Torstai – Pientä tyrimistä

Ah, tiedätte varmasti niitä päiviä kun aamu lähtee kömpelösti käyntiin ja koko päivä jatkuu vastaavasti. Noh, torstai oli yksi näistä päivistä. Heräsin seiskan jälkeen ja menin ysiksi Klaus K:hon “tapaamiseen”. Noh hetken ihmeteltyä soittelin mun palaveeraamis ihmiselle ja kuulin että tapaaminen on sovittu ENSI torstaille. Just just, tää on niin tyypillistä mulle! Päätin sitten mennä Ekbergille lohdutus aamiaiselle, jos nyt päivä lähtisi vähän paremmin käyntiin. Noh kahvi oli kitkerää ja pahaa (puhutaan nyt kuitenkin Café au laitista) ja leivät kovia. Ihmiset tönivät toisiaan saadakseen “juuri sen kakkupalan” Huoh. NO MUTTA! peruspositiivisena ihmisenä en kuitenkaan lannistunut pienestä ja jatkoin matkaa tyytyväisenä duuniin. Duunipäivä meni vissiin ihan ok, mitä nyt vähän tuli sählättyä.
 Töiden jälkeen oli määrä tavata Vivve, mutta nälkä kurni sen verran vatsassa (ja päätin pitää taukoa normaalista vhh-ruokavaliostani) että poikkesin Sushi Bar & Wineen Fredalle susheille. Tarjoilia kysyi että odotanko seuraa ja vastasin ylpeänä että viihdyn hyvin laadukkassa omassa seurassani. Noh kului viisitoista-kaksikymmentä minuuttia ja tiedustelin sushejeni perään “joo ne tulee ihan just!” ja jaksoin vielä odotella kaikessa rauhassa. Neljänkymmenen minuutin odottelun jälkeen oma laadukas seurakin alkoi tuntumaan aika huonolta. Olin jo melkein myöhässä leffasta ja ennen leffaa sovitut treffit sai unohtaa. Sanoin tarjoilijalle ystävällisesti että “hei olen odottanut reilu neljäkymmentä minuuttia ja mulla on mieletön kiire, pakko mennä, anteeksi!“. Olisin odottanut jotain reaktiota, mutta ei. Tarjoilija käänsi mulle kirjaimellisesti selkänsä. Jaahas, ajattelin. Noh sain laittaa jo jalkaa toisensa alle ehtiäkseni Makuuniin treffaamaan V:n. Ei siinä mitään, valkattiin karkit ja pian oltiinkin jo Tennarissa ojentamassa lippua ovimiehelle. Eikä, hetkinen, missäs helkkarissa ne liput on? Niinpä! Lähdettiin siinä kiireessä sitten (mainokset olivat jo alkaneet pyörimään) suunnistamaan takaisin Makuuniin, maata tutkien. Makuunin lattialta ne liput sitten löytyivät ja juostiin takaisin Tennariin leffaa (American Pie) katsomaan. Saatiin huokasta helpotuksesta!
Leffan jälkeen huomasin että J oli pommittanut mua ja sain kuulla että olin unohtanut sekä meidän kämpän avaimet että duuniavaimet duuniin. J oli lähtenyt hakemaan niitä asunnon avaimia äidiltä päästäkseen remppaamaan. No äiti oli tietysti ottanut ja antanut ne väärät avaimet. Classic! Että sellasta! 
Piti vetää kyllä pitkään henkeä kun kotiin pääsin, mutta voin myöntää että ton jälkeen nukutti! Onneksi nyt on vähän onnistuneempi päivä takana. Ei siis mitään ihmeellistä, smooth sailing, mutta normaalinkin päivän jälkeen on hyvä muistaa olla onnellinen!
Sequin Jacket Mango / Blouse Zara / Shorts Alice+Olivia / Ankle boots Scorett / Bag Miu Miu
“herkku” aamiainen
Sushibarwine
odottavan aika on pitkä
Hei muuten! Kelailin laittaa ihan tässä lähipäivinä Huuto.netiin pari juhlamekkoa. Siis sellasia potentiaalisia yo-mekkoja teille, että pitäkää silmällä tätä ;) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 comments

 1. Noora April 28, 2012

  Eikä :( Sulla on ollu oikee huonon onnen päivä! Mulla on tommosia vähän liiankin usein :D Niiiin ihana toi sun huivi<3

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 28, 2012

   Haha no älä muuta sano ;) Mua vaan pikemminkin nauratti toi päivä! Ei noin voi käydä :D Hihi kiitos ihana!
   xx

   Reply
 2. Anonymous April 28, 2012

  Ei tollanen oo enää todellistakaan :D Mutta parempi vaan että kaikki epäonnistumiset tulee sit samana päivänä kun ovat tullakseen, onpahan sitten niitä hyviä päivä enemmän kun on parin kuukauden edestä vastoinkäymiset jo rämmitty :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 28, 2012

   Haha no älä muuta sano :D!

   xx

   Reply
 3. Irini April 28, 2012

  Voi eeei,kuulostaapa harvinaisen kakkelssonilta päivältä! Ja järkytyin tosta Ekbergin kahvista. Sieltä jos mistä luulisi saavan vähän tasokkaamman kahvin.

  Toivottavasti viikonloppusi sujuisi paremmin! :)

  – Irini

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 28, 2012

   Haha kyllä, kunnon kaaos :D Ja joo, annoin Ekin kahville tänään uuden mahdollisuuden ja jäi kyllä melkeinpä juomatta! Eiköhän, kiitos ;)

   xx

   Reply
 4. Riika April 28, 2012

  Voin kertoa omasta oikein mukavasta ja onnekkaasta päivästäni tällä viikolla niin sinulla tulee omasta päivästäsi vielä hyvä fiilis :D tosiaan saman päivän aikana löin pääni televisioon (ihana iso ja kosketusarka kuhmu sivuotsassa), kaverin kaverin kissa pissasi Longchampin laukkuni sisään ja ulkopinnalle sekä meikkipussukkaan ja kaveri tiputti kännykkäni vessan pönttöön :DD Ah, halpa päivä, toivottavasti kerran kymmenessä vuodessa tai mielummin ei enää koskaan on yhtä positiivisia päiviä elämässäni :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 28, 2012

   Hei ei oo totta :D Voi ei! Tää on selvästi ollut huonon onnen viikko! Ensi viikko on parempi! Ihanaa viikonloppua sinulle Riika, ja remppapostailua ens viikolla!♥

   xx

   Reply
 5. Miss Daisy April 28, 2012

  Your jacket is gorgeous!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 29, 2012

   Hihi thanks :)!

   xx

   Reply
 6. Miss Daisy April 29, 2012

  Hi! I nominated you for an award! Check it out!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

  Reply
 7. Anonymous April 29, 2012

  Toi elokuvateattereissa kuvaaminen on kiellettyä, varmaan kannattaa ottaa toi kyseinen kuva veks.. Vaikka sillä kiellolla yleensä tarkoitetaan varmaankin sitä, että ei saa kuvaa elokuvan matskua esim. videokameralle, niin toi kuvan ottaminen pätee kans vaikka elokuvaa ei kunnolla näekään tosta kuvasta. Ylipäätänsä kameran käyttö salissa on täysin kielletty. Sanon vaan ettet joudu hankaluuksiin, ihan hyvää tarkoitan :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 29, 2012

   Haha joo tiesin kyllä, siksi en ottanutkaan skriinistä kuvaa. Mutta pelaan nyt varman päälle ja otin kuvan pois! Äh jotenkin niin naurettava juttu, tossakin pitäis käyttää maalaisjärkeä :D Jos ei ota (video)kuvaa leffasta, niin who cares? :D

   xx

   Reply
 8. The Rubber Doll by Pepa April 29, 2012

  adorable look! <33

  http://therubberdoll.com/

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 29, 2012

   Thanks darling :)!

   xx

   Reply
 9. Nina April 29, 2012

  En tiedä saako tälläsistä postauksista ees piristyä, kun eihän minulla oo näin vaikeeta päivää ollu aikoihin! Mut propsit nyt kuitenkin, olisin viimestään niiden lippujen hävitessä käynyt itkemään ja lähtenyt kotiin odottamaan ens viikkoa. :D

  Ja näin huonon päivän jälkeen on varmaan ihan pakko tulla parempia!

  xoxo Nina

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 29, 2012

   Haha no tietenkin saa;) Idea oli just kertoa teille, että hei näitäkin päiviä on! Kyllä mä sitten jaksoin nauraa jälkeenpäin :D

   xx

   Reply
 10. Luisa^ May 3, 2012

  Voi ei olipa sulla paljon huonoja asioita päivässä, mutta sellasta sattuu monelle. Hyvä että silti jaksoita olla positiivinen :p Ja mieti miten kivaa on että kaikki tapahtui yhelle päivälle eikä niin että joka päivä ois tapahtunu joku yks noista asioita ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 3, 2012

   No joo kieltämättä :D Mutta nimenomaan kaikki samalla päivälle, niin voi pistää huonon päivän piikkiin ja ottaa huumorilla!

   xx

   Reply