This Week – The Good and The Bad Round Up

the-cock-breakfast2

Tämä viikko on ollut tapahtumarikas sekä hyvässä että huonossa;

Hyvät asiat:
-Olen tavannut ihan hurjasti inspiroivia ihmisiä. Se on ehdottomasti antoisin asia tässä työssä. On upeaa huomata että voi löytää samanhenkisiä tyyppejä vielä näin “aikuisiällä”.

-Kaikilla ystävillä tuntuu menevän ihan super hyvin. Mikään muu ei lämmitä mieltäni yhtä paljon kun se että ystävilläni ja perheelläni on kaikki hyvin.

-Zarrossa oli mukava viikko. Neljä päivää tuli vietettyä taas Zarrossa ja sielläkin tuli tavattua niin mahtavia tyyppejä – kiitos kaikille jotka tulivat moikkaamaan. Saatiin myös äidin kanssa jälleen uusia ideoita, ja ensi viikolla matkataankin Tukholmaan työmatkalle. Ihanaa päästä Tukholmaan inspiroitumaan ja miettimään uusia kuvioita Zarroon. Nautin siitä että voin olla osana äidin yritystä ja pystytään yhdessä kehittämään sitä eteenpäin.

-KEVÄT! Miten mieletön sää ja valoisat illat vaikuttaakaan jaksamiseen. On myös ollut mieletöntä nähdä kuinka Helsinki herää henkiin talven jälkeen.

The Good 
– I have met inspirational people during the week. It’s just so eye-opening to meet new people and find new friends.

-All of my friends seems to be so happy right now, that’s all that matters. 

-I worked four days at my mom’s boutique Zarro this week and it was so much fun to meet many of you guys. I also got a lot of new ideas for the store and that’s so exciting. It’s amazing to be a part of the family business, because I love evolving the company and creating new concepts. 

-SPRING! Helsinki seems more alive than ever, where have all the people been the past six months? Haha. 

IMG_80271

Huonot asiat

-Tuntuu että kaikki työhön (blogiin ja muut oman yrityksen pyörittämiseen) liittyvät jutut ovat menneet ihan päin honkia koko viikon ajan. Monet (kymmenet) kuvat ja postaukset ovat yksinkertaisesti epäonnistuneet, kone on kaatunut useampaan otteseen ja homma ei vain tunnu toimivan sitten ollenkaan… Editoin myös yhden videon ja editointiohjelma päätti sanoa sopimuksensa irti. Siinä meni siis viiden tunnin työ hukkaan. Tänään olisi tarkoitus hakea pöytäkone Zarrosta tänne kotiin, ladata uusi parempi editointiohjelma ja aloittaa alusta. Ensi viikon on oltava parempi, eikö vain?

-Epäonnistumiset ja raudoista aiheutuvat säryt ovat väistämättä vaikuttaneet mielialaan, ja välillä on tuntunut siltä että mikään ei vain yksinkertaisesti onnistu. Onneksi huonoja päiviä on niin satunnaisesti, että tiedän ensi viikon olevan väistämättä paljon parempi. Ja kiitos teille ihan huikeista kommenteista kuluneen viikon aikana, ette tiedäkään kuinka suuri vaikutus niillä on mun tekemiseen! :)

The bad

-Oh my… I have had ton of technical (and other…) difficulties this week. I haven’t been satisfied with most of the posts that I have been creating (I won’t publish anything, if I’m not 100% satisfied) and I have just felt like such a loser. I also edited one video and boom suddenly the laptop stopped working and all of the footage was gone. So yeah, I have been a little bit frustrated… 

-So work wise I haven’t been feeling the greatest during the week, but next week will definitely be better. Thanks for all the lovely comments during the week, you guys are my motivation from day to day! :) 

the-cock-breakfast

Didem & Me

the-cock-breakfast3 _MG_3741 IMG_3758 selfie

Me & Marianna

_MG_3832

Mitä tykkäsitte tällaisesta pienestä viikon kertauksesta? Vaikka tykkäänkin pitää blogini hyväntuulisena, niin ajattelin että on inhimillistä kertoa välillä niistä huonommistakin päivistä. Tästä tulikin muuten mieleen tämä vanha postaus epäonniselta NYC:in matkalta, jolloin kaikki tuntui menevän pieleen. Näin jälkeenpäin huvittaa koko matka! Pitäkää ihana sunnuntai! :)

Did you like this week round up? Even though I really like to focus on the positive, I think that it’s pretty normal to have bad days occasionally. I just want to share those moments with you, because no one’s life is perfect. This old post from our trip to NYC came in mind, the bad luck was pretty hilarious after all. Have a lovely Sunday!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

33 comments

 1. Erica April 17, 2016

  Ainakin ruuat on olleet kohdallaan, N A M ! Nostan hattua, että viitsit tällä iällä ryhtyä tuohon hammasprojektiin. En edes uskalla ajatella miten kivuliasta se voi olla. :)

  Reply
  • Alexa April 17, 2016

   Just eilen totesin että hyvä ruoka – parempi mieli, jos ei muuta :D Tosin salaatin syöminen on hidasta puuhaa, mutta alkaa vähän keitot kyllästyttämään niin kyllä sen jaksaa. Tässä ainakin kärsivällisyys kasvaa :D xx

   Reply
 2. ssss April 17, 2016

  Välillä vaan on niitä päiviä (tai viikkoja), kun ihan kaikki tuntuu menevän pieleen. Mulla oli maaliskuussa sellainen putki, että joka viikko jokin asia meni pieleen niin, että asioiden korjaamiseen oli käytettävä aikaa useampana päivänä. Ei mitään vakavaa onneksi, mutta kyllä se ärsytti. Se vaan kuuluu mennä niin. Jälkikäteen voi jo naureskella kuinka epäonninen sitä olikaan sen vajaan kuukauden. Onneksi se on vain pieni osa elämästä ja suurimman osan ajasta voi olla tyytyväinen siihen, että asiat sujuu :)

  Reply
  • Alexa April 17, 2016

   No just näin! Yritän saada tänään hommia tehtyä ja kääntää taas onneni paremmaksi :D Olen tullut siihen tulokseen että mun kannattaisi vaikka yrittää tehdä vain kahta asiaa samaan aikaan, kun tällä hetkellä koitan tehdä blogia, kirjaa ja olla vielä Zarrossakin ja tuntuu että kaikkea ei vaan ehdi. Onneksi olen nyt aikataulu kaikki ylös ja yritän pysyä niissä, jotta mikään työ ei kärsisi :D Olen kyllä miettinyt myös sitä että kirjoitan juuri tämän kirjan vain kerran elämässäni, joten sen on oltava prioriteetti numero yksi :) xx

   Reply
 3. Hanna April 17, 2016

  Ihanaa vaihtelua tämä tällainenkin postailu, tykkään! :) ja täytyy myöntää että on lohdullista liettavaa että joskus muillakin menee asiat vikaan, itsellä kun on kunnon stressikevät menossa ja välillä tuntuu että kaikilla muilla elämä vaan hymyilee. Hymyileehän se mullakin, mutta taustalla ainainen stressi. Onneksi kaikki on ohi 25.5 ♡

  Reply
  • Alexa April 17, 2016

   Joo, ei täälläkään tosiaan aina aurinko paista haha! :) Mulla on aika sama aikataulu. Kirja on purkissa toukokuun vikalla viikolla ja sitten voi vaan nauttia lopputuloksesta :) xx

   Reply
 4. Natali April 17, 2016

  Beautiful photos!! You and Marianna look absolutely stunning and I love both your make ups and hairs. :D
  I hope that you’ll have a better working week starting tomorrow!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa April 17, 2016

   Thanks Natali so much! I bet it will be :) xx

   Reply
 5. Wilma April 17, 2016

  Täytyi tulla kommentoimaan kuinka iloiseksi minut aina tekee kehittymisesi blogin alkuajoista kovalla työllä merkittäväksi bloggaajaksi ja suureksi inspiraatioksi! <3 Ensi viikosta tulee varmasti kohdallasi mahtava :)

