THURSDAY THOUGHTS

Taas ollaan viikonlopun kynnyksellä, nämä viikot menee niin hurjaa vauhtia! Meikä ottaa viikonlopun ihan rauhallisissa merkeissä, eli myös tänä vuonna jää Flow väliin. Elokuu on muutenkin vielä aika rauhallista aikaa, kun suurin osa projekteista on vielä enemmän tai vähemmän lomalaitumilla. Omien työhommien lisäksi työn alla on tietysti Zarron showroom-projekti ja uudet nettisivut, sekä meidän oma ikuisuus-asuntoprojekti. Ne toivon mukaan edistyy ensi kuussa, niin nyt elokuussa ehtii vielä nauttimaan näistä viimeisistä kesäpäivistä ja ottamaan vähän rennommin. Täytyy myöntää että ensimmäisen kerran nautin kunnolla lomailusta, kyllä niitä töitä ehtii paiskimaan sitten syksyn pimeinä päivinä. Tämä kesä on kuitenkin Suomessa loppupeleissä niin lyhyt, vaikka meitä on tänä vuonna hemmoteltukin. Eli nautitaan mahdollisuuksien mukaan näistä viimeisistä ihanista kesäviikoista! Onneksi meillä on vielä ainakin yksi mökkiviikonloppu tulossa kuun loppuun, sitä odottaen.

Torstai tarkoittaa toki myös uutta NONSENSE-podijaksoa. Uusimmassa podcastissa vastaillaan kuulijoiden kysymyksiin, eli pöydällä on mm. kompleksit, kateus ja itseluottamus. Puhutaan myös tisseistä ja karvanpoistosta, eli harvinaisen random jakso on tiedossa. NONSENSE by Alexa & Linda podcastia voi kuunnella Soundcloudissa, puhelimien omien podcast-appien avulla sekä tähän postaukseen upotetun boksin kautta. Itse käytän podien kuunteluun podcast-appia, joka löytyy jokaisesta iPhonesta oletuksena. Muistakaa myös seurata meidän poditiliä Instagramissa @nonsensenpodi, jossa juttu jatkuu aina jaksojen jälkeen. Palaute kannattaa myös laittaa sinne, sillä siellä me molemmat nähdään se.

P.S. Mietin otsikkoa puoli päivää ja kun ei hitsi tullut mitään mieleen, niin laitoin saman kun pari viikkoa sitten. 😂 Ehkä tästä tulee mun uusi torstain vakkariotsikko.

Gosh the weeks are going so fast! I don’t have much planned for August actually, I have my birthday coming up, but this year I don’t have any plans for the big day. Most of my on-going projects and clients are still spending their holidays during August, so I’m just going to enjoy the last days of summer here in Helsinki, by taking it easy before the busy autumn. Here’s my last outfit from London, I’ll be missing those beautiful pastel colored houses. Can’t wait to go back there sometime. 

KN Collection Hat *
Exo Eyewear (Zalando*)
Topshop Dress
Missguided Bag (Zalando*)
Hermes Shoes

*saatu blogin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. C August 10, 2018

  Tällaiset postaukset on parhaita joten mua ei ainakaan häiritse vaikka tulevienkin torstaiden postauksissa nähtäisiin sama otsikko :-D

  Reply
  • Alexa August 10, 2018

   Haha, no mutta sika hyvä! Oikeesti otsikoiden keksiminen on ihan super haastavaa, eli Thursday Thoughts se on 😂❤️ xx

   Reply
 2. Natali August 10, 2018

  This must be one of your best Summertime outfits ever! Beautiful photos!

  https://lartoffashion.com
  @natakar

  Reply
  • Alexa August 10, 2018

   Thanks so much Natali! ❤️ xx

   Reply
 3. Lotta August 10, 2018

  Todella kaunis mekko! Tämän tyyppiset mekot ovat usein hihattomia, itse suosin etenkin kaupunkikäytössä hihoja.

  Podijakso oli taas hyvää kuunneltavaa! 😊

  Reply
  • Alexa August 11, 2018

   Jee hei ihana kuulla, kiitos! 😍🙏 xx

   Reply