TREENIVIDEO | SISUTREENI KEHONPAINOLLA


 

Sisu-maitoproteiinijuoma haastoi minut tekemään jotain teemaan liittyvää, joten mikä olisikaan parempi aihe kuin reipas kesätreeni. Te toivoitte treeniä kehonpainolla, joten otin haasteen vastaan ja kuvasin teille itselleni tyypillisen HIIT -treenin. Tavoitteena olisi siis tehdä kaikki liikkeet putkeen, pitää tauko ja toistaa sen jälkeen tämä kuntopiiri 2-3 kertaa. Saa kyllä sykkeet ja kunnon koholle jos ei muuta! Toivottavasti tykkäätte videosta.

Here’s a little workout video sponsored by Sisu. It’s in Finnish, but hope you still find it useful! :) 

sisu-tuotteet

Videon mahdollisti Sisu -maitoproteiinituotteet, jotka on vastikää saatu ruokakauppojen hyllyille. Tuotteet ovat laktoosittomia, niissä on rutkasti proteiinia eivätkä ne sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Laitan vielä myöhemmin tänään instaan yhden ihan super kivan reseptin jukurttirahkan keran ♥

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. Saranda June 22, 2016

  Ihana, taas kunnon panostuksella tehty video! Just kauhustelin sitä että meidän sali on kiinni juhannuksena (ja jään kaupunkiin…) niin minkä kotitreenin sitä tekisi. Ja kuin tilauksesta tuli tää. Kiitti vaan! :)

  http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

  Reply
  • Alexa June 22, 2016

   Jee, kiva kuulla! Kiitos! :) xx

   Reply
 2. Annn June 22, 2016

  Hauska treeni ja monipuolinen, erityyppisiä liikkeitä :) Missä yleensä ulkon treenaat? :-)

  Reply
  • Alexa June 22, 2016

   Haha, loistavaa! Yleensä pihalla :) xx

   Reply
 3. A June 22, 2016

  Tosi hyvän näkönen tää treeni ja koko video! Tosi paljon erilaisia liikkeitä koko kropalle. Itekin oon innostunu treenaamisesta ulkona tämän alkukesän aikana, perinteiset salilla treenaukset eivät vain uppoa minuun. :D pitääkin ensi kerralla kokeilla näitä liikkeitä. :)

  Reply
  • Alexa June 22, 2016

   Jee ihanaa että tykkäätte mun toteutuksesta! Kovasti yritin visioida, kun mulle ihan uusi aluevaltaus :D Ihan jo videot siis ja sitten vielä treenivideo! Mutta huikeeta, kiitos! :) xx

   Reply
 4. ColorOfBerries June 22, 2016

  Great workout :)

  Reply
 5. Yasmin August 14, 2016

  Mieletöntä, kiitos tästä hyvästä videosta! :)

  Reply
  • Alexa August 14, 2016

   Jee kiva kun tykkäsit :) Kiitos! xx

   Reply