Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THURSDAY THOUGHTS

september 13, 2018, outfit

Uusi podijakso on jälleen ulkona, mihin nämä viikot oikein menee? Tänään aiheena oli ystävyys, josta saatiin kyllä varsin mielenkiintoista keskustelua aikaiseksi.  Puhuttiin siitä mitä me ystävissä arvostetaan ja mikä puolestaan saa niskakarvat pystyyn ja näkemään punaista? Mietitään myös voiko kaverilta lainata alkkareita, ja kuinka nopeasti toisen edessä kehtaa nakuilla – vai kehtaako ollenkaan? Olipahan taas hauskaa nauhoittaa ja super hyviä jaksoja on myös tuloillaan syksyn aikana. Ollaan kyllä niin innoissamme tästä podcastista ja olen maailman kiitollisin siitä että hiffattiin keväällä aloittaa! Siitä on saanut ihan uutta draivia omaan tekemiseen ja mulla on sellanen fiilis että tehdään sitä vielä pitkään – ties mihin se vielä eskaloituu!  Kiitos jälleen kaikista hurjan ihanista palautteista! Niitä saa jatkossakin laittaa meidän @nonsensepodi-tilille, josta me molemmat nähdään ne. Siellä on myös enemmän sellasta rentoa sisältöä, eli käykää ihmeessä seuraamassa jos kiinnostaa. Jakso löytyy tavalliseen tapaan Soundcloudista, iPhonen podcast-applikaatiosta ja tähän postaukseen liitetystä boksista. Olen myös saanut kyselyitä videoiden perään ja tällä viikolla pitkästä aikaa kuvasin my day-videon. Saan sen toivottavasti sunnuntaina ulos, eli nyt ryhdistäydyn taas videoiden suhteen – kiva päästä vauhtiin!

Syksyn viilenevien ilmojen myötä olen taas kaivanut trenssin takaisin käyttöön, se on ollut juuri täydellinen takki näille keleille. Olen myös ihastunut (kaikkien muiden tapaan) ruskean eri sävyihin ja trenssi menee ihan täydellisesti vaikkapa ruskean neulemekon tai silkkihameen parina.

Kaiken rehellisyyden nimissä olen ottanut nämä kuvat viisi kuukautta sitten! Jostain syystä en koskaan julkaissut näitä ja nyt kun trenssiä on tullut taas käytettyä niin kuvat palautuivat mieleeni. Ehkä yhdestä asiasta se paljastuisikin, nimittäin ei ole tukka nutturalla ja missä mun korvikset on? Kesän aikana tyylini on mennyt puolivahingossa taas paljon naisellisempaan suuntaan ja fiilistelen sitä kyllä hurjasti edelleen. Mutta tulipa nyt ainakin postattua nämä arkistojen kätköistä! 🙈

Illesteva Sunnies
Tiger of Sweden Coat
&Other Stories Shirt
Topshop Jeans
Gucci Bag
Aquazzura Shoes

Photos by Metti Forssell

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *