Tiistai Alexan kanssa | Vlog

Inspiroiduin kun sain teiltä niin huikeaa palautetta edelliseen vlogiini, joten halusin ihan testimielessä kokeilla kuvata “päivä Alexan kanssa” -tyyppistä konseptia. Ei ollut ehkä fiksuin veto kuvata kun takana oli 4h tuntia unta, mutta halusin kuitenkin yrittää, sillä vaan tekemällä oppii. Lopulta en ollut edes varma että julkasenko tätä pätkää, mutta käytettyäni kuusi tuntia editoimiseen päätin että kyllähän mä tän nyt julkasen. Onneksi saan kohta mun uuden koneen, niin käy editoiminenkin nopeammin.

Yhdessä päivässä ei ole ehkä yhtä paljon toimintaa kun kokonaisessa viikossa, mutta oli silti hauskaa kokeilla tehdä jotain uutta. Toivottavasti tykkäätte!

I wanted to film “a day with me” vlog for you guys and it was so nice to try something new. It’s in Finnish as usual, but you can still take a look if you are interested!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

122 comments

 1. Elisa January 19, 2017

  Nää on tosi kivoja Alexa! Sä oot ihan supernainen kun väännät tällaisia vielä 4 tunnin yöunilla ja muutenkin. Miljoona virtuaalipeukkua! <3

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Kiiitos ihana Elisa! Siis täytyy sanoa että mietin pari kertaa päivän aikana että mihin mä oon taas ryhtynyt :D Mutta siis tästä palautteesta saa niin paljon inspiraatiota tähän hommaan, kuten tiedät ;) Kiitos ihana! xx

   Reply
 2. Maiju January 19, 2017

  Jee, iso peukku tälle my day videolle – oli tosi kivaa kateltavaa ♡
  Mä itse tykkään näist my day videoista paljon, joten kattelisin näitä myös mieluusti jatkossakin :-) Ihanaa torstaita!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Jee, hei super mahtavaa että oli vaivan arvoista! Kiitos :) xx

   Reply
 3. Roosa January 19, 2017

  Mun mielestä sekä my day että my week on yhtä kivaa katseltavaa. Näät selvästi vaivaa näiden tekemiseen joten lopputulos on aina hyvä <3

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos kovasti Roosa :)! xx

   Reply
 4. Jenni S. / big mamas home January 19, 2017

  Tosi kiva video. Taas. :) Olet onnistunut tekemään näistä videopäiväkirjoista todella mielenkiintoisia ja huoliteltuja. Pisteet siitä.

  Olen ehdottomasti samaa mieltä kommenttien tärkeydestä. Sen vuoksi pyrin itse kirjoittamaan bloggaajille kommentteja, aina kun siihen on vain aikaa. Mutta samoin, lukijana olen huomannut sen, että kommentteihin vastaaminen on todella tärkeää. Se antaa lukijallekin intoa jatkaa blogin parissa.

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Kiitos paljon Jenni! No se on just näin! Kommenteilla on todella suuri merkitys tässä työssä, jos niitä ei tulisi niin en varmasti tätä jaksaisi tehdä näin suurella innolla :) xx

   Reply
 5. Mari January 19, 2017

  Moikka Alexa! Hyvä kun julkaisit tän vlogin, tykkäsin tosi paljon kuten myös edellisestä vlogista. Mahtavaa jos teet näitä jatkossakin!
  Ihanaa loppuviikkoa!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos kovasti! :) Samoin sinnekin! xx

   Reply
 6. Lidia January 19, 2017

  Tosi kiva tääkin vlogi, siistii että teet näitä! Nostan niin hattua sulle ton hammasprojektin kanssa, harmittaa etten oo ite lähteny samaan. Vielä vuosi rautoja kuullostaa varmaan alkuun pitkältä mut vitsi miten se palkitsee kun se on ohi. Vuosi on lopulta lyhyt aika. En malta odottaa että valmista tulee, tsemppiä! :)

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos ihana! No just näin. Mulla on ollut raudat kohta vuoden ja tuntuu kun ne olisi laitettu eilen! Aika kyllä menee niin nopeasti :) xx

   Reply
 7. Lidia January 19, 2017

  Ainiin ja piti lisätä että näin arjessa löytyy aikaa paremmin tällasille lyhyille videoille. Viikonloppuna ehtii kattelee sit pidempiäkin vlogeja, vinkkinä jos mietit minkä pituista julkaista milloinkin :)

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Jee, kiitos vinkistä!! :) xx

   Reply
 8. Katsu January 19, 2017

  Voi vitsit tääkin video oli superihana <3 Tykkään!! Ja musta on niin kiva kun sanot "otan teidät sinne mukaan"! :D

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi ihana, kiitos!! :) xx

   Reply
 9. Janee January 19, 2017

  Ihan supereita nää sun videot!:) koska se Metin kanssa kuvattu video ilmestyy?:)

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos! :) Se siirtyy ens viikolle kun kuvasin tämän extempore :) xx

   Reply
 10. Jonna January 19, 2017

  Hei ihana video – iso peukku! Vaikken muuten vlogeille niin syty (ehkä vielä myöhäis herännäinen niiden suhteen, hehe), niin sun videot on aina tosi kivaa katsottavaa :)

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos Jonna! Mä vielä muistan lukeneeni sun blogista että et juurikaan ole innostunut vlogeista, joten otan tämän extra kohteliaisuutena ;) xx

   Reply
 11. Laura January 19, 2017

  Love’ing it Alexa! This is also really good for my Finnish language practice :D.

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Hahah awesome!! :) xx

   Reply
 12. Mira January 19, 2017

  Kommentoin luultavasti ekaa kertaa, mutta oot ihan heittämällä noussut mun lempparibloggaajaksi ja tätä nykyä myös vloggaajaksi. Ihanan laadukkaita videoita teet ja sulla on uskomaton tyylitaju ja ote elämään. Kiitos, että piristät päiviäni ja jatka samaan malliin. Ehdottomasti saa tulla lisää näitä my day -videoita, tykkään!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi ihana olet, kiitos paljon!! :) xx

   Reply
 13. Reetta January 19, 2017

  Oletpas kriittinen – tää video oli just hyvä! <3

  En oo aiemmin kommentoinut, mutta pakko kommentoida nyt. Tykkään blogissasi ehdottomasti eniten näistä kaikista videoista, oli aihe mikä hyvänsä mydaysta talkshowhun. Tosi kiva kun sulla on erilaisia aiheita ja ideoita näiden suhteen. Erotut todellakin eduksesi muista suomalaisista bloggaajista näiden laadukkaiden videoiden ansiosta! Keep it going!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos, tulipa super hyvä mieli!! :) xx

   Reply
 14. Jenna January 19, 2017

  Aww Alexa oot niin symppis! Ihana kattoa näitä videoita, jatka samaan malliin! :-)

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Kiitos kovasti ihana! :) xx

   Reply
 15. Kati January 19, 2017

  Elämääsi on kyllä kiva seurata blogisi myötä. Se kun eroaa niin paljon omastani =)Tsemppiä ja peukutus!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Kiitos kati kovasti :) xx

   Reply
 16. Vanessa January 19, 2017

  Hei! Koska sun ja metin video tulee blogiin :)

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Se siirty ensi viikolle kun tämä tuli vähän extempore tehtyä! Hyvää kannattaa odottaa ;) xx

   Reply
 17. hansssu January 19, 2017

  Superkivoja nää vlogit! :) Tykkäsin siitä viikon vlogista, mutta nää my day -tyyliset on myös tosi kivoja! Mietin aina vaan itsekseni, että eikö tuo kamera kädessä kaupungilla liikkuminen tunnu oudolta? :D vai onko siihen jo niin tottunut? Itse, kun en tällaista harrasta, niin tuntuisi oudolta kuvata itseään julkisilla paikoilla :D mutta ihana, kun teet sitä, niin me päästään täällä nauttimaan näistä vlogeista<3

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos paljon! :) Ja joo, se kyllä vaati hiukan totuttelmista. Nykyään vedän pokkana vaan missä tahansa, koska siitä syntyy parasta sisältöä videoon :D Täytyy myöntää että sitä viikon vlogia tehdessä lauantairuuhkassa Herkun kassalla vähän hävetti, mutta se oli vaan tehtävä :D xx

   Reply
 18. Jjj January 19, 2017

  Ihanaa kyllä ku jaksat nähä vaivaa ja tuottaa videoita tätä tahtia! Videot tuo kivaa vaihtelua ja syvyyttä sun blogiin. Ihan hullua kuinka vaa koko ajan pystyt nostaa sun blogin tasoa. On ollu kyll hienoa seurata sun kehitystä, oon nimittäin lukenu sun blogia alusta asti. :)

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Suurkiitos ihana! Aivan mahtavaa kuulla että olet jaksanut pysytellä mukana niinkin pitkään! :) xx

   Reply
 19. Minna January 19, 2017

  Mahtava video jälleen kerran! Ihanaa, että suomessakin rupeaa näkymään näitä päiväkirjamaisia vlogeja, mun mielestä ne kun on just parhaita sisällöltään :)

  Tuli myös toinen asia mieleen, se ei liity tähän videoon mitenkään mutta suhun kylläkin. Joskus vuosia sitten törmäsin sun instagram sivuun ja hetken kuvia katseltuani tulin siihen lopputulokseen, että en jaksa seurata liian “pintaliitäjä” olit mun mielestä :D en edes tiedä miksi sain tämän kuvan vaikka yhtään en ollut sun blogiakaan lukenut. 2015 vuoden lopulla löysin sut uudestaan ja rupesin lukemaan sun blogitekstejä ja samontein mun ajatukset susta muuttu! Vaikutat mitä ihanimmalta ihmiseltä etkä yhtään sellaiselta minkä kuvan susta aluksi sain. Olen nyt siitä asti seurannut sun blogia ja tällä hetkellä sun ja parin muun bloggajan blogit on ainoat mitkä jaksan edes lukea :D kilometri kommentti mutta halusin vaan sanoa että oot paras! :) keep up the good work!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kuinka mukava kuulla! Ja tottahan se on että esim. instan perusteella voi saada todella vääristyneen kuvan ihmisestä, mutta sellasta se välillä on somessa. Ihanaa että löysit tänne myöhemmin ja olet tykännyt, tulipa hyvä mieli! :) xx

   Reply
 20. Ella January 19, 2017

  Tosi mahtava video!! Well done girl;)

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Kiitos ihana! :) xx

   Reply
 21. Hanna-Kaisa January 19, 2017

  Ihana video!

  Reply
 22. Riina January 19, 2017

  David ja Anne <3 munkin oikojaduo!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Ne on huippuja kyllä! :) xx

   Reply
 23. Jade January 19, 2017

  Hyvän mielen Alexa! Tykkäsin tosi paljon enemmän tästä 1 päivän videosta. Tuntuu, että tulen itsekin paremmalle mielelle kun katson sun rauhallista ja tasapainoisen oloista olemusta.

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi, ihana kiitos! Kannatti siis julkaista ;) xx

   Reply
 24. S January 19, 2017

  Ihan superkiva! Olin vähän skeptinen, että jaksanko katsoa koko videota, koska oon näissä aika kärsimätön, mutta eihän tätä voinut jättää kesken. Sun editointitaidot on myös kehittyneet huimasti! Ootan jo seuraavaa. :-)

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Jee, ihana kuulla! Kiitos :) xx

   Reply
 25. Siiri January 19, 2017

  Ehdottomasti mielummin my day-volgeja kun my week! Saa paljon enemmän irti! Ja kysyisin vielä ihan mielenkiinnosta, että miksi sun työhuoneen peili on muuttanut makkariin? :D

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Jee, kiva kuulla! :) Se on muuttanut yksien kamppiskuvien takia sinne. Mulla on nyt vähän sellanen “hälläväliä”-fiilis sisustuksen puolesta, kun myydään kuitenkin kohta :D xx

   Reply
 26. Eija January 19, 2017

  Tykkäsin kovasti! Samoin kuin viikon vlogista. Olisi kyllä ihan mahtavaa, jos alkaisit tehdä näitä vlogeja useamminkin. Ja kommenteista päätellen en taida olla ainoa, joka on tätä mieltä, heh!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Joo siis todellakin! Nyt olen intoa täynnä ja tosiaan kun kalustokin on nyt kunnossa, niin näitä tulee ehdottomasti tulevaisuudessakin :) xx

   Reply
 27. Jasmin January 19, 2017

  Nää tekemäsi videot on aina yhtä laadukkaita, ei uskoisi että niin vähillä unilla tehty. Videon lopussa ihan harmitti että nytkö tää jo loppuu hahah!;D Ei sillä etteikö pelkät postauksetkin olisi laadukkaita ja mielenkiintoisia mut näistä pääsee enemmän “tutustumaan” bloggaajaan/vloggaajaan ja pystyy samaistumaan jollain tasolla, vaikka elämäntilanteet olisivatkin erilaiset:)

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos, tosi mukava kuulla! :) xx

