THURSDAY THOUGHTS

Uusi podijakso on jälleen ulkona, mihin nämä viikot oikein menee? Tänään aiheena oli ystävyys, josta saatiin kyllä varsin mielenkiintoista keskustelua aikaiseksi.  Puhuttiin siitä mitä me ystävissä arvostetaan ja mikä puolestaan saa niskakarvat pystyyn ja näkemään punaista? Mietitään myös voiko kaverilta lainata alkkareita, ja kuinka nopeasti toisen edessä kehtaa nakuilla – vai kehtaako ollenkaan? Olipahan taas hauskaa nauhoittaa ja super hyviä jaksoja on myös tuloillaan syksyn aikana. Ollaan kyllä niin innoissamme tästä podcastista ja olen maailman kiitollisin siitä että hiffattiin keväällä aloittaa! Siitä on saanut ihan uutta draivia omaan tekemiseen ja mulla on sellanen fiilis että tehdään sitä vielä pitkään – ties mihin se vielä eskaloituu!  Kiitos jälleen kaikista hurjan ihanista palautteista! Niitä saa jatkossakin laittaa meidän @nonsensepodi-tilille, josta me molemmat nähdään ne. Siellä on myös enemmän sellasta rentoa sisältöä, eli käykää ihmeessä seuraamassa jos kiinnostaa. Jakso löytyy tavalliseen tapaan Soundcloudista, iPhonen podcast-applikaatiosta ja tähän postaukseen liitetystä boksista. Olen myös saanut kyselyitä videoiden perään ja tällä viikolla pitkästä aikaa kuvasin my day-videon. Saan sen toivottavasti sunnuntaina ulos, eli nyt ryhdistäydyn taas videoiden suhteen – kiva päästä vauhtiin!

Syksyn viilenevien ilmojen myötä olen taas kaivanut trenssin takaisin käyttöön, se on ollut juuri täydellinen takki näille keleille. Olen myös ihastunut (kaikkien muiden tapaan) ruskean eri sävyihin ja trenssi menee ihan täydellisesti vaikkapa ruskean neulemekon tai silkkihameen parina.

Kaiken rehellisyyden nimissä olen ottanut nämä kuvat viisi kuukautta sitten! Jostain syystä en koskaan julkaissut näitä ja nyt kun trenssiä on tullut taas käytettyä niin kuvat palautuivat mieleeni. Ehkä yhdestä asiasta se paljastuisikin, nimittäin ei ole tukka nutturalla ja missä mun korvikset on? Kesän aikana tyylini on mennyt puolivahingossa taas paljon naisellisempaan suuntaan ja fiilistelen sitä kyllä hurjasti edelleen. Mutta tulipa nyt ainakin postattua nämä arkistojen kätköistä! ?

Illesteva Sunnies
Tiger of Sweden Coat
&Other Stories Shirt
Topshop Jeans
Gucci Bag
Aquazzura Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Luiza September 14, 2018

  I’ve noticed that more and more often you’re posting only in Finnish. Does it mean that your content won’t be in English anymore?

  Reply
  • Alexa September 14, 2018

   Sorry! I’ll be definitely writing in English as per usual, but in this post I mainly wrote about our podcast, which is in Finnish, so there would be no point translating it. I was thinking about writing something in English, but I had a total writer’s block ?❤️ xx

   Reply
 2. Miimu September 14, 2018

  Ai että tää oli ihana jakso! Teistä kyllä kuulee, miten teillä synkkaa ja toivottavasti en kuulosta kreisiltä stalkkaajalta, mut mä tykkään teistä ihan super paljon! Tää teidän podi on aivan tosi huippu.
  Ja mulle tuli kauhea ikävä omia ystäviäni ja laitoinkin heille meidän ryhmään viestin: rakastan teitä ? Tietsä, todellakin ?

  Reply
  • Alexa September 14, 2018

   Voi kiitos ihana! Niin ihana kuulla ❤️ Ja huikeeta että saatiin sut viemään ystävyyden rakkauden sanaa eteenpäin ? xx

   Reply
 3. gabrielakre September 14, 2018

  Perfect outfit! Totally love it!

  Reply
 4. Sara September 14, 2018

  Näytät aivan ihanalta näissä kuvissa! Tykkään asusta ihan vitsisti ja just mietin, että mistähän saisin trenssin itselleni? Ykskään ei tunnu just natsaavan täydellisesti ja Burberryyn ei ihan pennoset riitä ?

  Reply
  • Alexa September 14, 2018

   Kiitos ihana! ? Toi on Tigerilta, oon tykännyt siitä hurjasti! xx

   Reply
 5. M September 14, 2018

  Moikka,
  En oo ennen kommentoinut sun blogia vaikka oonkin sitä säännöllisesti seurannu :) Pakko sanoo et kiitos loistavasta blogista ja podista!

  Tarkotuksena oli tulla kyselemään, että kun itse olen juuri muuttanut toiselle paikkakunnalle, mutta en omaa instagramia (tiiän, parikymppinen granny), niin oisko mahdollisuutta saada vastaava muuhun kanavaan esim. Facebookkiin, minkä kautta voisi löytää uusia kavereita samalla tyylillä kuin mitä jaksossa esititte? :)

  Reply
  • Alexa September 14, 2018

   Voi kiitos paljon! ? Hei ehdottomasti pitää kehittää tota “etsi ystävää”-konseptia pidemmälle, kiitos palautteesta! ? xx

   Reply
 6. Henna September 15, 2018

  Mistä toi ihana kaulakoru on? ?

  Reply