Thursday w/ Lintu & Vivve

 Eilinen oli just ihana sosiaalinen päivä! Duunissa toki olin päivän, mutta heti kellon lyötyä kuusi tapasin Lintun ja me suunnattiin Kippoon frozen yogurteille. Vaihdeltiin tietty kuulumisia kuten aina ja nautittiin meidän ihanista juguista. Tuntui jotenkin siltä kuin oltaisi nähty just pari päivää sitten, saattaa toki johtua siitä että pidetään Skype-linjat kuumana päivittäin. Kiposta matka jatkui aina Stockalle asti, jossa tavattiin mun faija ja äitipuoli kahvin merkeissä. 

Hengailtiin kasiin asti ja kun L lähti kotia kohden, niin mä menin nappaamaan Vivven sen työpaikalta mukaani. Vivve oli koko päivän haaveillut Café Esplanadin korvapuustista, joten ei auttanut kun suunnata sinne. Istuttiin siellä pitkään niitä näitä puhellen, kun viime kerrasta onkin jo vierähtänyt tovi. 
Saatiin myös juhannussuunnitelmat kuntoon ;) 

// Yesterday was such a social day! After work I met Lintu to go get some delicious frozen yogurts and it was so nice to catch up with her again. It felt like last time we met was yesterday, though it was two weeks ago. After Kippo, we continued to Stockmann to meet my dad.

Lintu headed home about 8 p.m so I grabbed Vivve along from her work. Vivve had been dreaming about this huge cinnamon bun for hours, so we had no other options than head to Cafe Esplanad where these huge buns are served. (If you haven’t tried one, you totally should!) We talked the whole eve since we haven’t caught up in a while. We also made plans for midsummer, so excited!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Suvi June 8, 2012

  Voi nyt täytyy kyllä kehua blogiasi! Olet noussut ehdottomasti piiitkän lukulistani suosikkien kärkeen :) Pidän jalat maaassa-asenteestasi, laadukkaista kuvistasi ja monipuolisista jutuista! Etenkin Tukholman postaukset olivat vailla vertaansa. :) Tästä tulee nyt ihan ällösöpö kommentti, mutta ei haittaa!

  Kiitos siis ihanasta blogistasi Alexa, ja oikein aurinkoista kesää! <3 Ihan tälleen btw kysymys, aiotko/pystytkö pitämään ollenkaan kesälomaa? :)

  http://port-coton-de-suvi.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 8, 2012

   Aww kuinka ihana ja piristävä kommentti:)! Tällaiset kyllä tsemppaa mua tekemään tätä huonoimpinakin hetkinä, kiitos siitä :)!
   En pysty pitämään (kuukauden) kesälomaani, joten otan vaan hieman palkatonta vapaata:) Olisi epäreilua laittaa mutsi kuukaudeksi duuniin…

   xx

   Reply
 2. Maiju June 8, 2012

  Pieni tunnustus… Oon ihan rakastunut syn tyyliin ja persoonaan! Vaikutat niin aidolta, tosi symppikseltä:)Ja kyllä, minä myös ihmettelen ikääsi, vasta -92! Vaikutat vanhemmalta, positiivisesti siis:D Sulla on muuten tosi ihanan valosia ja tarkkoja kuvia. Esim tuo tän postauksen vika kuva, taustan syvyys tulee hyvin esille ja värit! Love it!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 8, 2012

   Heei ja kiitos Maiju :)! Ihanan piristävä kommentti, tästä on hyvä aloittaa viikonloppu ! Ja hyvää viikonloppua sinne sinullekin <3!

   xx

   Reply
 3. Noora June 8, 2012

  Vitsit toi korvapuusti! <3 Ja MiuMiu!
  Mun on pakko tulla visiitille sun luo Zarroon tässä joku päivä! Kuultiin tänään et saadaan syksyllä upouusi asunto, jeee! Valaisinkaupoille siis! Kyl vähän himottelis se Starckin Gun, muttamutta….

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 8, 2012

   Jooo tuu ihmeessä :)! Haha Starckin Gun, pure love! Onnea uuteen asuntoon tai no, treffataan varmaan sooner or later! xx

   Reply
 4. Jessica June 8, 2012

  that cinnamon bun looks sooo delicious

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 8, 2012

   That is seriously the best bun in town! You gotta try one someday ;)

   xx

   Reply
 5. Nina June 8, 2012

  Pirhanan perhanan kippo ja jääjugut… Kateellista keljuttaa! Näyttää tosi herkulliselle! :D
  Kiva kuulla, että olet kerennyt ottaa taas vähän irti arjesta, tunnut tekevän aika vimmattuna töitä. Välillä pitää olla reteesti ja nauttia vaan.

  xoxo Nina

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 8, 2012

   Haha siis parasta ikinä, sanon minä! Eipä tee paljon mitään muita herkkuja mieli, pääsen helpolla:)
   Joo kyllä tota duunia tulee jokseenkin painettua, tosin äiti ei tänään tykkännyt kun otin puol päivää vapaata! Haha. Työnarkkikset ;) xx

   Reply
 6. Sofia June 8, 2012

  Tosi harmi, ettei tuota frozen yogurttia sää Tampereelta. Herkuttelisin sillä varmaan joka päivö :))

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 8, 2012

   Kippo on kyllä niin suosittu täällä, että olen kuullut huhuja laajenimisesta :) Eiköhän se sinnekin rantaudu ennemmin tai myöhemmin! xx

   Reply
 7. karolina June 8, 2012

  Ihanan näköstä jäätelöä & ootte kaikki nättejä! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 8, 2012

   Hihi ihana, kiitoksia:)! xx

   Reply