The Westin Resort

Hotelli on kyllä osoittautunut todelliseksi aarteeksi! En ole kokenut näin hyvää palvelua missään aikaisemmin, ja miljöökin hivelee täydellisyyttä. Hotellissa en ole pahemmin muihin suomalaisiin törmännyt, sen sijaan ruotsalaisia, saksalaisia ja venäläisiä täällä tuntuu olevan kovasti. Lapsiperheitäkään ei ole ollut kauheasti, mutta muutoin ikähaitari on ollut nuorista aina eläkeläisiin asti.

Hotellin ravintolat ovat myöskin ihan yli odotusten, niin ruoan kun tunnelmankin puolesta. Kiva sinänsä ettei myöhään illalla tarvitse välttämättä lähteä ajelemaan kaupungin toiselle puolelle, kun tarjonta on täällä sen verran laaja. Joku avuliais myöskin vinkkaili naapurihotellissa sijaitsevasta Jetty Lounge -rantabaarista, jonka tunnelma on illalla vertaansa vailla. Napattiin muuten eilen makeita yökuvia ulkona, pitää laittaa ne jossain vaiheessa jakoon! :) 

I’v really been enjoying my time here, the hotel is definitely a gem. The service is beyond amazing, and the milieu – wow,breathtaking. They have a great selection of restaraunts in the resort and they are superb as well. If we are feeling lazy, It’s nice to just dine here and still get delicious food. I’m going to test out the spa the day after tomorrow, I’m so excited about that. 


View from the Executive Sea View Room


Private Beach

Westin Dubai Mina Seyahi.com & Facebook Page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 comments

 1. Lil January 20, 2014

  Muistakaa käydä katsomassa suihkulähdeshow. Muistaakseni kuudesta lähtien puolen tunnin välein. Dubai Mall:n vieressä siis.

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 20, 2014

   Joo pitää käydä!:) xx

   Reply
 2. Julia January 20, 2014

  Hei! Aivan ihanan näköinen hotelli! Pakko kysyä että saitteko facebook sivujen kautta jonkin paremman hinnan kuin normi hotellisivustoilta? Kiitos jo etukäteen:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 20, 2014

   Joo tää on ihan unelma! :) Kyylättiin näitä hintoja niin pitkään että en enää muista oliko se paketti hotellin nettisivuilta vai facebookista! Mutta saatiin kyllä tosi hyvä diili, joka sisältää ison huoneen lisäksi ihanan aamiaisen, afternoon tean ja iltapalan! :) xx

   Reply
 3. A January 20, 2014

  Vau, mikä paikka! Ihanan hotellin ootte löytäneet ja varmasti on ollut rentouttava loma :) jaksaa sit taas Suomen kylmyydessä tarpoa ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 20, 2014

   Ah täällä on kyl ihanaa ! Nimenomaan, jaksaa sitten ton talven yli :) Ja hei voiton puolella ollaan sielläkin!:) xx

   Reply
 4. Vanessa January 20, 2014

  Wow looks really amazing. Wish myself to this place :)
  Kisses from Germany
  Vanessa
  http://www.cashmerebow.blogspot.de

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 20, 2014

   It’s awesome in here! :) xx

   Reply
 5. Myfanwy January 20, 2014

  wow, looks so amazing there! Absolutely beautiful!
  http://www.capturingchic.blogspot.com
  x

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 20, 2014

   Haha it truly is amazing in here!:) xx

   Reply
 6. jennas January 20, 2014

  Wow! Näyttää niin täydelliseltä hotellilta. Tuonne kun pääsisi rentoutumaan! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 20, 2014

   Todellakin! Voisin tulla tänne koska vain uudestaan:)! xx

   Reply
 7. LadyBlue January 21, 2014

  Aivan ihanalta vaikuttaa! Jossain oli kommentoitu, että vieressä oleva yökerho häiritsee aamuyöhön asti metelillään, mutta te ette ilmeisesti ole joutuneet moisesta kärsimään?

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 21, 2014

   Mikä yökerho :D Ei mitään havaintoa! xx

   Reply
 8. Minttu Pyrhönen January 21, 2014

  Voisin hypätä samantien koneeseen ja tulla sinne! :D Ollaan porukoitten kanssa jo kymmenen vuotta ainakin yritetty tehdä Dubain-reissua eikä vieläkään ole onnistunut! :/ Yksityisyrittäjän elämää. Kerran äiti onnistui jopa varaamaan matkan mutta sitten isi sanoi että peruuta, hän ei pääse lähtemään. Se on kyllä reissulistallani kärjessä! ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 21, 2014

   Täällä on mahtavaa! Todellakin reissua vaan tännepäin!:) xx

   Reply