TUESDAY THOUGHTS

Tämä asu vilahtikin eilisessä postauksessa ja hameesta tuli sen verran kyselyitä ig:n puolelle, että ajattelin postata nämä tännekin. Hameen ostin jo viime syksynä Realisation Par-merkiltä ja sitä on tullut kyllä käytettyä hurjasti. Ainoa miinus on materiaalina silkki, joka on toki ihana päällä, mutta rypistyy niin herkästi. Suosittelen siis tsekkaamaan vaikkapa ihan Zarasta, jossa on tälläkin hetkellä hiukan vastaava leohame, joka ei vain rypisty käytössä.

This is one of my favourite outfits! Totally love the Realisation Par Leo Skirt, which I have been using a ton since I bought it last fall. It’s pure silk, so it feels lovely against my skin, but damn it wrinkles easily… That’s why I have a constant love-hate relationship with silk garments.

Täällä NYC:issä on ollut paikoittain jopa 30 astetta, joten todella kesäisiä asuja on tullut käytettyä reissun ajan. Katsoin juuri että Helsingissäkin on vielä mittari parissakympissä, joten että ehkä pistä pahaksenne, jos postailen vielä muutamat kesäisemmät asut?

It’s still super warm and summery weather in NYC, at least 25°C every day. So I have been wearing mostly summer clothes and hope you don’t mind, if I post a couple of summer outfits before transitioning into fall looks?

Nauhoitetaan tänään tämän viikon podijakso, jossa puhutaan muotiviikoista. Kerrotaan hauskoja tarinoita ja kommelluksia meidän muotiviikko-reissuilta, siitä tulee varmasti viihdyttävä!

Celine Sunnies
Zara Blouse
Realisation Par Skirt
Loewe Bag
Hermes Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. MissT September 10, 2019

  Ihanat kuvat! Mulla tuo sama hame ja rakastan sitä niin. Ajattelin, että kyllästynkö siihen kun se on ns “kaikilla”, mutta ei, se on ihana – päivästä toiseen! Varmaan käytetyin vaatteeni koskaan. Ja olen ihan eri mieltä materiaalista; ehdottomasti tuo silkkiversio kuin tekokuitua joltain halvemmalta merkiltä! Tuo silkki tuntuu päällä aivan ihanalle ja musta paranee vaan käytössä. Ryppyyntymisen saa hetkessä pois höyryttämällä tai vaan kylppäriin kuuman suihkun jälkeen :). Eli ehdoton joo tälle versiolle :).

  Reply
  • Alexa September 11, 2019

   Se on kyllä ihan täydellinen ja sopii kyllä ihan kaiken kanssa yhteen. 😍 Rakastan itsekin silkkiä, mutta tuntuu että hameessa se on haastava materiaali, kun ei tarvitse kun istua alas, niin se on rypyssä… 😅 xx

   Reply
 2. Riika September 10, 2019

  Noi aurinkolasit on sulle täys kymppi!! Muutenkin tosi kiva asu ja hiukset!

  Reply
  • Alexa September 11, 2019

   Voi kiitos 😘 Tota tukka-lookia onkin tullut rokattua koko matka 😍 xx

   Reply
 3. gabrielakre September 12, 2019

  Looove this outfit! It all matches so perfectly! <3

  Reply
  • Alexa September 12, 2019

   Thank you!! ❤️ xx

   Reply