TRENDIT JOITA MIEHENI VIHAA OSA 2

september 26, 2019, Uncategorized

Biker Shorts

Yksi viime vuoden suosituimmista postauksista oli trendit joita mieheni vihaa-postaus, joten on aika ottaa katsaus tämän vuoden inhokkilistaan by Joksu. Pakko muuten myöntää, että viime vuoden listasta muutamasta on tullut nyt itselle sellanen “mitä mä ajattelin” fiilis. Ehkä sitä miestä voisi joskus tosiaan kuunnella. 😂

Listan aloittaa hyvinkin ajankohtainen trendi, nimittäin pyöräilyshortsit. Ajattelin vielä alkuvuodesta että tähän trendiin en hurahda, mutta sitten tuli kipsi ja pyöräilyshortsit oli maailman kätevimmät! Sen jälkeen ne jäikin käyttöön, mutta pitkälti vaan salille tai salimatkoihin, kuten tässä kuvassa.

So I wanted to show you the 2019 trends my husband doesn’t really get, this is a sequel to the one I posted last year. Let’s start with the biker shorts, it’s a no-go for my husband.

Cat eye sunnies

Jos viime vuonna Joksu inhosi mun sydänlaseja, niin tänä vuonna saman spotin täyttää kissalasit. Mitä, ne on niin ihanat? 😍

He is definitely not a fan of the Celine cat eye sunnies. He prefers the classic Ray-Bans instead.

Oversized blazers

Taasko pitää laittaa se isoisän takki päälle? On lause, jonka olen kuullut muutamaan otteeseen. Ollaan Lindan kanssa heitetty läppää, että varmaan katsotaan myöhemmin näitä itsekin kauhistellen, vaikka vielä fiilataankin.

My husband thinks this blazer reminds him of his grandfathers coat, not in a good way haha.

Loose fitting tuniques

Jos bleiseri oli isoisän, niin väljät tunikat onkin sitten isoäidin – ainakin Joksun mukaan.

…and this dress reminds of his grandmother’s tablecloth.

Turtlenecks

Poolossa ei ole kuulemma muuten mitään vikaa, mutta kun käytän niitä niin usein, niin se on Joksun mukaan vähän nähty. Kuulemma vaan Steve Jobs voi rokata pooloa joka päivä. No mut ehkä mä oon sit seuraava Steve Jobs!
Pitää hei tehdä tästä sellanen käänteinen versio, että nähdään mistä Joksu myös tykkää – sitä odotellessa!

Turtlenecks are fine, but he thinks that I’m using them way too much, so they are passé – unless you are Steve Jobs, he said.

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *