TUESDAY CRAVINGS

postaus sisältää mainoslinkkejä

Pixie Market Pants (similar here) | &Other Stories Blazer | &Other Stories Earrings | &Other Stories Cardigan | Bottega Veneta Shoes |Pixie Market Slip Skirt (similar here) |Filippa K Trousers

Sain meidän New Yorkin matkalla ihan hurjasti inspiraatiota, sekä tyyliin että ihan yleiseen fiilikseen – se oli kyllä saikun jälkeen niin tarpeen! Mitä pukeutumiseen tulee, niin olen ihan super fiiliksissä kaikista syysjutuista – erityisesti ihanissa lämpimissä sävyissä. Kerma, beige ja ruskea vetävät edelleen kovasti puoleensa ja koruista olen innostunut ihan uudella tavalla pitkästä aikaa. NYC:in reissulla löysin myös paikallisten putiikkien lisäksi (ah Reformation & Frankie shop) nettikaupan nimeltä Pixie Market, joka on kyllä aivan ihana. Harmi, että Jenkeistä ei usein viitsi tilailla, kaikkien tullihässäköiden takia.

Joka tapauksessa tässä vähän tyyli-inspiraatiota teille tiistaihin. Ajattelin että tekisin näitä nykyään vähän useammin, sillä itse fiilistelen juuri tämän henkisiä postauksia muissa blogeissa. 🖤

I got so much inspiration during our trip to New York! So many inspiring boutiques (love Reformation and the Frankie shop), not to forget the people strolling on the streets of Soho. I promise to make more posts like this in the future, if you enjoy them? Nowadays, I personally like to consume fashion / style related posts the most.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Heta October 9, 2019

  Moikka! Teillä oli joskus olkkarissa se Classic Collectionin Copenhagen matto. Random kysymys, mutta haisiko matto ja lähtikö haju ajan kanssa pois? Meillä on muutaman viikon ollut kyseinen matto ja se haisee niin törkeelle, eikä haju ole tuulettamalla lähtenyt. :D

  Reply
  • Alexa October 9, 2019

   Okei mitä ihmettä 😅 Ei oo kyllä haissut 😳 Onpa jännä! xx

   Reply
   • Heta October 9, 2019

    Jep, tosi outoa😅 Laitoinkin jo palautetta valmistajalle ja lupasivat lähettää uuden jos haju ei lähde tuulettamalla parin yön jälkeen🙈 Ehkä tää on sit joku maanantaikappale jos teilläkään ei haissut se!

    Reply
    • Alexa October 10, 2019

     Okei hyvä 😅 On kyllä jännä! xx

     Reply
 2. Mari October 11, 2019

  Ihania juttuja olet löytänyt❤ mä rakastan pinterestiä inspiraationa! hei tiedätkö mistä johtuis kun sun instastories äänet ei toimi? Onko vika mun päässä(😂) vai jossain muualla? Jotku sun stories äänet toimii, mut esim viimeisin ei!

  Reply
  • Alexa October 11, 2019

   Oikeesti, onpa outoo 😳 Pitääkin selvittää! Kukaan muu ei oo vielä huomauttanut samasta! Kiitos. ❤️ xx

   Reply
   • Mari October 11, 2019

    Heh, jos muilla ei oo ollut samaa ongelmaa niin syy on sit vaan mun taidoissa, joku kämmi 😂. Muuten noi tasakärkiset sandaalit/kengät on niin hienot! Mulla oli lukiossa sellaset kun ne oli viimes muodissa n. 15v sitten! Ja ysikyt luvun pikkulaukut lyhyellä sangalla näyttää taas niin siisteiltä!

    Reply
    • Alexa October 12, 2019

     Toivotaan että ei ois mikään tekninen ongelma 😅 Mutta joo, hitsi se on niin hauskaa miten nämä trendit kiertää 🙊❤️ xx

     Reply