   Reply
 28. P January 19, 2017

  Aivan ihana video! Lisää näitä! :) Tosi ihanaa sisältöä muutenkin blogisi on pullollaan, mutta nää videot on kyllä aivan huippuja! Oot niin selvästi aito näissä! :) Nää on myös kivoja katsoa kun lopputulos on jotenkin viimeistellyn rento!
  Jatkoon ehdottomasti! :)

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos paljon ihana!! :) xx

   Reply
 29. Marianne January 19, 2017

  Hei ihana video jälleen!! Halusin kysyä, et millä editoit sun videot ja käytätkö jotain filtteriä tms näissä? Näyttää tosi kivalta ja sai itellekin ideoita tuleviin videoihin :) xx

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos paljon :) Editoin Final Cut Prolla ja teen “color gradingiä” eli editoin sävyjä :) Ja mahtavaa hei että inspiroiduit! :) xx

   Reply
 30. Siiri January 19, 2017

  Ihana video!? Näitä lisää! Oletko vaihtanut bulevardin klinikalta jonnekin muualle?

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Kiitos paljon :) Hammasklinikka lopetti Bulevardilla, mutta samat tyypit hoitaa mua Keilaniemessä :) xx

   Reply
 31. Marjukka / FFS January 19, 2017

  Ihana video taas kerran! Millaisella kameralla kuvaat ja millainen lisävalo sulla on? Mistä suosittelisit lisävalon hankkimista?

  Mukavaa viikonloppua, Alexa!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos ihana!! Näitä vlogeja kuvaan Canon g7x Mark ii -kameralla, enkä käytä lisävaloa ollenkaan. Paitsi meikkauskohtauksessa mulla oli kirkasvalolamppu. “Talk show” -videoissa käytän lisävaloa, jonka olen tilannut jenkeistä. :) xx

   Reply
 32. Molly January 19, 2017

  Tosi kiva video. Minustakin Mun päivä jotenkin kivempi kuin Mun viikko. Oot niin aito ja symppis, on kiva päästä kurkkaamaan sinun maailmaasi. Yksi ehdotus tuli mieleen: voisitko vlogata joku kerta sellaisena päivänä kun sulle tulee kavereita kylään. Olisi kiva nähdä miten valmistaudut: tarjoamiset, kattaus, juomat jne. Olisi kiva saada ideoita vaikka pikku naposteltaviin.
  Vain idea. Mikä tahansa sisältö on toisaalta mielenkiintoinen.
  Keep’em coming joka tapauksessa. Olet huippusymppis! Kiitos!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos ihana! Ja hei ihan loistava idea! Nyt on sen verran reissuja tulossa että en pääse ihan heti toteuttamaan, mutta ensi kerralla tilanteen tullen kyllä! :) xx

   Reply
 33. Siiri January 19, 2017

  Tosi kiva video, mukavaa & helppoa katsottavaa :-)xx Pakko kysyä että oliko sulla joku mukana kuvaamassa tota kaupassa käynti kohtaa, vai asetitko vaan pokkana kameran hyllylle ja kävelit kulman takaa vain kuvataksesi sen?:-D Pointsit siitä että näät hirmuisesti vaivaa näihin videoihin!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Kiitos paljon Siiri! Ihan yksin oon kaiken kuvannut :D Kaupan hyllylle vaan… Mulla on ollut vaikka minkälaisia järjestelyjä noiden videopätkien takia :D Mutta ihan hauskaa kun saa käyttää luovuuttaan ihan tappiin asti! xx

   Reply
 34. Elina January 19, 2017

  Moikka Alexa! En muista olenko aiemmin kommentoinut, mutta nyt viime aikoina olen eksynyt blogiisi useammankin kerran, ja täytyy sanoa että todella kivaa ja laadukasta sisältöä tuotat, sekä tekstin, kuvien että videoiden muodossa. Tuntuu että teet tätä hyvin ammattimaisesti, niin täällä jaksaakin vierailla, kun panostat blogiisi. Tosi hienon bisneksen olet itsellesi rakentanut tämän blogin – onnittelut myös kirjasta! :)

  Minulla olisi pieni ruoka-aiheinen kysymys: tässä videolla (tai sitten siinä koko viikon vlogissa, en muista enää kun katsoin molemmat tänään :D) teit terveellistä “mustikkapiirakkaa”, olisiko siihen reseptiä jossain? :)

  Reply
 35. Eppu January 19, 2017

  Ihana video! Näitä lisää :)
  Ei tarvitse olla mitään erikoista ohjelmaa, on kiva katsoa sun ihan tavallistakin arkea :)

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos, tosi mukava kuulla! Kiitos palautteesta :) xx

   Reply
 36. Pilvi January 19, 2017

  Jee jee parhautta, lisää vaan! Oot ihanan virkistävä, vaikka oisitki vaa saanu neljän tunnin yöunet! Tää video saiki mut pohtimaan että mistä sun positiivinen olemus saa voimansa? Siihen onki varmaan monta tekijää, mutta yritän tässä ehkä nyt kysyä, että miten kannustat itseäsi, esimerkiksi juuri väsyneenä ja talvipakkasilla?

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos kovasti! Hyvä kysymys. Mulla on aina ollut jokseenkin perus positiivinen luonne ja olen vaan ajatellut että elämässä pääsee helpomalla kun koittaa ajatella positiivisesti ja tsempata väsyneinäkin päivinä. Muistan kun ala-asteella kaverit valitti koulusta, niin sanoin että “koulu on käytävä joka tapauksessa, niin mieluummin käyn sen hymyssä suin”. Sillä mentaliteetilla eteenpäin! :) xx

   Reply
 37. Anu January 19, 2017

  Aivan mahtava video, superkiitos sulle taas, että otit meidät lukijat mukaan arkeesi videon muodossa, näihin jää koukkuun!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos! Niin ihana fiilis kun löytää ihan uuden konseptin blogiin 6 vuoden bloggaamisen jälkeen! Oon intoa täynnä :) xx

   Reply
 38. Khaleesi January 19, 2017

  Sun paras video koskaan! Mut niín se kyl mullakin menee et vähillä yöunilla tulee usein yllättävän hyvä lopputulos duunissa. Kummallista mut totta!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Eikä haha! Ja mä vielä ajattelin jättää julkasematta kun ajattelin että tää on niin boring :D Kiitos ihana! xx

   Reply
 39. Minäkin yhdyn kuoroon – en yleensä jaksa katsella videoita mutta sinun omasi ovat poikkeus joka vahvistaa säännön! Editointi toimii eikä kerronta laahaa. On myös yllättävän kiva “tirkistellä” muiden arkeen ja jos kyseessä on vielä aikaansaava ihminen niin kahta mukavampi nähdä se päivän kulku. :) Minun tyypillisen päivän aikaansaamissaldo taitaa jäädä siihen missä sinun kellosi näyttää vasta 10.30! :D

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos, te olette kyllä ihan parhaita! Tässä vaan vahvistuu fiilis siitä mitä haluaa enemmän tehdä tulevaisuudessa täälä :) Kiitos paljon! xx

   Reply
 40. Minna January 19, 2017

  Ihana video jälleen :) kuvaus on kyllä toteutettu erittäin luovasti!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos kovasti! :) xx

   Reply
 41. Emmi January 19, 2017

  Jee lisää videoita!
  Näistä sun elämää seuraavista videoista välittyy hyvin miten omistautuneesti ja ammattitaitoisesti teet työsi, mikä antaa itsellekin sellaista fiilistä “noin mäkin haluan mun hommat hoitaa”.
  Tykkään kyllä molemmista videoista todella paljon, mutta pidemmän päälle näitä my day-videoita jaksaa ehkä seurata paremmin. Kaksi vuotta olen ollut hiljaisena lukijana ja seurannut blogiasi melkein päivittäin, ehkä myt viimein oli aika antaa positiivista feedbackiä ?

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos ihana kuulla! Ihan super hyvä fiilis tulee kyllä näistä teidän kommenteista, kiitos! :) xx

   Reply
 42. Hemksu January 19, 2017

  Aivan ihana tämäkin video! Mukava seurailla näitä arkijuttujakin! :)

  Susta tulee vaan entistä positiivisempi kuva kun näitä katsoo! Vaikutat tosi ihanalta persoonalta.

  Ihanaa, lisää tämmöstä todellakin!

  Reply
  • Alexa January 19, 2017

   Voi kiitos kovasti!! :) xx

   Reply
 43. Annn January 20, 2017

  Tosi kiva video, tälläinen voisi tulla vaikka joka viikko ;-) Ja hauska nähdä tuttujakin maisemia videolla :-) Meikki-/kauneus aiheisia videoita/ postauksia olisi kiva nähdä taas niitäkin muuten :-)

  Reply
  • Alexa January 20, 2017

   Jee, mukava kuulla! :) Meikki – ja kauneusvideoita tuskin tulee ihan lähiaikoina, kun ennen reissua tulee talk show ja sitten olenkin kolme viikkoa poissa maisemista. Mutta myöhemmin keväällä ehdottomasti! :) xx

   Reply
 44. Nelli January 20, 2017

  Jee!! Nää päivä sun kanssa -videot on noussu heittämällä mun lemppareiks. :) Iso peukku täältä!

  Reply
 45. -M- January 20, 2017

  Aivan ihana video taas kerran ja mukavaa katsottavaa, kun teet niin ammattimaisesti kaiken ja olet luonteva. Minäkin mietin oliko sulla joku kaveri välillä mukana kuvaamassa, mutta rohkeasti olitkin itse järkännyt kaiken :)
  Teillä on kivannäköinen jääkaappi, minkä merkkinen se on?

  Reply
  • Alexa January 20, 2017

   Voi kiitos paljon ihana! :) Se on Smegin jääkaappi, tosi hyvä! xx

   Reply
 46. Hanna January 20, 2017

  Oot tosi hyvä tekemään noita videoita ja odottaa jo koska sulta tulee seuraava my day video:) eli jatka samaan malliin :)

  Reply
  • Alexa January 20, 2017

   Jee, kiitos ihana! :) xx

   Reply
 47. Sonja January 20, 2017

  Tosi hyvä video ja mielellään näitä kyllä katsoo :) mua kans kiinnosti se, että onko sulla joku ollu kaverina kuvaamassa esim just se kauppakohtaus ja hauska kuulla että yksin teet!
  Jatka samaan malliin Alexa!

  Reply
 48. Pii January 20, 2017

  Jes, miten nopeesti saatiin uusi vlogi. Kiitos, olipa kiva päivä. Molemmat viikko&päivä vlogit mielestäni kivoja eli ihan kumpi sulle mukavampi tehdä ja tuottaa. Toivottavasti innostut tekemään näitä säännöllisesti. Kivaa viikonloppua!

  Reply
  • Alexa January 20, 2017

   Jee, voi kuinka kiva kuulla! Päivä on ehdottomasti helpompi tuottaa, kun sillon kuvaamista tarvitsee ajatella vain yhden päivän ajan. Vlogeissa just kun pitää jokaista siirtymistä tarkalleen miettiä, jotta kokonaisuudesta tulee johdonmukainen ja sujuva :D Superia, kiitos :) xx

   Reply
   • Pii January 21, 2017

    Niinpä. Ja sit voi aina valita sellasen päivän viikosta / kuukaudesta millon on jotain hauskaa ohjelmaa tiedossa. Ja matkavlogit on toki aina kivoja myös ja matkaltakin voi kuvata vaikka vaan yhden päivän niin ei mee koko reissun fokus kameran kanssa kulkemiseen :)

    Reply
    • Alexa January 21, 2017

     Totta, hyvä vinkki! :D xx

     Reply
 49. Jane January 20, 2017

  Ihana sinä, kun jaksat nähdä vaivaa näihin!<3 huippuvideo!:)

  Reply
 50. Joanna January 20, 2017

  Love your vlog ! But I’m waiting for your english version :) Greetings from Poland !

  Reply
  • Alexa January 20, 2017

   Thanks so much :) ! xx

   Reply
 51. Oona January 20, 2017

  Hei ihan super ihanaa, että näitä jaksat tehdä! Olen muutaman vuoden aikana aina silloin tällöin lukenut blogiasi. Nyt kuitenkin viimeisen 6kk:n aikana olen seiraillut enemmä juurikin näiden videoiden takia. Sisältö on mielestäni laadukasta ja kivaa katseltavaa:) Tälläiset todistavat juurikin sen mistä usein puhutaan, että blogaajien elämä ei ole vain vaatteiden sovittekua ja niiden kuvausta. Ja, että laadukkaasti kirjoitettu postaus ei synny hetkessä!
  Olet ihan super kun jaksat kuvailla 4h unien jälkeen ja niinkin arkisesta asiasta kuin kaupassa käynnistä :)

  Reply
  • Alexa January 20, 2017

   Voi kiitos paljon, tulipa hyvä mieli! Ja oon kyllä samaa mieltä siitä että just näiden videoiden avulla pystyy mielenkiintoisella kulmalla valottamaan oikeaa arkea. Tosin mun pitää vielä päästä siihen vaiheeseen että uskon että ihmisiä oikeesti kiinnostaa mun “tylsä arki” :D Kun tämänkin videon meinasin jättää julkasematta! Kiitos ihana! xx

   Reply
 52. Kayla Cardem January 21, 2017

  Dear Alexa,

  I am a fan of your blog … gosh, I can’t even remember for how long but, trust me, it’s a loooong time! And even though I completely understand you may feel embarrassed of speaking in English (or maybe you just feel more comfortable speaking in Finish) in your videos, it would be good if you took “us” more into consideration. And by “us” I mean the huge fanbase/readers you have, that are not Finish. We are Germans, Brits (which includes English, Irish, Welsh as well as Scottish), French, Canadians, Americans, Brazilians, Swiss and I’m absolutely sure a lot more nationalities that what you can count on one hand. And we all adore you and your style (wether fashion or home-style, honey you got taste!).

  So when you share videos in the Finish language only, or when you write posts in Finish where you decide for not sharing the same content in English, you don’t reach us. And that’s okay, that’s a choice you make … but I think I speak for a lot of people when I say, you’re making us feel “left out” love, kinda kicking us to the curb, d’you know what I mean? It doesn’t feel good …

  So, maybe you could opt for making 1 or 2 posts in Finish, then 3 or 4 in English as well. Try to avoid making two posts exclusively in Finish, in a roll, filling the whole front-page of your blog, so we won’t feel ignored or unwelcome. Please?

  I know reading criticism is hard and may sting a bit, and for that I beyond apologise, honey it’s definitely NOT my intention to hurt your feelings. Try to see this as business advice, or for what it is, which is constructive criticism coming from readers you have, and the people that love your content so much, they would like to feel more included, and receive more.

  Anyway … I absolutely looove your blog and I’m gathering all the positive energy I have, sending all in your editor’s way, so we will have that gorgeous book of yours being published in English this year!! I bet I’ll be obsessed with it!!

  Love, K.

  Reply
  • Alexa January 21, 2017

   Thanks so much for your feedback! I totally understand and I saw this coming, so don’t worry about hurting my feelings. The thing is, whether I’m doing videos in Finnish / English, I would still never be able to satisfy everyone. When I was doing Snapchat in English for awhile, my Finnish followers got upset… The reason why I’m vlogging only in Finnish, is because 80% of my followers are Finnish. So the foreign follower base isn’t remarkable, but I still appreciate each one of you for supporting me. Without you I wouldn’t be here! ♥

   I always translate posts in English, but sometimes I’m making a shorter summaries of the content – honestly because of the lack of time. Most of the Scandinavian bloggers have chosen to only write in their native language, but I still want to keep up with the translations. Now I’m trying my best to take more time to write in English, thanks for your feedback. I really appreciate the time you took to write your comment, it shows your dedication! Have a lovely weekend! xx

   Reply
 53. ana January 21, 2017

  Sä oot ihan super-upee! Oot niin kaunis, inspiroiva ja muodikas! Sä ansaitset ihan kaiken mitä oot kovalla työllä saanu elämässäs.. Teet selkeesti niin kovaa työtä sun blogin eteen ja tuota uutta ja erilaista sisältöä, ettei mikään ihme että kaikki parhaat brändit haluaa olla sun kanssa tekemisissä. Sä OOT = laatu! Ihanaa viikonloppua :*

  Reply
  • Alexa January 21, 2017

   Voi että ihana olet, kiitos kovasti!! :) xx

   Reply
 54. Sini January 21, 2017

  Kiva video jälleen kerran! Näitä jaksaisi kattoa vaikka joka päivä :) Ja taas niin nätti hehkeä meikki etkä näytä yhtä väsyneeltä kun esim. mä 4h unien jälkeen :D

  Reply
  • Alexa January 21, 2017

   Voi kiitos paljon ihana! :D xx

   Reply
 55. Essi January 21, 2017

  Ihana video jälleen! Tykkään nii paljon sun videoista, ku ne jotenki nii rakkaita ja aitoja :)

