Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THURSDAY THOUGHTS

october 11, 2018, outfit

Tällä viikolla on ollut kunnon NONSENSE-viikko. Aloitettiin maanantai Tukholmassa mielenkiintoisella palaverilla ja nappasin sieltä Lindan mukaani Helsinkiin. Tiistai ja keskiviikko meni studiossa sekä palavereissa juostessa, mutta mikäs sen kivempaa kun sen voi tehdä yhdessä parhaan ystävän kanssa! Eilen päätettiin Lindan Helsinki-visiitti parhaalla tavalla, kun vietettiin lukijailtaa Balmuirin tiloissa. Suurkiitos siis kaikille ihanille tyypeille jotka tuli eilen paikalle! Lukijamiiteistä saa aina niin paljon voimaa ja inspiraatiota, aina yhtä huikeaa nähdä keitä siellä ruudun toisella puolella on. Luvataan myös, että tapahtumia tulee vastaisuudessa tiuhemmin, jotta useammalla olisi mahdollisuus osallistua. Seuraava on tulossa heti ensi kuun alussa (siitä tullaan infoamaan @nonsensepodi-tilillä lähempänä) ja vielä joulukuussakin järjestetään yksi huikea tapahtuma teille. Eli jos et nyt päässyt, niin mahdollisuuksia tulee kyllä varmasti vielä!

It has been such a busy week so far, we have been recording the podcast and doing a lot of meetings, but I’m glad I have been able to do it with my best friend – there’s nothing better than that! We took these pictures in Paris, I wish I could go back! We had so much fun. Can’t wait to post the street style looks I took during the trip.

Nyt on jälleen uusi jakso ulkona ja tänään päästään taas tabujen maailmaan, kun aiheena on raha. Jälleen vähän jännät paikat laittaa jaksoa eetteriin, kun tehtiin se tietysti meille ominaisella tavalla, eli kaunistelematta ja rehellisesti. Kerrotaan meidän tuloista, luottokorttikommelluksista ja opintolainasta, eli asiaa tosiaan riittää. Kumpikaan meistä ei ole ehkä se esimerkillisin rahankäyttäjä…
Äänitettiin jakso ennen meidän reissua ja jakso löytyy tuttuun tapaan Soundcloudista, iPhonen podcast-appista ja nykyään myös Spotifysta. Palautetta jaksosta voi laittaa IG:n kautta @nonsensepodi, niin se tulee meille molemmille perille.

Exo Eyewear Sunnies*
Benetton Sweater (Zalando*)
Mango Skirt
Chanel Pumps
Chanel Bag

*tuotteet saatu

Photos by Janita Autio

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *