Today is the day

Tänään on se päivä, nimittäin koittaa yksi koko vuoden kohokohdista. Kyseessä on siis tietysti New Yorkin muotiviikot, jonne lähdetään yhdessä essien kanssa viikoksi seikkailemaan. Edellisien vuosien perusteella ihan huikea matka taas tiedossa ja parasta tässä on se että pääsen jakamaan tämän ihanan kokemuksen Lindan kanssa, joka lähtee reissuun puolestaan Maybellinen brändilähettiläänä. Saatiin kunnia olla talon ainoat skandinaaviset edustajat tällä kertaa, eli hyvä Suomi! Saatiin hetki sitten suunniteltu ohjelma käsiimme ja luvassa on kyllä mielettömiä näytöksiä, juhlia ja aktiviteetteja. Tullaan varmasti jakamaan paljon livematskua InstaStoriesin muodossa, sekä vlogikamerat luonnollisesti rullaa mukana – unohtamatta tietysti asukuvia ja muita postauksia. Eli inspiroiva viikko on tosiaan tiedossa! Nyt on aika hypätä taksiin ja kohta lentokenttää, palataan siis seuraavan kerran New Yorkista.

Today is the day! I’m heading to New York Fashion Week together with essie. I’m traveling together with Linda and we have a lot of cool things planned for the week. We are attending some shows and cool parties, it’s definitely going to be a week to remember.  Talk to you soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. Riina/Sarkasmia ja shampanjaa September 6, 2017

  Mahtavaa! Ihanaa matkaa teille, innolla odotan postauksia sitten:)

  Reply
  • Alexa September 7, 2017

   Kiitos paljon! ? xx

   Reply
 2. Marianne September 6, 2017

  HUIPPU IHANAA MATKAA <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa September 7, 2017

   Kiitos kovasti! ? xx

   Reply
 3. Jenni / big mamas home September 6, 2017

  Aivan mahtavaa reissua teille. Vlogia odotellessa. ;)

  Reply
 4. Natali September 6, 2017

  Lovely throwback! Have a safe flight and great time at NYFW!

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa September 7, 2017

   Thanks so much! ? xx

   Reply
 5. :) September 6, 2017

  Ihania kuvia!! Ja siis… pakko kysyä että onko toi kuva missä on TAYLOR SWIFT sun ottama?? Jos on niin apua oon kade, oot päässyt hengittämään samaa ilmaa ja vielä ihan viereen :’D:D Fangirl täällä hei <3

  Reply
  • Alexa September 7, 2017

   Kiitos ? Se on Janitan ottama, joka oli meidän mukana sillon kuvaamassa! On kyllä sellasia näytöksiä nyt tiedossa että ehkä pääsee taas näkemään Tayloria ja Gigia ? xx

   Reply
 6. Sofia September 7, 2017

  Oh I’m so jealous! Wish I was there too! Enjoy! Greetings from Switzerland //Sofia (…visit my blog http://sofiacm.com for interior and style tips)

  Reply
 7. Sara September 7, 2017

  Ihanaa matkaa! Vitsi että odotan teidän postauksia ja instastoryja!

  Reply
 8. Ninoshka September 11, 2017

  Eihän Suomi kuulu Skandinaviaan lukuun ottamatta pientä osaa luoteessa. :D

  Reply