Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GETTING READY FOR MY WEDDING

june 3, 2018, wedding
En kestä kun katson näitä kuvia! Mun sydän pakahtuu. Muistan kun istuin tossa meikkituolissa kylpyhuoneessa, katsoin postikorttimaisia maisemia ja kuuntelin linnunlaulua – eihän siinä voi olla kun rauhallisin mielin! Nautin joka hetkestä ja onnekseni olin myös valinnut hyvän tiimin ympärilleni. Pystyin luottamaan siihen että kampauksesta ja meikistä tulee hyvä, sekä että kuvaajalla on homma hallussa ilman että mun tarvitsee häntä erikseen ohjata – parasta!
I just feel so happy and grateful when I’m looking at these photos. I enjoyed every second of the day and it was actually quite easy to remain calm, when I had so amazing people around me. 
Vinkki vitosena sanottava myös että kannattaa valita sellainen tiimi ympärilleen johon voi luottaa ja jonka seurassa on mukava olla. Ympärillä olevat ihmiset vaikuttaa kuitenkin paljon fiilikseen, ja meikkaajan / kampaajan hyvät läpät on juuri sitä mitä ainakin itse siinä tilanteessa kaipasin.
I fully trusted my “team”, I knew that they would do an amazing job, so I really didn’t need to stress about my hair and makeup. 
Olin tosi rauhallisin mielin koko aamupäivän. Heräsin auringonnousuun seiskalta, kävin lenkillä ja söin aamupalan huoneessa. Laura tuli mun huoneeseen yhdeksältä, kuivasi mun tukan ja alkoi vääntämään nutturaa kasaan.
I woke up around seven, went for a run and ate breakfast in the room. Laura arrived around nine to do my hair.
Ollaan tosiaan Lauran kanssa tutustuttu pari vuotta sitten työmatkalla. Laura on yksi Schwarzkopfin Suomen kouluttajista ja meillä synkkasi alusta lähtien niin hyvin, että ollaan oltu paljon tekemisissä sen jälkeen. Luotan myös tosi paljon Lauran kädenjälkeen ja tiesin että kampauksesta tulee varmasti mieletön. Harmi että Laura asuu Kajaanissa, muuten laitettaisiin mun tukkaa (ja heitettäisiin meidän älyttömiä läppiä muualla kun Whatsappissa) varmasti useammin. Laurasta tuli myös päivän aikana mun varakaaso, kun neidillä oli jo seitsemistä häistä kokemusta kaason roolista. Kiitos ihana että olit tekemässä mun päivästä täydellisen!
Laura is one of Schwarzkopf’s leading hairstylists in Finland, we met through work a couple of years ago and we got so well along that we have been in contact a lot ever since. I knew that she would do a great job, I totally loved the beautiful do. 
Tukan laittamiseen meni aikalailla se kaksi tuntia mitä oltiin suunniteltu ja sen jälkeen alettiin laittamaan meikkiä kuntoon. Meikin teki M.A.C:in Jonssi, joka on ollut mun luottomeikkaaja jo yli kahdeksan vuotta. Tehtiin muutama koemeikki ennen häitä, joten hääpäivänä saatiin molemmat olla tosi rauhallisin mielin ja vaan fiilisteltiin päivää. Meikki oli kyllä myös tosi onnistunut, saisipa joka päivä tällaisen tiimin tekemään!
Jonssi from M.A.C did my bridal makeup look and I didn’t even consider anyone else to do it. She has been my go-to makeup artist for the past eight years and she is so talented! I wish she could do my makeup every day haha. 
Näistä kuvista tulee vaan niin hyvä mieli. Yksi mun elämäni ihanimpia hetkiä ihan varmasti! Siirrettiin first lookin kuvausta tunnilla, jotta sain meikin ja tukan jälkeen viettää tyttöjen kanssa rauhassa aikaa, kun se oli kuitenkin meidän ainoa yhteinen rauhallinen hetki ennen h-hetkeä. Itkettiin ja naurettiin, oli vaan niin sanoin kuvailemattoman ihanaa. Suosittelen ottamaan aikatauluun tällaisia hetkiä, sillä se kiireetön tunnelma ilman mitään sen suurempaa agendaa tekee päivästä entistä paremman.
I just feel so happy when I’m looking at these photos! This has been one of the greatest moments in my life. We actually fixed the schedule a bit, to have more time to spend with my ladies. The day will be quite a hassle after the ceremony, so I recommend having some chill moments before the ceremony with your bridesmaids. 
Oon ihan sanaton. Kiitos kaikille tytöille jotka teki mun päivästä parhaan. ❤️

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *