Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THURSDAY THOUGHTS

august 30, 2018, outfit

Terkut Tukholmasta! Tai oikeastaan Arlandan kentällä, nimittäin olen jo matkalla takaisin kotiin. Tein pienen pyrähdyksen muotiviikoille ja muutamaan palaveriin, mutta tällä kertaa ei ollut aikaa jäädä pidemmäksi aikaa. Onneksi sain tuliaiseksi Lindan, joka tulee viikonlopuksi Helsinkiin – jee! Meillä on varsin kiva viikonloppu tiedossa. Ensin Gloria Fashion Show työhommien merkeissä huomenna ja sitten kauan odotettu mökkireissu tyttöjen kanssa. Ihan parasta!

Olen tällä viikolla pohtinut paljon sitä kuinka rakastan arkea. Lomalla musta tuli pitkälti passiivinen ja tuntui että en saanut aikaiseksi yhtään mitään. Nukkumaanmeno venyi monena iltana ja herääminen oli työlästä. Nyt kun arki on alkanut rullaamaan ja kalenteri on täynnä, niin olen huomattavasti energisempi, positiivisempi ja täynnä inspiraatiota! Mutta toisaalta se saattaa johtua juuri siitä että annoin itseni lomailla ja laiskotella, energiaa kertyi ikäänkuin varastoon. Mutta onneksi nautin nimenomaan siitä tavallisesta arjesta, sitä se elämä pitkälti kuitenkin on. Olen myös tuntenut erityistä kiitollisuutta siitä minkälaisten tyyppien kanssa saan tehdä töitä! Kesällä ei tullut tavattua samalla tavalla asiakkaita ja kollegoja, ja nyt kun heitä tapaa taas päivittäin, niin niitä huikeita tyyppejä osaa arvostaa kahta kauheammin. Nyt on niin hyvä energia lähteä kohti syksyä, tästä tulee hyvä!

Torstai, eli uuden NONSENSE by Alexa & Linda -jakson aika. Uusimmassa jaksossa puhutaan unesta ja nukkumisesta. Eli pöydällä on painajaiset ja jakson loppua kohden myös uniorgasmit (!) Äänen laatu on tällä kertaa vähän heikko, kun meikäläinen uhmasi tuottajan ohjeita ja äänitti keittiössä. Mutta seuraavat jaksot tulee taas studioversioina, eli sallittakoon tämmöinen pieni poikkeus! Podia voi kuunnella Soundcloudissa, iPhonen oman appin kautta ja toki myös alla olevan boksin kautta. Kaikki palaute @nonsensepodi-tilille Instagramissa kiitos, niin me molemmat nähdään se. ❤️

Regards from Stockholm! I’m actually already heading home, it was just a quick trip to meet some clients during fashion week. But I’m happy Linda was able to travel with me back to Helsinki. Tomorrow we are attending Gloria Fashion Show in Helsinki and then we are spending the rest of the weekend in the countryside with our friends – so cozy. I’m currently full of energy and inspiration. I have gut feeling that this fall is going to be amazing! 

             

Illesteva Sunnies
Asos Earrings
H&M Blazer
H&M Dress
Mango Bag
Hermes Sandals

postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *