TOMBOY

Kiitos kaikista hammasrauta-postaukseen tulleista kommenteista, niitä tuli aikamoinen määrä. Oli mukavaa kuulla teidän tarinoita ja kokemuksia, ja myös huikeaa että olen voinut projektilla joitakin teitä rohkaista. Ihan hullu fiilis vieläkin siitä että hammasprojekti on nyt lopullisesti ohi!

Viime päivät on tosiaan kuluneet Pariisissa, äidin kanssa Zarron hommien merkeissä. Ollaan tavattu päämiehiä ja käyty tutkailemassa uusia brändejä, mutta onneksi myös hiukan ehditty nauttimaan aurinkoisesta säästä. Eilen kuvasin tietysti myös katumuotia, joten street style -postaus on tuloillaan myös täältä.  Tänään on kuitenkin jo aika lähteä takaisin kotiin ja loppuviikko kuluu aikamoisen hässäkän merkeissä. Huomenna on lukijamiitti alkuillasta ja sinne vapautui muuten pari paikkaa viime hetkellä, eli laitahan meiliä jos haluat vielä tulla. Loppuviikosta onkin aika hyvästellä meidän nykyinen asunto ja muuttaa meidän väliaikaiseen vuokrakämppään. Sisustusjuttuja siis tulossa ja varmasti piakkoin tilannepäivitystä asuntotilanteesta.

Regards from Paris! I have been here the last couple of days with my mom, taking care of some business related stuff – nothing that interesting really. Yesterday I had time to shoot street style again, so I’m going to post that soon! Today we are heading back home and the rest of the week is going to be quite busy. Tomorrow I have meet up with my lovely followers and the weekend is all about packing and moving into our temporary home. It’s nice to get that out of the way though, because then we can just relax and enjoy the fall season. A lot of home and decor related posts coming up soon!

Pakko muuten sanoa että noi housut oli aikoinaan niin hauska löytö. Ostin ne reilu vuosi sitten NYC:istä vitsillä. Ajattelin että olin jossain aikaeropärinöissä ja että Suomessa vielä ihmettelisin että mitä tuli ostettua – toisin kävi! Housut ovat olleet mukana melkein jokaisella reissulla, ne on maailman mukavimmat ja juuri hauskalla tavalla hiukan erilaiset.

I got to say that I really love this funny pants! I bought them from NYC one year ago as a joke, but I have been using them a lot since. They are super comfy and I also love the gold tone, it gives a playful vibe to the entire look. 

Ray-Ban Sunnies
Other Stories Jacket
Topshop Shirt (similar here and here)
Topshop Pants (similar here!)
Chloe Bag 
Aquazzura Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 comments

 1. Suvi September 27, 2017

  En malta odottaa streetstylesta postausta ja tietysti sisustusjutut kiinnostaa aina. Innolla odottelen toki kuulumisia tulevan asunnon suhteen :) noi housut näyttää muuten just sellaisilta kun kuvailit! Peukkua siis täältä niille! Itsekin oon viime aikoina ton tyylisiä yrittänyt bongailla :)

  Reply
  • Alexa September 27, 2017

   Jee, ihana kuulla Suvi! ? xx

   Reply
 2. Marianne September 27, 2017

  Iki-ihana Pariisi. Olen seuraillut käynnissä olevia muoti viikkoja melkein pakkomielteisesti :D
  Voin kuvitella että olet saanut upeita street style kuvia muodin pääkaupungista!
  Toivon sinulle ja kaikille paikalle tuleville lukijoille aivan ihanaa lukijamiittiä :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa September 27, 2017

   No älä muuta sano ? Kiitos ihana! xx

   Reply
 3. Jenni S. | big mamas home September 27, 2017

  Mä olen sun ansiosta ihastunut valkoisiin t-paitoihin punaisella printillä. Yritän juuri nyt etsiä omaa versiota, jonka alle mahtuisi vielä tämä pallomahakin.
  Lukijamiitissä nähdään. Odotan innolla. Kiva, että se järjestyi nyt, kun olen, ja todennäköisesti myös pysyn, vielä yhtenä kappaleena. :)

  Reply
  • Alexa September 27, 2017

   Jee hei huikeeta! ? Onpa mukavaa, huomiseen! ? xx

   Reply
 4. Matilda September 27, 2017

  Love the pants! They are so fun and can quickly add a bit of sparkle to an outfit, and the bag too.. its wonderful!

  Reply
 5. Jeannays September 27, 2017

  Nuo housut on ihan yber makeet!<3

  Reply
  • Alexa September 27, 2017

   Ne on kyllä ihanat! Ja niin mukavat! ? xx

   Reply
 6. miki September 27, 2017

  love your bag so much,
  very particular!!

  miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

  Reply
 7. Paula September 27, 2017

  Oon rakastunut tuohon Chloen laukkuun niin pahasti! Meinasin jo klikata ostoskoriin ton pinkkinä ja kokoa isompana. Mutta sitten sain kuulla, että metslliosien laatu on heikkoa (ilmeisesti Cholen laukuissa ylipäätään). Mitä oot mieltä tästä “huhusta”? En halua ostaa laukkua, jos nahkaosat värjäytyvät/saavat painaumia tms. metallien takia :/ Mustassahan tuollaiset värjäymät ei niin näkyisi, mutta se pinkki vei sydämeni ihan täysin :)

  Reply
  • Alexa September 27, 2017

   Se on kyllä ihana! ? En ole ainakaan vielä havainnut mitään sellaista, joten en osaa sanoa ainakaan toistaiseksi… xx

   Reply
  • Oona September 28, 2017

   Heippa! Mulla on Chloen Elsie vaaleana nudena ja ollut nyt käytössä n. 4,5 vuotta ja nää metalliosat ei oo mulla ainakaan tehnyt mitään jälkiä nahkaan tai silmiinpistävästi kuluneet. Nahankin laatu todella hyvä. Toivottavasti olin avuksi :)

   Reply
 8. Natali September 27, 2017

  Trip to Paris is always such a treat even when it’s a business one.
  You look adorable here and I’m looking fw to tomorrow’s meet up! :)

  https://lartoffashion.com/pull-geek-chic-glasses/

  Reply
  • Alexa September 27, 2017

   Exactly! ? See you tomorrow! ? xx

   Reply
 9. Satu September 27, 2017

  Hei ,hienoa on,mutta olisi kiva lukea välillä muusta kun kosmetiikasta ja vaatteista. Miten asuntoprojekti?

  Reply
  • Alexa September 27, 2017

   Ymmärrän yskäsi! Kuten postaukseen kirjotin, niin kerron asuntoprojektista lisää pian. Julkisesti kun en voi mistään kirjoittaa, ennen kuin on nimet paperissa. Täälläkin ollaan malttamattomina, että pääsen fiilistelemään teidän kanssa tulevia juttuja – kiusallani en mitään sisustusjuttuja panttaa. Mutta kuten tähän postaukseen kirjotinkin, niin vuokrakämpästä ja siihen liittyvistä sisustusjutuista tulossa lisää pian! ? xx

   Reply
 10. Satu September 28, 2017

  Kiva…innolla odotellaan.

  Reply