Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THURSDAY THOUGHTS

august 23, 2018, outfit

Nyt huomaa että arki on lähtenyt taas rytinällä käyntiin! On tavalliseen tapaan tapahtumia, palavereja, kuvauksia ja reissuja. Kesän aikana ehti kyllä rentoutua ja nauttimaan vapaa-ajasta (niin paljon että oli aikaa katsoa hauskoja kissavideoita tuntitolkulla), tätä arjen hässäkkää ehti todella kaipaamaankin. Nyt tulee myös töiden puolesta vietettyä paljon enemmän aikaa ihmisten parissa ja vitsi sekin kyllä tuo ihan uudella tavalla energiaa! Ja erityisesti nyt kun mulla on apukäsiä ympärilläni, niin tunnen itseni erityisen inspiroituneeksi! Mulla olisi tavoitteena jatkaa videoiden tekoa samaan malliin kun ennenkin, eli vähintään joka toinen viikko. Mielelläni kuulisin teidän toiveita – mitä te haluaisitte nähdä?  Toki muitakin postausideoita saa antaa!

Tänään on tietysti uusi NONSENSE-jakso ulkona! Antaa jakson nimen puhua puolestaan. Podia voi kuunnella Soundcloudissa, iPhonen oman appin kautta ja toki myös alla olevan boksin kautta. Kaikki palaute @nonsensepodi-tilille Instagramissa kiitos, niin me molemmat nähdään se. ❤️

I have been enjoying the summer by taking it easy, this is probably the first proper summer holiday I have ever had. But I’m so happy to be back in business, I have so much energy and new inspiration. I got a good gut feeling about this fall, it’s going to be amazing for sure. And let me know if you have any wishes regarding blog posts, it would be great to hear your thoughts. I’ll post more often during the fall for sure!

KN Collection Hat
Illesteva Sunnies
Asos Earrings
New Look Jumpsuit
Hat Attack Bag 
Hermes Sandals


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *