TRENDIN KANNESSA

Tällaista hommailtiin mysteerikuvauksissa! Oon vieläkin ihan sanaton tästä. En olisi koskaan uskonut että pääsisin maan johtavan muotilehden kanteen ja vieläpä parhaan ystäväni kanssa! Se on kaikkien teidän ja NONSENSE:n kuulijoiden ansiota. Kiitos että kuuntelette ja annatte meille niin huikeasti inspiraatiota ja iloa teidän palautteilla. Haastattelu on pitkä ja ollaan tärkeiden asioiden äärellä. Eli jos Trendi ei tipahtanut tänään postiluukusta, niin käykää ihmeessä kurkkaamassa. Postailen vielä loppuviikosta teille kuvauspäivästä vlogin, nimittäin oli kyllä harvinaiset jännät kuvatkset – nakuna! Mielenkiinnolla jäädään odottelemaan teidän palautteita tästä lehtijutusta. Jännää!
So here it is! We are on the cover of the leading Finnish fashion magazine Trendi. I just can’t believe it and the fact that I was able to do it with my best friend and my soul sister, I’m speechless! Unfortunately the editorial is in Finnish and only available here, but I just wanted to share the excitement! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29 comments

 1. Riikka October 24, 2018

  Wau, onneksi olkoon! Te niin ansaitsette kaiken menestyksen. Pistätte itseänne niin satasella likoon podissa. Teidän aitous ja avoimuus on todella hurmaavaa ja koukuttavaa :).

  Reply
  • Alexa October 24, 2018

   Voi kuinka ihana kuulla, kiitos Riikka! ?? xx

   Reply
 2. Pilvi October 24, 2018

  Pakko käydä nappaamassa heti ja ihanaa nähdä lehden kannessa tuollainen otsikko varsinkin Suomessa! Mahtavaa, että saatte saavutettua uusia juttuja podinne kautta ja olette kyllä niin ansainneet sen.

  Reply
  • Alexa October 24, 2018

   Voi ihana kuulla, kiitos Pilvi! ❤️ xx

   Reply
 3. Oona October 24, 2018

  Vau mikä kuva! Ootte kyllä upeita naisia! Pitääkin kipaista hakemaan lehti omiin käsiin.

  Reply
  • Alexa October 24, 2018

   Kiitos Oona! ❤️ xx

   Reply
 4. Maarit October 24, 2018

  Ihan huikeaa rohkeutta ja asennetta! Ihania olette <3

  Reply
  • Alexa October 24, 2018

   Kiitos hurjasti! ❤️ xx

   Reply
 5. Pinja October 24, 2018

  Tää on kyllä niin huikeeta, oon aivan superiloinen ja onnellinen teidän puolesta!! ❤️

  Reply
  • Alexa October 25, 2018

   Kiitos ihana Pinja! ? xx

   Reply
 6. Annika October 24, 2018

  Oih miten ihana juttu! Ja hyvä että tohon otsikkoon on keksitty joku muu termi kuin masturbointi tai itsetyydytys vai mistä olikaan puhe jossain podijaksossa ? löytyykö tästä jutusta jotain nettiversiota, mä en pysty täällä saksassa ostamaan hardcopya ? ihana kuva teistä molemmista! ❤️

  Reply
  • Alexa October 25, 2018

   Joo nimenomaan ? Ei löydy ainakaan toistaiseksi, mutta voisin kuvitella että jossain vaiheessa tulee ? Pidän teidät ajantasalla! xx

   Reply
   • Annukka1 October 26, 2018

    Hei! Oon niiiiin innoissani tästä! Asun myös ulkomailla ja valitettavasti tätä en saa käsiini ajoissa! Varmaan monet meistä ulkkarilukijoista mielellään lukisi netin kautta jos on mahdollisuus! Ootte kyllä Lindan kanssa kunnon boss-ladyja, esimerkillisiä nuoria naisia kaikille likijoille!! <3 so much love

    Reply
    • Alexa October 27, 2018

     Hei ihana olet, kiitos! ? Voisin kuvitella että Trendi julkaisee artikkelin netissä myöhemmin lehden julkaisun jälkeen, I’ll keep you posted! ?❤️ xx

     Reply
 7. Natalie October 25, 2018

  Very mature and tastefull photoshoot! I love that kind of photos, with a subtle nudity. And you two look a bit different wearing that nude make-up! But it is very nice to see you in a different way.

  Reply
  • Alexa October 25, 2018

   Thank you! ? I totally loved the makeup too, something different but perfect for the occasion. xx

   Reply
   • J October 25, 2018

    Aivan ihanat kiharat myöskin :) Ja te naiset ootte kyllä ihan blogimaailman kultaa! Teidän podcast on tuonut niin paljon iloa – ja minulle henk.koht. myös kaksi uutta ihanaa ystävää! Niin iso kiitos <3

    Reply
    • Alexa October 26, 2018

     Voi kiitos ihana, tulipa hyvä mieli! ❤️ xx

     Reply
 8. Jaminamaría October 25, 2018

  Oli pakko eilen kauppareissulla kiertää lehtihyllylle tsekkaamaan teidän kansi! Aivan todella upeita ja sensuelleja (ja samalla kuitenkin tosi luonnollisia) kuvia teistä, wow! <3 #lifegoals indeed!

  http://www.thebeautybeneath.com

  Reply
  • Alexa October 26, 2018

   Voi hei ihana kuulla, kiitos paljon! ? xx

   Reply
 9. Char October 25, 2018

  Oi miten ihana ylläri! Ootte kyllä ihan huippuja! Täytyy käydä kotiuttamassa uusin Trendi, vaikka en sitä normaalisti luekaan :)

  Reply
  • Alexa October 26, 2018

   Voi ihana kuulla hei! ? xx

   Reply
 10. TP October 25, 2018

  Hei!
  Harmittaa, että tuotte nuorille, (tai kenelle vaan), kannustavaa näkemystä itsetyydytykseen. Se linkittyy tosi vahvasti pornoon, joka on koukuttavaa, seksuaalisuutta vääristävää, eikä takuulla edesauta puolisoiden välistä kanssakäymistä. Naimisissa jo 15 vuotta olleena oon tullu näkemään, että kun pidättäytyy itsetyydytyksestä ja typeristä fantasioista, joita siihen väistämättä liittyy, paranee puolisoiden välinen (fyysinenkin) kommunikointi huomattavasti kaikilla tasoilla. Heitänkin kysymyksen: jos harrastat seksiä jonkun muun, kuin puolisosi kanssa, oletko silloin uskoton? Sooloseksi menee heittämällä tähän kategoriaan ; )

  Reply
  • Alexa October 26, 2018

   Kahden ihmisen välinen yhteys ei ole itsetyydytyksestä riippuvainen ellei mennä addiktio tasolle. Toki jokainen voi omassa elämässään tutkia, mikä on itselle sopiva suhde. ☺️ xx

   Reply
  • R u kidding me? October 27, 2018

   Itsetyydytys nimenomaan on varsinkin nuorille mitä parhain tapa tutustua omaan kehoonsa rauhassa.
   Ja faktahan on myös se, että etenkin pitkissä parisuhteissa halut ei aina kohtaa vaihtelevien elämäntilanteiden vuoksi esim. Stressin takia niin parempi vaan, että tuolloin se toinen osapuoli soolosekstailee kuin että lähtee vieraisiin.
   Itsetyydytys luokiteltiin synniksi joskus 1800 luvulla eli kannattaa siirtyä sieltä pikkuhiljaa tälle vuosituhannelle

   Reply
 11. Jekku October 25, 2018

  Wuhuu, hyvä tytöt!??????

  Reply
 12. gabrielakre October 26, 2018

  Woooow congrats! The picture is so beautiful! Such a pure beauty <3

  Reply