  Reply
  • Alexa April 17, 2016

   Voi kiitos ihana! Just tällaiset kommentit motivoivat kehittymään :) Nimimerkillä, täällä opettelen uuden editointiohjelman käyttöä (jolla editoidaan normaalisti siis pitkiä elokuvia, jestas!) :D Kiitos vielä! xx

   Reply
 6. Veera Bianca April 17, 2016

  Tosi kiva postaus, vaikka harmi että on viikkoon mahtunut myös ikäviä juttuja! Tän tyyppinen postaus tuo esiin enemmän persoonaa, mitä aina kaipaa blogimaailmassa :)

  Reply
  • Alexa April 17, 2016

   Aina ei mene tosiaan kaikki putkeen ja musta tuntuisi tosi tylsältä teeskennellä täällä että on ollut mahtava viikko ja kaikki on mennyt ihan nappiin :D Mutta mutta, ensi viikko on parempi! Oon ainakin ihan fiiliksissä mun uudesta editointiohjelmasta, sillä pääsen varmasti videoiden kanssa ihan uusiin ulottuvuuksiin! xx

   Reply
 7. Lily April 17, 2016

  I was truly a litte bit “shocked” about the dirtiness of your iPhone… It doesn’t really figure with your appearance. Is there any reason why you doesn’t clean it?

  Reply
  • Alexa April 17, 2016

   Hmm.. I don’t really get what you mean? :o xx

   Reply
 8. Naomi April 17, 2016

  We’re all having bad moments, it’s normal! But we have to focus on the good points to move forward :)
  I love the makeup you have on the picture with Marianna! (Do you wear false lashes?)

  Hope you’re gonna have a good week :)
  Love, Naomi

  Reply
  • Alexa April 17, 2016

   Thanks so much Naomi! Exactly, I totally agree :) Yeah I’m wearing Iconic lashes, from House of Lashes :) Have a lovely Sunday! xx

   Reply
 9. A April 17, 2016

  En sano tätä millään pahalla, mutta välillä mua jollain tapaa ärsyttää sun blogia lukiessa vähän sellainen liika “kiiltokuvamaisuus”.

  En tietenkään tarkoita, että sun pitäisi olla täällä ruikuttamassa asioista tai että toivoisin sinulle tapahtuvan mitään ikävää, mutta kun kenenkään elämä nyt kuitenkaan tuskin on ihan vaan ihania juhlia pitopalvelusta tilattuine aterioineen ja matkoja ympäri maailmaa inspiroivien ihmisten seurassa (näin vähän ilkeästi kärjistettynä kuten blogisi välillä vähän antaa ymmärtää), niin olisi vain kiva lukea vähän arkisemmistakin asioista ja juuri tuollaisista pienistä vastoinkäymisistäkin jos ja kun niitä arjessa tulee välillä vastaan.

  Ei siis nyt varsinaisesti liity suoranaisesti tähän postaukseen, mutta olisi tosiaan mukava lukea vähän arkisempiakin postauksia, ellei elämäsi sitten ole oikeasti ihan kokonaan sellaista prinsessasatua kuin blogistasi saa kuvan :) En myöskään tarkoita, että sun pitäisi kaikkia henk.koht asioitasi tai poliittisia mielipiteitäsi tänne jakaa, mutta vähän lisää sellaista aitoutta ja esim. omia mielipiteitäsi ja myös “vähemmän täydellistä” jälkeä kaipaisin tänne :)

  Tulipa nyt kunnon romaani tästä palautteesta! :D Enkä siis todellakaan sano tätä pahalla, toivottavasti en kuulostanut kauhean ilkeältä. Mukavaa kevättä sulle! :)

  Reply
  • Alexa April 17, 2016

   Kiitos palautteestasi! Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat, ja siksi kirjottelinkin nimenomaan tämän postauksen. Myös siksi olen alkanut tekemään videoita, sillä koen että pystyn antamaan niissä enemmän itsestäni. Oletko sattunut katsomaan niitä? Esim. videoa äidin kanssa, hammasprojektijuttuja ja niin edelleen? Ne ovat olleet juuri sellaisia, mistä olen saanut kiitosta teiltä. Mielipidejuttuja tulee kirjoitettua harvemmin, koska niitä ei voi oikein “tyhjästä nyhväistä” – täytyy siis olla inspiraatio jutun takana.

   Syy siihen miksi en postaile älyttömästi arjestani on se, että istun koneella suurimman osan ajasta. Eli siis ns. normaali arki on aika tylsää noin lukijan näkökulmasta :D Ja noin muuten koen että blogini on paikka, jossa ihmiset voivat irtautua arjestaan ja nauttia positiivisesta fiiliksestä ja inspiraatiosta. En siis ajattele tätä päiväkirjamaisena paikkana, jossa jaan itsestäni kaiken mahdollisen.

   No mutta, toivottavasti sait tästä edes hiukan vastauksia kysymyksiisi! :) xx

   Reply
 10. yasmina April 17, 2016

  You are so pretty!

  Reply
  • Alexa April 17, 2016

   Thanks so much Yasmina! :) xx

   Reply
 11. Madde April 17, 2016

  Niin monet bloggaajat aina kyselee, että kiinnostaako ketään nämä vähän arkisemmat jutut tai negatiiviset ym. ja sitten yllättyvät suuresti, kun jengi sanoo et ne on tosi hyvä juttu. Ajattelen tästä vähän samanlailla kun tää olis kaverisuhde (yksipuoleinen sellainen toki :D), mutta jos kuuntelee paljon kaverin juttuja niin eihän sitä koko ajan jaksa sellaista kuinka kaikki on kivaa ja ihanaa, ihan yhtä lailla ne kaveritapaamiset on “hyvän mielen paikkoja”, vaikka kahvikupin äärellä jaettaiskin arkisia tai ikävämpiä asioita.

  Mukavaa sunnuntai-iltaa! :) xx

  Reply
  • Alexa April 17, 2016

   Juuri siksi kirjotinkin tämän postauksen tänään, sillä oli sellanen fiilis että haluan jakaa viikon turhautumiset myös teidän kanssa. Olen aina täysin rehellinen kanssanne, enkä ole koskaan teeskennellyt muuta. Olen vain luonteeltani todella peruspositiivinen “ei-dramaattinen” tyyppi, joten siitä syystä valitan ylipäätään todella harvoin. Kuten tossa aikaisemmin kirjottelinkin, niin arkeni koostuu pääosin koneella istumisesta :D Se on syy siihen miksi ns. “arkisia” postauksia tulee harvemmin.

   Kiitos kovasti ja samoin myös sinne! :) xx

   Reply
   • M April 17, 2016

    Se ei-dramaattisuus välittyy kyllä tänne ruudun toiselle puolellekin :) tarkennan vielä, että tarkoitin toteamustani yleisesti tähän blogiskeneen, ei siis ollut sulle yksinomaan. Tästä tuntuu olevan keskustelua nimittäin aina vähän väliä blogeissa, jotka keskittyvät lähinnä juuri muotiin, sisustukseen, matkailuun yms. Ja joo ymmärrän myös tuon, itsekin kun työstän gradua tällä hetkellä ja kaverit kysyy mitä kuuluu/mitä oon tehnyt niin kyllä on yksitoikkoisia vastauksia :D

    Reply
    • Alexa April 17, 2016

     No mutta hyvä juttu! :) Ymmärrän täysin mitä haette takaa, ei se elämä kellään ole aina ihanaa ja mahtavaa. Mutta monesti ihmisiltä (varmasti enemmän nuorelta lukijakunnalta) unohtuu se että blogeissa näkyy todella pieni osa elämää, mutta ehkä juuri siksi onkin välillä hyvä muistuttaa että täälläkin on likasia astioita ja unettomia öitä :) xx

