Tolomeo Basculante

_MG_6893
Nyt on sitten yöpöydän valaisimet paikallaan! Olin jo tilaamassa klassisia lasijalkaisia pöytävalaisimia, mutta sitten havahduin siihen että haluan jotain hieman modernimpaa tasapainottamaan muuten niin klassista sisustusta. Oikea vastaus oli Artemiden Tolomeo. Valaisin, jota olen myynyt työkseni monta vuotta. Perus Tolomeo olisi ollut ehkä liian tekninen meidän makkariin, joten päädyin silkkikupuiseen Basculante Tolomeo -malliin. Parasta koko Tolomeo -sarjassa on monipuolisuus. Tämän saman mallin saa halutessaan myös seinään, kunhan vain hankkii seinäkiinnikkeen. Sen saa myös lattialle, jos ostaa putken ja isomman lattialle tarkoitetun painon. Kun yksi komponentti käy moneen tarkoitukseen, niin säästyy jälleenmyyjillä varastotilaa ja asiakkaankin on helpompi tehdä ostopäätös. Tolomeo -valaisimen voi siis aina muuntaa juuri siihen asuntoon sopivaksi versioksi. Tolomeoja löytyy jos jonkinlaisia, joten jos kyseinen klassikko ei ole vielä tuttu, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan.

I totally surprised myself when I figured out the bedside lamps. I have been selling Artemide at work for years now, but I never thought that I would select a Tolomeo lamp for our bedroom. I have always liked them, but thought that they are too technical and modern for our home. Apparently not! I was really close to ordering a pair of classy table lamps with a clear glass body, but all of the sudden I wasn’t feeling them at all. I wanted something with a modern twist, that still goes with our classy decoration style. The answer was Tolomeo Basculante with a silk satin shade. What do you think? :)

_MG_6874
_MG_6881

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. minna March 24, 2015

  Mitä niille aselampuille kävi? :o Tai siis ymmärrän kyllä, että uusi koti, uudet tyylit, mutta joskus tuntuu, että tosi moni kalliistakin designer-hankinnoistasi on joutunut väistymään uusien vastaavien tieltä. Yleensä blogeissa kun perustellaan kalliin ostoa sillä, että tämähän sitten kestää ja on muutenkin ajatonta designia… Olis kiva kuulla ajatuksiasi tähän liittyen!

  Reply
  • Alexa March 24, 2015

   Sain niistä ihan älyttömästi meilejä, vaikka ei aluksi niitä meinattukaan myydä. Tarjouksia tuli niin paljon että päätettiin lopulta myydä. Ne oli muutenkin mun makuun ihan liian pienet sängyn viereen, vaikka muuten niitä rakastinkin. Voi olla että jossain vaiheessa hankitaan siitä sarjasta joku valaisin tänne, kunhan paikka keksitään :) Ja totta puhut, mutta maku muuttuu ja designissa on se hyvä että jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä. xx

   Reply
 2. j March 24, 2015

  Yllätyin valinnastasi. Mutta kuten sanoit, niin tasapainoittaa muuta sisustusta :)

  Reply
 3. LadyBlue March 24, 2015

  Hei sulla oli tosiaan siinä yhdessä kollaasissa sellainen lasijalkainen valaisin, löysitkö sellaisia jostain nettikaupasta tai putiikista? Mä koitin jossain vaiheessa etsiä huonolla menestyksellä. Jonkun löysin mihin saa laitettua koristeita sisälle, mutta se ei ollut just sellanen mitä etsin.

  Reply
  • Alexa March 24, 2015

   Se oli ihana! Hinta vaan reippaasti yli 2000€, niin ei nyt tähän hätään tullut ostettua! :( Zarron kautta saa tilattua! Voin laittaa sulle meiliä! xx

   Reply
   • LadyBlue March 24, 2015

    Äääh on joo vähän turhan hintavat, voi harmi!

    Reply
    • Alexa March 24, 2015

     Siellä on kyl edullisempiakin! :) xx

     Reply
     • LadyBlue March 24, 2015

      Ahaa onks sulla siis joku linkki mistä vois katella :) ? Teidän sivuilta en suoraan ainakaan löytänyt esim. sitä lasijalkaista. Laita vaan meiliä: [email protected]
      Kiitos!


     • Alexa March 24, 2015

      Joo! :) xx


 4. Sofia F March 24, 2015

  Jäi melkein tämä puoli tarkastamatta, kun tyytyväisenä vaan ihastelin khakin väristä takkiasi blogin toisella puolen! :) Tolomeot on kyllä yllättävän hyvännäköiset myös noin yöpöydillä!

  Reply
  • Alexa March 24, 2015

   Haha just hyvä! Mun mielestä myös :) xx

   Reply
 5. lara March 24, 2015

  Moikka!

  Osaatko sanoa, onko noita teidän yöpöytiä vielä myynnissä? Mikä merkki/malli kyseessä ja tämän hetkinen hinta suurin piirtein? :)

  Kiitos!

  Reply
  • Alexa March 24, 2015

   Heippa! Juuri noita ei ole enää, mutta Zarron kautta saa ihan vastaavanlaisia. Voin laittaa sulle meilitse tietoa :) xx

   Reply
 6. Henna April 7, 2015

  Mua kiinnostais kans nuo yöpöydät eli mielelläni ottaisin meilillä vastaan tietoa!

  Reply