TUESDAY THOUGHTS

september 10, 2019, Uncategorized

Tämä asu vilahtikin eilisessä postauksessa ja hameesta tuli sen verran kyselyitä ig:n puolelle, että ajattelin postata nämä tännekin. Hameen ostin jo viime syksynä Realisation Par-merkiltä ja sitä on tullut kyllä käytettyä hurjasti. Ainoa miinus on materiaalina silkki, joka on toki ihana päällä, mutta rypistyy niin herkästi. Suosittelen siis tsekkaamaan vaikkapa ihan Zarasta, jossa on tälläkin hetkellä hiukan vastaava leohame, joka ei vain rypisty käytössä.

This is one of my favourite outfits! Totally love the Realisation Par Leo Skirt, which I have been using a ton since I bought it last fall. It’s pure silk, so it feels lovely against my skin, but damn it wrinkles easily… That’s why I have a constant love-hate relationship with silk garments.

Täällä NYC:issä on ollut paikoittain jopa 30 astetta, joten todella kesäisiä asuja on tullut käytettyä reissun ajan. Katsoin juuri että Helsingissäkin on vielä mittari parissakympissä, joten että ehkä pistä pahaksenne, jos postailen vielä muutamat kesäisemmät asut?

It’s still super warm and summery weather in NYC, at least 25°C every day. So I have been wearing mostly summer clothes and hope you don’t mind, if I post a couple of summer outfits before transitioning into fall looks?

Nauhoitetaan tänään tämän viikon podijakso, jossa puhutaan muotiviikoista. Kerrotaan hauskoja tarinoita ja kommelluksia meidän muotiviikko-reissuilta, siitä tulee varmasti viihdyttävä!

Celine Sunnies
Zara Blouse
Realisation Par Skirt
Loewe Bag
Hermes Shoes

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *