Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THURSDAY THOUGHTS

november 8, 2018, outfit

Vitsi miten iloinen yllätys oli löytää arkistoista vielä yksi asu Pariisin reissulta. Tämä vuodenaika on varmasti meidän kaikkien suomalaisten mielestä se ankein ja vielä kun pitäisi kivoja kuvia tuottaa jatkuvasti, niin se voi välillä olla hiukan haastavaa. Onneksi joulu on täällä ennen kuin huomaammekaan ja olen jo nyt ihan fiiliksissä siitä – saisiko jo aloittaa koristelun? Olen itse asiassa juuri lähdössä Zalandon joulukamppiksen kuvauksiin johonkin ihanaan (ja mysteeriseen) paikkaan tunnin ajomatkan päähän, joten pääsen jo fiilistelemään joulutunnelmaa – jee!

Tänään tuli myös tuttuun tapaan uusi podijakso ulos, jossa pureudutaan meidän persooniin persoonallisyystestin avulla. Jaksosta tuli varsin hulvaton ja tultiin siihen tulokseen että ollaan Lindan kanssa loppupeleissä todella erilaisia – vastakohdat täydentävät toisiaan! Jaksoa voi kuunnella mm. Spotifyn, Soundcloudin ja iPhonen podcast-appin kautta.

I’m so happy I had these outfit pictures left from Paris. It’s almost impossible to take photos during November in Finland, it’s so dark and rainy all the time. I’m just dreaming about Christmas, especially the cozy decorations – could I start already? I’m actually currently heading to a Christmas photoshoot with Zalando, so I guess I’m getting into Christmas spirit today – so exciting! 

Olen muuten lauantaina Fredrikinkadun Bärbarissa vääntämässä smoothieta kello 13-15 välillä. Maistiaisia saa ilmaiseksi ja pääsette vaikuttamaan siihen mikä mun tekemistä juomista pääsee listalle – jee! Tulkaa moikkaamaan jos pyöritte kulmilla. ❤️

Exo Eyewear sunnies
Adoore Coat
Mango Turtleneck
Mango Earrings
Marks & Spencer Trousers*
Hermés Bag
Chanel Shoes

Photos by Linda Juhola

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *