Tropical Healthy Dessert

_MG_4115_MG_4123
Syötiin Thaimaassa usein aamiaiseksi tuoretta mangoa, ja myös monissa jälkkäreissä tuntui olevan tuota ihanaa hedelmää. Monet perinteiset jälkkärit tuntui olevan muutenkin aika terveellisiä, mutta mikäs siinä kun paikalliset raaka-aineet on niin mielettömiä. 

Olen itse kärsimätön kypsyttelemään hedelmiä, mutta onnekseni olen muutamasta kaupasta löytänyt kypsiä mangoja. Reissun jälkeen iltapalaksi on tullut usein nautiskeltua juurikin tuoretta mangoa, yleensä kreikkajugun ja kookoshiutaleiden kera. Yhtenä iltana lisäsin joukkoon vielä vadelmia, ja siinä oli kyllä herkullisin jälkkäri sitten kookosjätskin.

P.S. Remppablogissa uutta!

In Thailand the desserts seemed to be pretty healthy comparing to the ones we traditionally serve in Europe. No wonder though, the local fruits are so juicy and delicious. I wish we had mango trees in Finland as well! 

I have been obsessed with mango, since we got back from the vacation. I have been eating fresh mango almost every night with greek yogurt and coconut flakes. It’s so delicious! One night I added some fresh raspberries and it was definitely a heaven on a plate.

P.S. New on the apartment blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Muotioikku February 18, 2015

  Mango on kyllä kypsänä todella herkkua. Itse en vain oikein osaa kaupasta sitä ikinä ostaa, kun tuntuu että se on aina liian raakaa ja sitten kun jätän sen kypsymään kotona, niin kohta se onkin jo mennyt ylikypsäksi…

  Reply
  • Alexa February 18, 2015

   Se on! Ainakin Herkussa ja Kampin K:ssa myydään valmiiksi kypsytettyjä! :) xx

   Reply
 2. Sasha February 18, 2015

  MMm loks delicious! I have to try it at home:)
  xx
  SASHA

  Reply
 3. I February 18, 2015

  Täälläkin yksi mangohirmu, mutta KERRO miten saat sen paloiteltua niin että hedelmänlihaa saa mahdollisimman paljon irti? Tuntuu että se kivi kattaa jonkun 90 % hedelmästä, haha. Olen huvittava näky kun jyrsin veitsellä pieniä siipaleita suunnasta jos toisesta..

  Reply
  • Alexa February 18, 2015

   Vähän samalla tavalla kun avokado! Olin jo kirjottamassa sekavaa selitystä tähän, mutta tajusin että löydät selkeämmät ohjeet jos googlaat vaan “how to cut mango” :D xx

   Reply
   • I February 18, 2015

    Nyt on mentävä heti yrittämään :D
    Kiitos!

    Reply
 4. A February 18, 2015

  Näyttääpä hyvältä! Ihan asiasta toiseen, olen menossa poikaystäväni kanssa Madridiin muutaman viikon päästä, niin olisiko sulla antaa jotain hyviä ravintolavinkkejä kun muistelin että oot siellä muutamaan otteeseen käynyt? :) Hotelliksi valittiin Westin. Kiitos paljon ihanasta blogista! :) xx

  Reply
  • Alexa February 18, 2015

   Joo totta kai! Westin ei petä koskaan :) Kabuki, Goizeko ja Vicool on kivoja! :) xx

   Reply
 5. Julia February 18, 2015

  Ei liity tähän postaukseen, mutta saanko kuitenkin kysyä että miten saitte uuden asuntonne kattokruunut kiinnitettyä? Himottaisi kanssa hakkia sellainen omaan kotiin, mutta arveluttaa tuo kiinnitys vain.

  Reply
  • Alexa February 18, 2015

   Sähkäri laittoi! En uskaltaisi itse lähteä kiinnittämään, etenkin kun sähköt pitää kuitenkin kytkeä. Osaava sähkäri pystyy kyllä se laittamaan, ja sillon sun ei tarvitse huolehtia asiasta :) xx

   Reply