to dye or not to dye?

Pidän todella hiuksistani, mutta haluaisin vähän jotain vaihtelua tavalliseen hiustyyliini.
Tiedän että liukuvärjäys on jo vähän “out of fashion”, mutta pidän siitä silti kovasti!
Hmm.. Jos kokeilisin tätä tyyliä, niin todennäköisesti fiksailisin jotain Lauren Conradin tapaista…
Mutta toisaalta miksi mennä hyvää vaihtamaankaan? 
 
I really like my hair, but I feel like I need a hint of freshness to my regular look. 
I know that “the ombre” look is kinda out of fashion nowadays, but I’m still quite obsessed!
Umm… If I’d go for this look, I would most likely go for the Lauren Conrad look. It is basically fresh and exciting! (muhahaa.. ) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Jade October 29, 2011

  To dye edelleen, koska juurikasvu ei häviä ikinä muodista. Ja näyttää edelleen raikkaalta, ei ole täsyin nähty juttu ainakaan Suomessa ;)

  Reply
 2. Beany October 29, 2011

  Hihii, mä näin sut MACilla! :) Hienoo oli tulossa! :) Ja mulla on vieläki liukuvärjätyt hiukset (I’m sooo out you gotta think of a new word for it) :D

  Reply
 3. Marjaana October 29, 2011

  Eih, älä tee mitään, sun hiukset on niin upeat just tommosina! :) Mulla on hieman liukuväriefektiä omissa hiuksissani, johtuen vain ja ainoastaan siitä että niihin on viimeksi laitettu väriä vajaa vuosi sitten ja silloinkin vain raitoja…

  Reply
 4. Oona October 29, 2011

  Onko sinulla koskaan ollut tummat hiukset, tai oletko harkinnut tummien hiuksien värjäämistä ? : )

  Reply
 5. Ansku October 29, 2011

  Mun mielestä sulle sopis tosi hyvän Khloé Kardashianin väriset hiukset! :)

  Reply
 6. ALEXA October 29, 2011

  Jade:
  No joo totta ;) Juurikasvua on kyllä nyt jo omasta takaa, mutta tää natural on vähän liian radikaali tän mun vaalean hiuksen rinnalla!

  Beany:
  Hahaa joo vaihteeksi MACilla hengaamassa tyypillistä :D Ja kiitos! Joo siis tykkään kyl tosi paljon tollasista liuvärjätyistä hiuksista, mun kaverilla Sannilla just on tosi kivasti laitettu ja ah ei vaan silmä kyllästy ;)

  Marjaana:
  Hahaa okei tää valinta on kyllä vaikee :D Kun nää on nyt tälläset sekasikiöt, niin näihin ei sit helposti pääse enää takas!

  Oona:
  Joo mulla on luonnostaan ihan ruskeat hiukset ja oon vedellyt jopa mustilla hiuksilla (YES !) nelisen vuotta elämästäni :D Oon viihtynyt näillä vaaleilla vasta vuoden pari, enkä kyllä näe kaipuuta enää tummaan :) Voin joskus postata vanhoista hiuksistani!

  Ansku:
  Hihii mulla on itseasiassa luonnostaan sen väriset hiukset :D Pitää vissiin joskus postailla niistä!

  Viikonloppuja kaikille!

  xx A

  Reply
 7. Anonymous October 29, 2011

  huhhuh, onko sillä mitään väliä onko “out of fashion” vai ei?? liukuvärjäys näyttäis sullakin todella hyvältä, oli muodissa tai ei.

  Reply
 8. ALEXA October 29, 2011

  Haha eiku laitoin vaan sen vuoksi että tiesin että joku tulee huomauttelemaan “että se ei ole enää muodikasta” vaikka pidän lookista, oli muodikas tai ei :)

  Reply
 9. Ulla October 30, 2011

  Mä oon ihan obsessed tohon liukuvärjäyslookkiin ja ajattelin itse nyt seuraavaksi vetää sellaiset. Harmi vain, että turkulaiset kampaajat on sen verran junttia kansaa, että vähä jännittää että ymmärtääköhän ne mitä tuo lookki sisältää.. Sulla on ihana pitkä tukka ja ehkä hieman klassisempi lookki, toi LC:n tyylinen väri voisi sopia sulle tosi nätisti :)
  X
  Ulla

  Reply
 10. ALEXA October 30, 2011

  Haha ELI sun pitää tulla Helsinkiin ja mennä mun kampaajalle ;) Jeps, pitäis varata aika asap ja alkaa tekee päätöksiä :D Pitää kysyy viel mun royal hairdresserin mielipide :) xx

  Reply