     Reply
 12. Elisabeth April 17, 2016

  Mistä tuo ihana marmoritarjotin on?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa April 17, 2016

   Zarrosta, totta kai ;) xx

   Reply
 13. Anna April 18, 2016

  Ihania kuvia ja ihana postaus, todellakin ihan hyvä vaan kirjoitella välillä inhimillisesti mutta hyvä viikko on silti siis ollut kun positiivisa juttuja enemmän kuin huonoja ;) Ja toivottavasti ensi viikolla vielä enemmän! Terkkuja Ecuadorista!

  http://www.aduaa.blogspot.com

  Reply
  • Alexa April 18, 2016

   Kiitos ihana! :) Nauti siellä! xx

   Reply
 14. Saara April 18, 2016

  Haha mäki kiinnitin huomion likaseen iPhoneen! Vai näyttääkö se vaan? Se suojakalvon reunus ihan ruskea? :D

  Mutta sitä en tullu tänne kommentoimaa, oli vaan pakko mainita ku huomasin että joku muukin kiinnitti siihen huomion :D

  Mutta siis olin tulossa kirjottamaa että joskus on itse kullakin varmasti tollasia aikoja että tuntuu että mikää ei suju ja tuntuu että oma työnjälki ei miellytä yms. Hienoa ku uskallat kirjottaa sellastaki tänne! Ja älä huoli, se “huono” kädenjälki ei näy tänne lukijoille millään tavalla vaan musta tuntuu että sun blogi on aina täynnä yhtä laadukkaita kuvia ja videoita ja tekstit selvästi kirjotettu. Ja erityisplussa siitä että vastaat aina kommentteihin ja kaikenlisäksi vielä ystävällisesti, vaikka kyseessä olis millanen anonyymin paskakommentti.

  Oot ehdottomasti mun esikuva jollain tapaa! Sulla on hyvä maku sisustukseen ja pukeutumiseen, oot menestynyt omalla työllä ja ainakin blogin välityksellä sun elämänasenne vaikuttaa tosi ihanalta ja positiiviselta! <3

  Hyvää kevään jatkoa sulle Alexa!

  Reply
  • Alexa April 18, 2016

   Voi kuinka ihana olet, kiitos ihan super paljon! Tämmöset kommentit todella motivoi vähän huonompinakin päivinä :) Suurkiitos siitä! Haha ja suojalasista sen verran että mun on pitänyt vaihtaa se iät ja ajat kun se repsottaa ja on lohkeillut siitä yläkulmasta, mutta en ole vaan yksinkertaisesti saanut aikaiseksi. Tommosissa asioissa mä oon vähän suurpiirteinen, niin kauan kun toimii niin hyvä :D xx

   Reply
 15. Julia April 18, 2016

  Hei!

  Kiva postaus! Kysymyksiä: Mitä meikkivoidetta käytät tällä hetkellä/ mitä suosittelisit (mullon t-alue öljyinen, muuten aika kuiva/ pintakuiva). Oon kokeillut Fit Me:tä sekä L’Orealin Pro Matte Infallible, mutta ne eivät käyneet mulle. Mitä suosittelet? Ei tarvitse olla markettikosmetiikkaa, tykkään yleensä panostaa meikkivoiteeseen.

  Toinen kysymys: Missä olette syömässä kyseisessä kuvassa?

  Kiitos! :)

  Reply
  • Julia April 18, 2016

   Tarkennus: Siis missä kävitte Didemin kanssa syömässä. :)

   Reply
  • Alexa April 18, 2016

   Mulla toi Infallible toimii tosi hyvin rasvasuuteen, mutta hmm. toinen tosi hyvä on MAC:in Studio Fix Fluid :) Suosittelen aina alle Makeup Foreverin Mattifying primeria T-alueelle, nimittäin sen avulla tosi moni meikkivoide toimii ainakin mulla.

   Oltiin The Cockissa ;) xx

   Reply