THURSDAY THOUGHTS

Takaisin Suomessa ja kiinni arjessa – ainakin melkein! Mä niin uhosin että täällähän on kevät kun tulen takaisin Kapkaupungista, mutta toisin kävi. Lunta oli eilen kentällä vaikka kuinka, eli kyllä tässä vielä hetki saadaan odotella kevättä. Mutta onneksi on enää sentään vaan kaksi viikkoa siihen että siirrytään kesäaikaan, eli kuun lopussa aurinko laskee vasta klo 20 – miettikää? Ihan parasta!

Reissu perheen kanssa oli ihan huippu ja laitan vielä myöhemmin tällä viikolla Kapkaupunki-fiilistelyä kuvien muodossa tulemaan. Just nyt on kuitenkin ihanaa olla kotona ja arjessa takaisin kiinni!

I’m finally home after almost three weeks of traveling. First layover in London, then Cape Town and back. It was so nice to relax with my family, eat well and just enjoy the summery weather. I’ll post pictures later this week! Now I’m just happy to be back home!

Kirsikkana kakun päälle Linda saapuu tänään Helsinkiin ja päästään taas huomenna yhdessä studioon höpöttelemään. Tarkoituksena on tehdä muutamia spesiaaleja tämän kevään varrelle, eli nonsense-seuraajia takuulla hemmotellaan erilaisilla ylläreillä – vähän kun tuo viikonlopun mukbang.

Tänään tuli muuten taas uusi nonsense-jakso ulos ja tällä kertaa puhutaan meidän sinkkuvuosista. Minkälaista elämä oli silloin, mitä kaivataan ja mitä ei? Hauskoja stooreja taas kerrakseen, eli laittakaa kuunteluun Soundcloudin tai Spotifyn kautta.

Massimo Tutti Sweater (similar here)
Tiger of Sweden Coat (similar here and here)
H&M Trousers
Zara Shoes (similar here and here)
Chanel Bag

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.