Throwback Style

Toivepostausta kehiin! Multa on nimittäin moneen otteeseen pyydetty “Throwback” postausta vanhoista asuista, joten ajattelin nyt torstain kunniaksi sellaisen repäistä! Linda onkin tehnyt TBT -postaussarjaa kesän ajan, ja se on ollut mielestäni ihan loistava idea. Välillä todella kyseenalaistaa vanhoja asuvalintojaan, tosin joskus voi saada inspiraatiotakin vanhoista asuista.

Blogini alottaessa olin 18-vuotias ja vaikka vuosia siitä on kulunut vasta neljä, niin tuntuu että elämäni on muuttunut ihan hurjasti. Silloin olin juuri valmistunut lukiosta, asuttiin poikaystäväni kanssa yksiössä, ja tein kuutta päivää viikossa äitini putiikissa. Blogin perustamista olin miettinyt kauan, mutta loppuen lopuksi kirjoitin ensimmäisen postauksen hetken mielijohteesta. Kyllä se taisi kannattaa!

You have been wishing for a “Throwback” outfit post, so here it is for Thursdays sake! Linda has been posting TBT outfits every Thursday and it has been such a great idea. I won’t be posting these often, but it’s fun to look back every now and then. I regret some of the outfits I wore in the past, but sometimes I also get inspired by the oldies. 

When I started my blog I was eighteen and freshly graduated from high school. We lived in a really small apartment with my boyfriend and I worked for my mom six days a week. I started my blog impulsively and it changed my life – such a random idea has led me here. Needless to say, I’m really glad I started the blog in the first place. 
throwback-style-ootd
Arkistojen kätköistä löytyi sekä kivaa että jäätävää materiaalia. Nappasin nämä neljä asua satunnaisesti elokuun asujen joukosta. Ensimmäisen asun voisin pukea päälleni edelleen, joskin laukkua en kyllä enää käyttäisi – ja Linda on perinyt ton mekon. Ei tuo 2012 vuoden asu nyt mikään historian kamalin ole, mutta en näkisi enää pukevani sitä päälle. Kahdesta viimeisestä asusta pidän kovasti, mutta täytyy sanoa että mini shortsit ei ehkä ole enää mun juttu. Kuvattiin juuri pari päivää sitten asu noi samat Levikset jalassa, ja tunsin itseni todella alastomaksi!

Yksi asia mihin kiinnitin huomiota arkistoja selatessa oli meikki. Luulin jo vuosia sitten osaavani meikata, mutta taisin olla väärässä. Ei tosiaan ollut varjostuksesta ja korostuksesta mitään havaintoa, ja kulmatkin oli miten sattuu. Toinen asia mikä pisti silmään oli kommentit. Lukijoita sillon oli paljon vähemmän, mutta kommentteja oli ihan hurjasti. Asuissa saattoi olla 50+ kommenttia, vaikka kyseessä olisi ollut ihan perus juttu.

Teitä viihdyttääkseni mun oli pakko etsiä pari jäätävää asua. Tunnistaisitteko mua tästä? Asu ei sinänsä ole paha, mutta ei vain yhtään mun tyyliä. Tätä asua en kyllä enää pukisi päälleni! Toivottavasti tykkäsitte tästä TBT -katsauksesta! :)

I found a lot of outfits from the archives. Good ones and a bad ones, but I picked these outfits randomly from every August archives. The first one I actually really like, but I wouldn’t use the bag anymore. Actually I sold it years ago and I gave the white maxi dress for Linda. The second outfit is ok, but I wouldn’t wear it anymore. It doesn’t feel like me. The outfits of 2013 and 2014 I would still wear, though I’m not a fan of cutoff shorts anymore. I wore the same Levis’ jeans a couple of days ago (post coming soon) and I just didn’t feel comfortable wearing them. 

I took notice on my makeup. I thought that I was doing a good job back in the days, but man I wasn’t! I didn’t know a thing about highlight and contouring and my brows wasn’t on fleek. I also realized that I got way more comments back in the days! There were 50 + comments in almost every outfit post, even though I had probably 1/3 of the readers I have gained since. 

I wanted to pick an old outfit just to amuse you. Would you recognize me from this post? I wouldn’t either! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

27 comments

 1. emiliaa July 23, 2015

  Eivät olleet pahoja asuja laisinkaan! :) Minkä ikäinen siis olet? Teillä on vissiin sitten lindan kanssa jonkin verran ikäeroa?

  Reply
  • Alexa July 23, 2015

   Täytän nyt elokuussa 23! Juu, Linda on mua kolme vuotta vanhempi :) xx

   Reply
 2. Karo July 23, 2015

  Sinänsä kiva katsella vanhoja asuja, mutta teidän molempien pitkäaikaisena lukijana välillä tylsistyttää, kun bloginne kuljevat niin samoja latuja. Asuista minusta vuoden 2011 on kivoin, tosin laukun vaihtaisin kyllä itsekin. :) Mutta nuo sun hiukset, ne on kyllä niin kauniit vuodesta toiseen!

  Reply
  • Alexa July 23, 2015

   Ollaan Lindan kanssa niin läheisiä että saadaan väistämättä toisiltamme inspiraatiota, mutta toki ymmärrän pointtisi! :) Tämän TBT -jutun toteutuin lukijoiden toiveesta ja omalla kohdallani tämä on ihan kertaluontoinen juttu, eikä postaussarja – kuten Lindalla. xx

   Reply
 3. Laura July 23, 2015

  Hiukset on kyllä yhtä upeat vuodesta toiseen!

  Hauska huomata, että näistä lemppariksi muodostui vanhin asu ja sen voisin itsekin pukea päälleni vaikka heti – tosin kuten sanoit, Speedy ehdottomasti vaihtoon :D Olen kanssasi saman ikäinen ja muistan kuinka Speedy oli joskus ihan ehdottomasti maailman ihanin laukku!

  xx

  Reply
  • Alexa July 23, 2015

   Haha joo mä pidän siitä vanhimmasta myös, ihme ja kumma! :D Se oli kyllä sellanen juttu aikoinaan, mutta joo ei enää! xx

   Reply
 4. Julia July 23, 2015

  Hellou :)

  Mäkin haluaisin opetella kunnolla meikkaamaan. Olitko tehnyt jotain meikkivideoita/ tutorialpostauksista?

  Pitäisi ehkä myös katsoa Riinan blogista (Make up by Riina) :)

  Toive, siis, ellei ollut jo mennyt ohi multa!

  //Kesäsekaisin oleva minä :)

  Reply
  • Alexa July 23, 2015

   Joo mun pitää tehdä kyllä! Se on ollut agendalla jo pitkään :) Elokuussa lupaan! xx

   Reply
 5. Sofia July 23, 2015

  Jeei nää on niin hauskoja! Sulla on kyllä aina ollu tosi kiva ja klassinen tyyli, ainakaa näistä kuvista ei mikään oo mun silmään mikään kammotus!:D

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  Reply
  • Alexa July 23, 2015

   Kiva kuulla Sofia! :D Joo ei nää kyllä ollut pahimpia, vaikka randomilla kuvat arvoinkin :D xx

   Reply
 6. Pinja July 23, 2015

  Ihan mahtava postaus, tykkään Lindankin blogissa näistä hurjasti! Näistä mun lemppari taitaa olla vuoden 2013 asu :)

  Reply
 7. Elinakui July 23, 2015

  Hih, muistan näistä asuista jokaisen! Ja väärinpäin olleen speedyn kahvankin :D tyylin ja maku muuttuu, koska muistan tykänneeni aikoinani myös noista asuista – tätä nykyä tuo 2013 on eniten mieleen :) noi leviksen shortsit on <3, vaikka minimittaiset ei ehkä city-elämään enää itselläkään iske :D

  Nää on kivoja !

  Reply
  • Alexa July 24, 2015

   Eikä haha! Sun pitäisi saada joku “tunnollinen lukija” -palkinto :D Joo se Speedy oli kyllä oikea farssi, olisi pitänyt kuvata se sessio kun menin sitä LV:lle palauttamaan. Kiitos! :) xx

   Reply
   • -M- July 24, 2015

    Tämä täti muistaa myös sen viallisen Speedyn :D
    Apua miten nopeasti aika menee! :)

    Reply
    • Alexa July 24, 2015

     Haha no älä muuta sano :D xx

     Reply
 8. sk July 24, 2015

  Oi rakastan aina näitä tb-asupostauksia! :) Tee vaan joskus toistekin.

  Mä kyllä ihastuin tohon 2012 asuunkin, lähinnä toi punainen jakku viehättää siinä, muita elementtejä vois toki vaihtaa. Ehkä se johtuu siitä, kun sulla niin harvoin värejä näkyy ;) Ihastuin kovasti siihen edellisen postauksen puseroon myös. Että rohkeasti nyt värejä käyttämään hei, kesäkin kun on (ja harmaat ilmat tarvii piristystä)! :)

  Reply
  • Alexa July 24, 2015

   Jee loistavaa! :) Joo mun pitåä skarppaa värien kanssa!! :) xx

   Reply
 9. Michaela July 24, 2015

  Oh cmon Alexa, dont regret it! I believe we all wore some things that dont even cross our minds today :) and to the make up thing, the same, its kind of a never ending path to find ourselves! You did a great job evolving your own individuality into adult feminity ❤️ Just take a look at the previous post! I took a real inspiration from it as I still try to find and harden my femine and modern style too :D
  Have a nice day!

  Reply
  • Alexa July 24, 2015

   Aww you are always so sweet Michaela! Thank you!! :) xx

   Reply
 10. Emmy July 24, 2015

  Nää postaukset on ihan mun lemppareita! Kun nyt vanhoista asuista on puhe, niin mitä mieltä oot tästä asuvalinnastasi https://alexadagmar.com/tyttojen-ilta/ nykyisin? :D

  Reply
  • Alexa July 24, 2015

   Sori en halua viedä liikennettä mun vanhaan blogiin :D Mutta siis jääätävä! Ollaankin tyttöjen kanssa naurettu tolle jälkeenpäin että ihan kun olisi laittanut paidan mekoksi :D Ei siinä mitään, kun en edes tuntenut oloani mitenkään epämukavaksi – miten se on mahdollista? :D xx

   Reply
 11. Heidi July 24, 2015

  tää oli tosi kiva postaus. Oon tykänny kun linda on tehny samanlaisia postauksia. Mun mielestä näistä mikään asu ei ole kovin paha tai “vanhanaikainen”. Oot siis olla hyvä pukeutumaan ennenkin :). Tietty sun tyyli on kehittyny ja nykyään harkitumpi. Mutta jos nämä oli sieltä pahimmasta päästä, niin ei hätää.

  Reply
  • Alexa July 24, 2015

   Voi kiitos Heidi! Mä oon myös tykännyt Lindan TBT -postauksista, tosi nostalgisia fiiliksiä tulee niistä! Heh nää oli randomilla arvottu, että kyllä sieltä varmaan kauheempaakin settiä löytyisi :D xx

   Reply
 12. Ansku July 25, 2015

  Minusta noista linkeistä jälkimmäinen asu oli ihana! Eka vähän tönkkö ja jäykkä.

  Reply
 13. Anna August 23, 2015

  Even through years your style look not too old or funny. I mean when I look at my old pics the way i looked make me laugh sometimes)

  Kissies from http://www.ivoryinspo.com

  Reply