TOMBOY

september 27, 2017, NYC, outfit

Kiitos kaikista hammasrauta-postaukseen tulleista kommenteista, niitä tuli aikamoinen määrä. Oli mukavaa kuulla teidän tarinoita ja kokemuksia, ja myös huikeaa että olen voinut projektilla joitakin teitä rohkaista. Ihan hullu fiilis vieläkin siitä että hammasprojekti on nyt lopullisesti ohi!

Viime päivät on tosiaan kuluneet Pariisissa, äidin kanssa Zarron hommien merkeissä. Ollaan tavattu päämiehiä ja käyty tutkailemassa uusia brändejä, mutta onneksi myös hiukan ehditty nauttimaan aurinkoisesta säästä. Eilen kuvasin tietysti myös katumuotia, joten street style -postaus on tuloillaan myös täältä.  Tänään on kuitenkin jo aika lähteä takaisin kotiin ja loppuviikko kuluu aikamoisen hässäkän merkeissä. Huomenna on lukijamiitti alkuillasta ja sinne vapautui muuten pari paikkaa viime hetkellä, eli laitahan meiliä jos haluat vielä tulla. Loppuviikosta onkin aika hyvästellä meidän nykyinen asunto ja muuttaa meidän väliaikaiseen vuokrakämppään. Sisustusjuttuja siis tulossa ja varmasti piakkoin tilannepäivitystä asuntotilanteesta.

Regards from Paris! I have been here the last couple of days with my mom, taking care of some business related stuff – nothing that interesting really. Yesterday I had time to shoot street style again, so I’m going to post that soon! Today we are heading back home and the rest of the week is going to be quite busy. Tomorrow I have meet up with my lovely followers and the weekend is all about packing and moving into our temporary home. It’s nice to get that out of the way though, because then we can just relax and enjoy the fall season. A lot of home and decor related posts coming up soon!

Pakko muuten sanoa että noi housut oli aikoinaan niin hauska löytö. Ostin ne reilu vuosi sitten NYC:istä vitsillä. Ajattelin että olin jossain aikaeropärinöissä ja että Suomessa vielä ihmettelisin että mitä tuli ostettua – toisin kävi! Housut ovat olleet mukana melkein jokaisella reissulla, ne on maailman mukavimmat ja juuri hauskalla tavalla hiukan erilaiset.

I got to say that I really love this funny pants! I bought them from NYC one year ago as a joke, but I have been using them a lot since. They are super comfy and I also love the gold tone, it gives a playful vibe to the entire look. 

Ray-Ban Sunnies
Other Stories Jacket
Topshop Shirt (similar here and here)
Topshop Pants (similar here!)
Chloe Bag 
Aquazzura Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Janita Autio

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *