TILANNEKATSAUS

_MG_9760
Noniin! Nyt on ihan kunnollisia kuviakin luvassa, joskin valo oli niin huono että laatu ei ole edelleenkään ihan priimaa. Hyvässä vaiheessa ollaan, vaikka osa kaapeista on vielä kasaamatta ja keittiökoneet hengaa keskellä asuntoa. Hommat seisoo vuodenvaihteen yli, ja heti tammikuun alussa aloitetaan viimeistelyt. Kylppäri valmistuu viimeisenä, se on selvää.

Laitan remppavideota myös tässä lähipäivinä tulemaan!

Finally some better footage from the apartment. There wasn’t much light, so the quality still isn’t the best. 
_MG_9765
_MG_9772 _MG_9758_MG_9755 _MG_9776 _MG_9778

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Maiju December 25, 2014

  Wau! Voin vain kuvitella kuinka upea asunnosta tulee :-)

  Reply
  • Alexa December 25, 2014

   Pikku hiljaa :)! xx

   Reply
 2. -M- December 26, 2014

  Oi miten ihanalta näyttää jo nyt! Taidan olla vähän outo, mutta tykkään erityisesti tuosta makkarin vinosta seinänpätkästä :)
  Joko muuten antiikkipeili sai uuden kodin?
  Edellisen postauksen kristallikruunu on todella suloinen ja sopii vaatehuoneeseen kivasti. Me hankittiin juuri samanmallinen, mutta isompi kotiin joululahjaksi.

  Reply
  • Alexa December 26, 2014

   Haha joo se on ihana! Ajattelin laittaa siihen antiikkipeilin ja rahin! Ja hei mistä löysitte sen kruunun? Olen nyt kuumeisesti etsinyt olohuoneeseen isompaa, mutta täydellistä on vaikea löytää… Antiikkipeili on edelleen kaupan :) xx

   Reply
   • -M- December 26, 2014

    Me ostettiin se Kruunukalusteesta. Se on Turun Kristallin kruunu ja sopivasti antiikkisen näköinen, vaikka onkin uusi. Etsittiin tosi pitkään vanhaa, mutta ei löydetty sopivaa.

    Reply
    • Alexa December 26, 2014

     Joo se on kyllä totta että vanhaa ja täydellistä on haastava löytää:)! xx

     Reply
 3. jopu December 26, 2014

  Upean näköistä! Jos saanen kysyä, mihin teidän jääkaappi tulee? Tuonne toiselle sivulleko missä ei ole ollenkaan lasku-/työtilaa?

  Reply
  • Alexa December 26, 2014

   Kiva kuulla! Joo just sinne :) xx

   Reply
 4. nea December 26, 2014

  Kuinka monta neliöö toi kämppä on? Kivan näköistä! :)

  Reply
 5. papukaisa December 28, 2014

  Tätä on niin kiva seurata kyllä! Tosta asunnosta tulee tosi kaunis :) Mitä objektiivia käytät muuten noihin sisäkuviin, kun saat niin paljon näkösälle eikä näyttäis ihan kalansilmältä?!

  Se marmorinen ruokapöytä saapui eilen, se on t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n <3 pitää vaan lamppua siirtää kun se oli vanhan pöydän mukaan mitoitettu keskelle.

  Reply
  • Alexa December 28, 2014

   Loistavaa hei! :) Käytin 24-105mmm zoomia! xx

   Reply
 6. tia December 30, 2014

  Voi että, ihanan näköstä jo nyt. mulla on ollut tässä jo vuoden ajan kauhea asuntokuume mutta nyt vasta vuoden puoli välissä palanut töihin takaisin. Haaveena on seuraavaksi neliö, jossa isoja huoneita, varsinkin makkarin pitäisi olla tilava, että mun meikkipöytä mahtuisi sinne ja tilava vaatekomerokin olisi haaveena. Mutta katsellaan. Asutaan tällä hetkellä kaksiossa, 52 neliöä kerrostalossa ja tilaa tarvittaisiin runsaasti lapsen myötä.

  Reply
  • Alexa December 30, 2014

   Voi kiitos! :) Tsemppiä sinne! xx

   Reply
 7. sisi December 30, 2014

  JEE! jään todellakin seuraamaan tätä projektia, ei vitsi miten jännittävää! näyttää jo nyt ihan erilaiselta kuin noissa ekoissa kuvissa… tosi ihana lattia varsinkin tulossa teille, unelmissani olisi hyvin samanlainen projekti ja asunto mutta ehkä sit 5-10 vuoden päästä kun oon rahoissa:D todella hyvän kokoinen tää uusi ja sijaintikin tuntuu olevan ihan huippu! onnea remppaan:)

  Reply
 8. sisi December 30, 2014

  ainiin! ja saanko udella kauanko suunnilleen teillä menee remppaan ja missä asutte sen aikaa?:) ihan vaan mielenkiinnosta että jos itsekkin joskus tekisin jotain vastaavaa:D

  Reply
  • Alexa December 30, 2014

   Kiitos kovasti tsempeistä! :) Meillä menee n. 3 kuukautta ja asumme vanhassa asunnossamme sen aikaa. Tämän asunnon ostaja oli niin joustava, että antoi meidän asua tässä vielä sen aikaa! xx

   Reply