  Reply
  • Alexa January 21, 2017

   Voi kiitos, mukava kuulla! :) xx

   Reply
 56. Lisa January 22, 2017

  Hei taas hehe, en oo 5 vuoden aikana kommentoinnut yhtä paljon kun tällä viikolla. Edelliselle videolle ja nyt taas. Jotenkin vielä pakko saada tää sanotuksi. En tiedä synnyitkö tähän maailmaan kamera kourassa nimittäin sä väännät näit kuvii/videoit ku ammattilainen. Ammattilainenhan sä jo olet mutta ei vaan kyse siitä, vaan myös siitä miten sun tyyli välittyy näissä sun postauksissa . Nyt oon straight frwd, mut mun on pakko viel jatkaa; sun puhetyylistä ja eleistä sun persoonaan. Se fiilis mikä susta huokuu on pelkkää positiivista. Vaikutat sellaselta ihmiseltä että susta ei voi olla pitämättä. Sinä ja kaikki sun ympärillä näyttää hyvältä, sulla on hyvä touchi tähän touhuun :) Anteeks näin ‘detailed’ kommentti mut nää sanat oli pakko saada sanotuksi taas coz u r so worth to be hear them! :))

  Reply
  • Alexa January 22, 2017

   Voi kiitos! Aivan ihana olet, kiitos tosi paljon. Näistä kommenteista tulee kyllä niin hyvä mieli ja nyt jo suunnittelen kaikkea tulevaa videomatskua ihan innoissani :) xx

   Reply
 57. Johanna January 22, 2017

  Nämä videot on aivan parhaita! Otan aina itselleni kunnon rentoutumishetken kun huomaan, että olet postannut uuden :) Näitä siis ehdottomasti lisää, ja päivä Alexan kanssa-tyyppiset videot on just jees! Olet ihan superinspiroiva ja kaunis nainen :) Ihanaa viikkoa <3

  Reply
  • Alexa January 22, 2017

   Voi kiitos ihana!! :) Samoin sinne! xx

   Reply
 58. Sooy January 22, 2017

  Ehdottomasti peukku näihin videoihin! tykkään todella paljon ja onnistut näissä mahtavasti :) Keep it going! Ja miten paljon päivässä oikeesti ehtii :D ja vielä 4h yöunilla, huh huh

  Reply
  • Alexa January 22, 2017

   Voi kiitos ihana olet!! :) xx

   Reply
 59. Katriina January 24, 2017

  Hei Alexa!

  Vaikka tämä postaus onkin jo useamman päivän vanha koin fiksuksi kommentoida tähän kuin johonkin uudempaan.

  Kiitos erittäin paljon näistä vlogeista! Ovat mielestäni erittäin hyviä toteukseltaan ja kuvan- sekä äänenlaatu on huippua. En juurikaan ole aiemmin jaksanut katsella vlogeja, ehkä johtuu siitä, että olet tutumpi kasvo tai ihan vaan muuten niin huippu tyyppi.

  Jokseenkin blogien lukemisen kanssa on ollut itselläni pientä laahausta pysyä mukana, sillä nykyisin olen yrittänyt vähentää somessa ja netissä käyttämääni aikaa. Olet niitä henkilöitä, joita olen seurannut jo todella monen vuoden ajan ja mielelläni käytän vapaa-aikani blogissa vierailuun.

  Opiskellessa tulee luettua todella paljon ja muutenkin työskenneltyä paljon päätteen ääressä. Lisäksi ehkä nykyinen Netflix ja muut palvelut ovat myös saaneet aikaan sen, että videoiden katsominen on helpompaa..

  Olet ihanan aito ihminen videoilla ja itse en tällä hetkellä näe mitään korjattavaa videoissa. Tottakai kehitys on itsellensä aina tärkeää, mutta älä tee sitä jaksamisesi kustannuksella. Ja hei jaksamista hammasprojektin kanssa!

  Kiitos, että piristät päiviäni ja mukavaa kevättä! :) Pahoittelut, että en oikeastaan ikinä kommentoi vaikka aina luen ja seuraankin blogiasi.

  Reply
  • Alexa January 24, 2017

   Voi kiitos kuinka ihana olet! Tuli hei aivan super ihana fiilis tästä, joten kiitos että jaksoit antaa aikaasi! :) Ja siis ostin just tänään “vähän” lisäkalustoa kuvaamiseen ja oon ideoinu vaikka mitä tulevalle keväälle, joten lupaan että videoita tulee ja vieläpä tosi siistejä sellasia ;) Ihanaa kevättä sinne! xx

   Reply
 60. Suski January 28, 2017

  Lisää näitä! ? Tykkäsin kovasti.

  Reply
  • Alexa January 28, 2017

   Kiitos, ihana kuulla! Juuri teen täällä reissussa uutta videoa teille :) xx

   Reply