka+pit%C3%A4isi+kielt%C3%A4%C3%A4+lailla/a1340764384771

  Jokainen poltelkoon mitä polttelee kunhan ei markkinoi vaarallisia tuotteita vaarattomina. Ugh.

  Reply